- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
vicces1 #18114 üzenetére
Óriási tévedésben vagy. A vámbiztosítás arra szól, hogy ha "esetleg mégis kellene adót (tax) (amit amúgy úgyse nagyon vetnek ki, jelen esetben ÁFA lesz) fizetned, úgy azt ők állják. Ráadásul a legtöbb helyen nem a vám=duty insurance hanem TAX insurance van. És teljes mértékben kifogásolható fórumilag, jogilag és egyértelmű adóelkerülésnek minősül. Ugyanis a törvény nem azt mondja hogy ha megúszod az adók fizetését (ami ilyen értékű terméknél mellesleg a hatályos szabályok miatt abszolút az alá esik) akkor ügyes vagy, vagy jogkövető állampolgár. A jelenlegi magyar és EU törvények definiálják a pontos tételes adót, amit köteles vagy befizetni!
(#18117) Karavik
Nem nem fér bele. Azt kellene megértenetek, hogy bár kishazánkban ennek évtizedes divatja van (mármint az államtól lopni nem bűn, sőt kacsintsunk össze ha olyan ügyes valaki hogy még az állami/bármilyen cégtől is tud lopni), de ez nem változtat azon a tényen hogy ez törvénytelen. Így pedig a PH! szabályzat III/10.2 alapján a különösen tiltott tevékenység alá esik. -
Csari93
aktív tag
válasz
vicces1 #17486 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az a helyzet, hogy azt hiszem, hogy ez, amit mi feltelepítettünk, már összevont partíciós! Legalábbis ott erről volt szó a hozzászólások között.
Csatolok egy screenshotot, kérem ha tudjátok, eszerint mondjátok meg, hogy akkor mi a helyzet.Hogy akkor mehet-e élesbe gond nélkül a frissítés, vagy kell még vele ügyeskedni. Egyébként a telefon maga folyamatosan ajánlgatja.
-
-
válasz
vicces1 #17476 üzenetére
Válaszolj az előző hozzászólásban lévő kérdésemre légy szíves, hol írtam olyat mint amit idéztél?
"Ha maga a sávszélesség korlátozva, vagy leterhelve van, akkor mitől lenne a feltöltés 60MBit fölött?!"
A kérdést sem értem. Most én tehetek arról hogy nem tudsz egy olyan tesztet készíteni ahol az AC sebesség közelébe érnének az értékek? 1-6 MB között elég sovány stream megy át.
(Ha az AC routereden beállítod hogy csak azon szórjon 5 GHz mellett, majd elindítasz egy FTP másolást a PC és a telefon között, az is mutatná mennyi fér át rajta)."Te tudsz ilyen értéket mutatni az xperiadon?"
Igen. Szabiról majd csak Szilveszterre megyek haza, de otthonról feltöltök majd egy tesztet.
Hasonló lesz ehhez:
Talátam egy max pár napos screenshotot a telefonomon, de már nem emlékszem hogy a disztribútornál a routerek tesztelésekor készült (foglalkoztat a téma), vagy otthon:"de a kedvedért megemlítem az Mi4c topikban, hátha valaki le tudja tesztelni a megfelelő körülményekkel."
Ezt megköszönném! És a lényeg továbbra is az AC sávszélesség elérése 5 GHz-en. Minden olyan teszt igen választ az a Mi4c képességére, ami az N-es Wifi sávszélességénél nagyobb értéket ad. -
válasz
vicces1 #17466 üzenetére
"Azzal, hogy állítottad, hogy a xiaomi-nál csak "gyermeki csínytevésből" tüntették fel az Mi4c-ben, hogy veszi az adást 5GHz-en."
Megtennéd hogy idelinkeled azt a hozzászólást amiben ilyet írtam? Most nézel harmadjára hülyének..."Lehet hogy sok mindent nem értek, de a számokat, betőket még felismerem."
Nem kétlem... Az értelmezés más tészta.Azt írtam hogy mi4c tulaj jelezte, hogy nem tudja 5 GHz-en az AC szabványt. Az hogy a Wifid 2,4 vagy 5 GHz-en működik önmagában nem befolyásolja a sebességét.
(#17467) vicces1
"Az eléggé nem rossz, "
Tévedsz, ez egy hulladék érték a téma indító AC sávszélességhez képest. Olyan körülmény kellene, ahol a net sávszélesség feltöltése eléri vagy meghaladja a 60 mbit-et (mármint a speedtestes teszthez). pl UPC, Digi, Hipernet.
