Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabó75
senior tag
Láma kérdés: Egy idő óta a MIUI böngésző lett az alapértelmezett. Hiába kapcsolom ki, hogy ne legyen, mégsem kérdezi meg a rendszer, hogy melyik böngészőt nyissa meg. Hol, mit kellene állítanom?
-
szuszinho
őstag
Valakinek gondja volt a fb üzenet küldéssel. Most olvastam :
I just realized that the IP list in the /system/etc/hosts has been blocking my youtube app, browser access to servers for severl weeks. Also, my facebook app was not able to send messages.
I replaced the hosts file with one from cyanogenmod and EVERYTHING is working fine.
literally, the new one just contains 127.0.0.1 localhost.
Hope you find this useful. -
Neck
veterán
Az az érdekes, hogy mielőtt hozzányúltam volna a telóhoz, Error 23-at (Ismeretlen formátum) írt, most mind a két rendszerrel (MIUI, LOSP) Error 19-et (kapcsolódási hiba).
Hogy lehetne valahogy másképp MTP-zni a telóval?
Bréking:
LOSP-be bootolva Windows alatt sincs semmi (USB debug on/off alatt se). Tölt a telefon, de nem érzékeli a csatlakozást, nem tudok MTP-zni.MIUI alatt megy. Nektek hogy működik?
Lehet ezért nem megy a Pioneer fejegységgel?
-
Neck
veterán
Csak azt nem értem, hogy ahogyan az USB, az MTP is egy szabvány. Akkor hogy a viharba nem látja a fejegység? A MIUI alatt arra a baromságra gyanakodtam, hogy amikor PC-vel dugom össze a telefont, látszik egy CD a Xiaomi kínai szoftverével. Arra gondoltam hogy hátha azt látja a fejegység. De hogy LOSP alatt miért nem megy, na arról fogalmam sincs. Kernel szintű cumi lenne?
-
Neck
veterán
Pont ezért lenne jó, ha működne a fejegység MTP-vel. Ahogyan a Pioneer elvileg támogatná is. Mivel akkor ha olvassa a zenét a telefonról, közben a telefon tartalma elérhető (pl valamilyen navigáció). Egyelőre az LOSP-vel se akar működni, bár most már más hibát ír ki. Megpróbálom az USB debug módot, hátha.
-
törölt tag
Lehet elkapkodtam kicsit,de most szabva volt a keret rá és ez elérhető volt árban. A kérdés az,tudja-e ha hamisítványt árul az eladó. Feltételezhető,hogy tudja. Akkor meg remélhetőleg nem írja ki az originál specifikációját a gagyi termékhez. Mondjuk ilyenkor nem tudom számítanak-e az eladó értékelései.Csupa pozitív volt ennél a terméknél.Na de majd kiderül nemsokára.
-
törölt tag
Na akkor lehet izgulni,hogy azt kapom-e amiért fizettem. Azért gondoltam