Az megvan hogy egy FullHD film streamelése dlna-n keresztül milyen sávszélességet igényel? (direkt nem 4k-t írtam). -
vicces1
aktív tag
válasz
vicces1 #17466 üzenetére
Namááá tényleg elírtam,
helyesen Mbit/s, és a lényeg, hogy nem 1 hanem közel 7 a feltöltés és 60 fölött a letöltés. Az eléggé nem rossz, az ismertetett körülményeket tekintve, de ha ez sem győz meg akkor bizisten bemegyek a haverhoz zárórakor, hogy üsse le a wifi-t a többi gépről és csak én rácsatlakozok úgy 1 m-re a router-től aztán megnézzük mit dob, bár tökmindegy mert látom, hogy gyors.
-
válasz
vicces1 #17451 üzenetére
"Akkor azt meg is spórolnám, hogy megy vagy nem 5GHz-en, mivel látom időközben sikerült magadat is megcáfolni.
"
Mivel is?Két lehetőség van, vagy el sem olvastad amiket előzőleg írtam, vagy hülyének nézel megint mint a screenshotos válaszodnál, esetleg nem érted miről van szó. Komolyan belinkeltél egy olyan speedtest értéket ami feltöltésben 1 MBit/s sebességet sem ér el, a letöltés pedig talán n-es szintjét hozza? Mivel ez senkinek nem tűnt fel, hagyjuk is a továbbiakban az egészet. Köszi a "tesztet"!
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #17381 üzenetére
"mert a b20 hiányától ez még mindig a legjobb ajánlat a cserére?!"
Ez így is van, főleg Mi2S után amiben semmiféle 4G/LTE támogatás nincs...szal minden szempontból előrelépés, hardveresen nem is beszélve...(...bocs Mi2S
)
(#17384) ginola:
szerintem hagyd az Ivan 6.0-t! még alpha szintről került ki a ROM, napi használatra alkalmatlan és nem lesz frissítés hozzá...sajnos.
...apropó megrendelted már az Mi4C-t??
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #17377 üzenetére
"Komoly alternatíva neked, aki 4,3"-ban maximalizáltad a méretet "
Nyilván nem, csak gondoltam jelzem, hogy ez, már az "alsó házban" sem kérdés / gond....ezért nem akarok olyan készülékre váltani, ami csak papíron LTE képes
"Erre legyen ennyi a válasz"
... az enyém pedig [link]
A "csak papíron" hasonló költői túlzás volt részemről, mint a "betegágy" Karavik részéről. Engedélyt kérek meghunyászkodni -
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #17377 üzenetére
Semmikép se csak papíron LTE képes az Mi4c hiszen "out of the box" ezeket a 4G sávokat tudja: 1800/2100/2600MHz
B20 800MHz LTE "csak" vidékre specializálódott tudtommal és Mi Note Pro -ra már van okosság, hogy lehet ezt a sávot kinyitni: [link]
Pár hét, hónap és lesz az Mi4c hez is hasonló leírás szvsz...bár nekem akkor sem lesz szükség B20-ra -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #17342 üzenetére
"... 800MHz-en LTE?!"
Olyat - az említettek közül - csak a Compact-ok tudnak. Ja, meg lassan bármelyik olcsó kínai konkurens(#17343) Karavik
" ... ami relatív egy lassú betegágy ... "
Ez butaság, Te is tudod." .. a Te telefonodban (Mi2S-ben) nemhogy B20, de semmilyen LTE támogatás sincs. ..."
Ez igaz. Sajnos a Mi2s is lukra futás, de nem ezért. Abból a 900 Mhz-es 3G támogatás hiányzik. Na, pont ezért nem akarok olyan készülékre váltani, ami csak papíron LTE képes, ill. csak mérsékelten használható itthon.(#17349) Kman681
Csak így hipp-hopp? Mik voltak az előzmények? Karavik pár hozzászólással korábban link-elte a legfrissebb MiFlash-t. Annak - fastboot mode-ban - látnia kellene a készüléket. Milyen Windows alól próbálkozol, ill. hogy tetted fel a MiFlash-t? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #17328 üzenetére
Az az - igazán - drága, amit nem szeretem az ember. Ez az én "filozófiám". Szerencsére nem tartok ott, hogy cserélnem "kell", mert a Mi2s szépen muzsikál, így van lehetőségem félretenni a "nehezebb napokra". Egyébként a Mi4c esetében nem csupán a mm-ekről van szó. Neked nyilván megfelel, nekem nem igazán (pedig nem sok kellene hozzá).
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #17305 üzenetére
Első körben S800 és S801 procival rendelkező típusok kapják meg 6.0-t mert ezekben van legkevesebb különbség ROM-ban...utána jön a többi (újabb) modell is (Mi4c...stb)
Mi2-ről nincs hír egyelőre, de remélem az összevont rendszert már a Marshmallow-nak ennek készítették elő. -
-
balewi
aktív tag
válasz
vicces1 #17129 üzenetére
Letöltöttem a Flashify-t (asztali gépen, mert telefonon valamiért nem ment) és a recovery.img fájlt is. Root jogot adtam a Flashify-nak, betallóztam az img fájlt, újraindítottam a telefont, de a MI logónál nem jutott tovább. Bekapcs gomb hosszan nyomásával újraindítottam, utána kikapcs. Hangerő fel + bekapcs gombbal próbáltam előcsalni a TWRP-t, de így sem jutott túl a MI logón.
Szerintem mindent a leírás szerint csináltam, vagy mégsem? -
szoke12
őstag
válasz
vicces1 #17168 üzenetére
5.3.27-ről akartam erre :V6.7.2.0.LXAMICH (MIUI6) (az volt odaírva, global rom...)
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #17058 üzenetére
De, érezhetően többet fogyaszt akksiból, mert folyamatosan figyeli a szenzorok állapotát, de a P70-ben 4000mAh akksi dolgozik, így van tartalék rendesen.
Ha a power gombbal van lezárva a kijelző, akkor már nem fut a háttérben tovább, viszont ilyenkor nem is fog visszakapcsolni a kijelző mozgásra vagy közelségszenzorra. -
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #17010 üzenetére
Az alábbi pontokban vissza tudnál jelezni?
1. A Te Mi4C telódon 5.11.5 ROM-al működik a backup?
2. Ha nem, váltsd át angol rendszernyelvre és úgy is próbáld meg lefuttatni a backup-ot, hogy így működik-e.
3. Ha nálad működik és nála nem, akkor a másik user-nek TWRP alól kellene nyomni full wipe-ot és ezután megpróbálni újból a mentést. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #16994 üzenetére
Kössz szépen, hogy tesztelted!
Sajnos az eredmény abszolút nem lepett meg.
Értem én, hogy "Barra bácsiék" lesz@rják, de így kénytelen leszek én is ezt tenni velük. Nem, nem lógok éjjel-nappal a facsén (főleg mert fenn se vagyok), de azért a gyors net kellene. Ilyen szempontból sajnos a Mi 2s is lukra futás (az ugye a 900 Mhz-et nem tudja 3G-nél), szóval ezt a hibát azt hiszem még egyszer nem követem el.
Egyébként fel nem foghatom, hogy miért vannak ezek a korlátozások a telefonban.A HW ill. a SoC képes lenne szinte az összes létező "band"-et kezelni.
Mondjuk ha a nemzetközi sajtóban kapnának egy kis ekézést, az már lehet fájna. Viszont bármelyik tesztet olvasva rögtön nyilvánvaló lesz, hogy fontosabb a selfi kamera, vagy éppen a videózási képesség, mint a telefon hálózati képességei.
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #16928 üzenetére
Xiaomi.eu ROM-ok nem lettek visszavonva, de ettől függetlenül hétfőn (azaz holnap) újra lesz építve az összes xiaomi.eu ROM miután kijöttek a javított Kínai developer kiadások. Aries ROM-ot szerencsére elkerülték azok a bugok
Nekem továbbra is az 5.10.29 van fenn gond nélkül...
(#16931) DrKapocs:
"Az OTA nem működik, nálam nem dobja fel, hogy lenne új rom. De mások is jelezték ezt, ahogy olvastam".
Ennek most emberi tényező az oka, Ingbrzy költözik és nem volt ideje még fellőni az OTA frissítéseket...
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #16914 üzenetére
Köszönöm kedvességed!
A Mi2s óta ez az első.Xiaomi telefon, ami tetszik, ill. a legközelebb áll az elképzeléseimhez. Ami miatt kicsit húzom a szám az a támogatott mobil hálózatok száma ill. típusa (ha már Karavik felhoztam, érdemes megnézni, hogy mit tud ezzel szemben a OnePlus X). Ezen kívül jó lenne, ha cserélhető lenne a hátlapja (nem, tokba én nem rakok telefont), mert a tesztek tanúsága szerint ez a "jóféle" csúszós műanyag. Szóval én még várok, főleg mert a Mi2s-em még kifogástalanul teszi a dolgát
A OnePlus X-ben pedig az üveg (?) hátlap és az AMOLED kijelző zavar. Tudom, nekem semmi sem elég jóKomment a képhez: ezt a "simpül dizájnt" nem tudom megszokni. Fekete képernyőn középen két kis ikon (és legalul egy). A hideg kiráz
Miért nem lehet ezt egy "pop-up" ablakba? Miért kell ezt a "semmit" full screen-en megjeleníteni.
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #16890 üzenetére
Köszi ez jó hír! Valószínűleg azért nincs Mi4c-n ez a bug, mert a Libra ROM 5.1.1 alapra épült és kb. 3 hete jött ki az első release
A másik jó hír, hogy a többi ROM esetében is dolgoznak már a javításon....Mindenki:
Érdemes odafigyelni "Bugers" nevű userre mert ő vette át M1cha-tól a CM12.1 ROM fejlesztését, eddig elég eredményes a srác. Ő volt az aki megoldotta a lehetetlennek vélt USSD problémát, így neki köszönhető ez a bugfix a MIUI legújabb kiadásában is (MIUI developerek szerintem soha nem jöttek volna rá a megoldásra). Már ezért a bugfixért a tobbi user szinte imába foglalta a nevét. Itt a topic: [link]
-
vicces1
aktív tag
válasz
vicces1 #16891 üzenetére
Nincs ez a bug, legalábbis nálam nem jött elő a 4c-n a harmadik ROM frissítés után sem.
Annyit vettem észre, hogy a telepítés után kérte a jelszót a facebook-nál, de a Backup után nem volt adatvesztés a google és az email cuccoknál.Igazából nekem az Mi2s-en a "vállalati" email kliensem zavaró, mert ott nem tölti vissza az előzményeket, ezért csak a pc-n van meg az összes előzmény. Ami azért bosszantó....
lenne, ha nem csináltam volna meg a Backup-ot az email fiókra is, mert így most jól visszatöltötte az összes előzményt!
Jó kis időtöltés hülyegyerekeknek -
-
Zamasun
aktív tag
válasz
vicces1 #16684 üzenetére
Elorendeltem en is a 4C-t ibuygoI-rol.
Előre sajnalom azonban, hogy a camera app tuti h marad ilyen puritan ebben is. Tippem szerint sem 4k, sem 1080/60p, sem 720/120p semm egyeb hasznos es jo kamera ficsör nem lesz benne. Pedig ezzel az SOC-al lehetne alkotni. Lasd G4.
Habar errol az imx258-as szenzorrol is igen keveset tudni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #16644 üzenetére
"Szerintem ez igencsak nyerő vas ... "
Nem akarok arról vitát nyitni, hogy kinek mi éri meg. Én is viszonylag drágán vettem anno a Mi2s-t (az átlag kínai telefonokhoz képest mindenképp), de nem bántam meg azóta se (a nyilvánvaló hibái / hiányosságai ellenére sem).
Azt szoktam mondani, hogy az az igazán drága, amit nem szeretsz. Nem egy haver / kolléga cserélgeti nyakra-főre az ilyen low-budget telefonokat, de egyikkel sem elégedett. Aztán van az impulzus-vásárló, akinek már annyira nem drága semmi, de nem is nagyon néz utána a dolgoknak, és megveszi azt, ami elsőre jónak tűnik. Én most attól tartok, hogy ez a 4c pont ilyen lesz, de kívánom, hogy ne legyen igazam." ... azt meg ne előlegezzük meg, hogy szarul fog muzsikálni, mert annyira nem jellemző ... "
Szerintem keress rá itt (mert ide is be-link-eltem) vagy a GSM Arena-n a Xiaomi tesztekre. Hangminőségben a nem rossz, és az elég gyenge vonalon mozognak az új készülékeik. És sajnos a szubj. véleményem alapján a Mi2s-se annyira acélos. A már ki tudja hány éves HTC Desire-m simán szól így, ill. érzésre még jobban is. Ha pedig belehallgatok a kolléga Note3-ba, akkor elfog a sárga irigység.#16645) Karavik
"Attól még a rendszer vulnerable" - nyilván, de a probléma méregfogát szvsz. kihúztam. Automatikusan ugyanis nem tud megnyílni. Az ismeretlen MMS-eket meg sem nyitom, amire padig mégis kíváncsi lennék, azt megnyitom a szolgáltatóm oldaláról (ezért még fizetni se kell).(#16646) balewi
Kösz a link-et.Majd otthon áttanulmányozom. Egyébként az a helyzet, hogy az időről időre felreppenő sok ellenkező hír ellenére én egy lyukas garast nem adok arra, hogy a Xiaomi valaha nemzetközi piacra lépne.
(#16647) tib78
Ennek (mármint, amit balewi link-elt) semmi köze ahhoz, hogy stabil-e a vételed, vagy sem. Egy full gyalu után persze érdemes egy próbát tenni a Miui 7-el (leánykori nevén Miui 6), de ha ott se jó, akkor én ajánlom az Ivan féle AOSP-t. Május használom ... telefonálásra (!) is
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #16644 üzenetére
"Anno 350usd körül vettük az Mi2s-eket!"
Sőt, én még 430USD körül vettem az első Mi2S-t előrendeléssel az iBuyGou-től....
Adamsky:
"Ezen felül a Messages app-ban fogtam és ki-X-eltem az "Auto-retrieve" funkciót, így az MMS automatikus betöltődése kilőve."
Attól még a rendszer vulnerable
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #16559 üzenetére
Lehet ott Corfu-n szépen muzsikál, de itt Magyarországon a Stefánia úton (XIV. ker.) nem nagyon ismerete a házszámokat, úgyhogy nálam térkép csere lett a vége. Most direkt megnéztem a hivatalos HERE Maps-ban is. Sajnos ott se jobb a helyzet. Keress rá mondjuk a Stefánia 34-re.
Ezen felül nekem ezekből az A-ból B-be navigációknál nagyon hiányzik a finomhangolás lehetősége. Én sokszor megyek síelni (Fr.-be), és olyankor mondjuk szeretnék kihagyni bizonyos országokat. Ilyenkor lehet köztes pontokkal bohóckodni, de az nem túl elegáns (a HERE nem is tud ilyet, ha jól tudom). Vagy fogom, és ki tudom venni azt az eseményt, hogy XY országba belépés, és máris másik irányba tervez a program.
Vagy mondjuk nyáron HR-be megyek, de olyan útvonalat szeretnék, hogy Magyarországon mehet az autópálya, mert van matricám, de a horvátoknál az autópálya kihagyásával, a hegyek között szeretnék menni. No, ez sem túl egyszerű, vagy majdhogynem lehetetlen sok alkalmazással. -
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #16085 üzenetére
1+1 is jó áron volt, 350EUR-ért vettem 64GB változatot. Minőségi hatás lenyűgöző és példaértékű, ami már a doboz ill. csomagolásnál erősen érződik és tart egészen a legutolsó tartozékig (túlzás nélkül állíthatom, hogy egyedi). Összehasonlítva ehhez képest az Mi2 olyan, mintha valaki otthon a garázsban tákolta volna össze. Mi2 kijelzője pedig egyenesen hulladék, fényerőben, kontrasztban nem találtam még ennél rosszabbat, kint napsütésben semmit nem látni (Lenovo P70 is fényévekkel jobb, amit most vettem a páromnak). Az az igazság, hogy az Mi2 addig jó, míg nem hasonlítod más telefonhoz...sajnos nagyon érződik, hogy eljárt felette az idő...
Nálam az Mi5 vagy Mi5Plus lesz a befutó attól függően, hogy melyik jön ki Snapdragon 820-al (4x Kyro mag, 14nm csíkszélesség, és végre nem melegszik). Szal én maradok a márkánál....
(#16086) <Adamsky>:
"Örömmel olvasom, hogy javulgat a Miui6. Talán mire befut a 7-es, tökéletes lesz."
Nem kell, hogy tökéletes legyen, szerethető legyen az a lényeg
Kijelző méretét tekintve nálam pont fordított a helyzet, kizárólag 5-6 col között érdekel csak teló
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #16085 üzenetére
Utóbbi időben erősen filterezem a telefonos híreket / teszteket:
bla, bla, bla ... 5"+ ... "skip next"
bla, bla, bla ... <5" ... "átfut"
bla, bla, bla ... <=4,7" ... "elolvas"
Nos, nem sok tesztet olvastam mostanában. Az "1+2"-ről ugyan hallottam már, de nekem egy a sok vakolókanál közül. Kicsit sem hoz izgalomba.Örömmel olvasom, hogy javulgat a Miui6. Talán mire befut a 7-es, tökéletes lesz.
-
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #15495 üzenetére
Ez a fake hír még tavaly év végén röppent fel valahogy
Azóta már kiszivárgott a Xiaomi 2015-ös roadmap, ami sokkal hihetőbb: [link]
Snapdragon 820, 5,2 coll, 1440 x 2560 pixel, 20,2 Mpx kamera, kiadás 2015 november.Fenti specifikációval és ezzel a dizájnnal kiegyeznék és már most előrendelném, ha lehetne: [link]
-
-
mOta
csendes tag
válasz
vicces1 #15464 üzenetére
156 dodoert 1 honapja jott meg alirol. koszonom szepen jol mukodik
nezni kell miota van a piacon a bolt, es mennyit adott el a keszulekbol amit csillagoztak is.talan nem minosul reklamnak
[link]
singapore posttal 21 nap alatt itt volt. szepen becsomagolva es nem volt "plussz" koltseg... -
<Adamsky>
nagyúr
-
Attipapa
aktív tag
válasz
vicces1 #15291 üzenetére
" lyen probléma v5, de lehet v6 alatt sem volt."És nincs a V6L-ben sem! Melyik launcher-t telepítetted? Én a Novával próbáltam az 5.5.8-as verzió alatt és tökéletesen működik. Ha nem látod a beállításoknál, vagy az appok között,akkor fel sem telepítette valamilyen okból.
-
trebrona
nagyúr
válasz
vicces1 #15255 üzenetére
Google installer Xiaomi telefonokra.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #15249 üzenetére
Én most így hirtelen arra jutottam, hogy két verzió van (ahogy azt a #15258-ban írtam):
HM2014811: Redmi 2 WCDMA
HM2014813: Redmi 2 TD/(2GB RAM)Szerintem "no para". Magyarországra jó mindkettő. Ez olyan, mint, hogy van Mi 2S és Mi 2SC. Utóbbi tudja a kínai "normát" is. Neked csak arra kell odafigyelni, hogy a típusnak megfelelő ROM-ot tedd fel, mert más a "radio" a két típusban. Play!-t szerintem mindkettőre lehet varázsolni (ha, nem lenne).
-
morfondőr
addikt
válasz
vicces1 #15249 üzenetére
Ebben a topicban keresgélj választ! Néha bele szoktam olvasgatni, épp most is azon megy a vita, hogy jó-e MO-ra a 813-as, néhányan állítják, hogy csak a vodásoknak nem jó, ha vidékiek. Ha jól emlékszem valaki vett is ilyenből Pro-t, keress rá és nála érdeklődj, hogy milyen rommal használja...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vicces1 #15235 üzenetére
Grat a készülékhez. Az "asszonynak" lesz? Az egyik kolléga már vett -- itt Mo.-n -- egy 1 Gbyte-osat. Azt én is megtapiztam. Nem rossz, tényleg. Viszont
viccesszomorú, hogy a Xiaomi-nak most ez a legkisebb telefonja.(#15237) tib78
Ez jó hír! Akkor neki is állhatsz a backup-nak és a rendszer újrahúzásának (mondjuk itt egy factory reset talán elég lesz). Ez szerintem tipikusan az a probléma, ami így hamarabb megoldódik ... -
Karavik
veterán
válasz
vicces1 #14992 üzenetére
Nem! Direkt rámásoltam valamit az SD-re MiFlash után. Ezeket tesztelem most, csak ha érdekeset találok azt megosztom veletek is. Tehát MiRecovery Wipe All Data törli az SD-t is (most legalább is igen...) és a Wipe SD Card opció nem működik egyelőre, FAILD hibaüzenettel kidob!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest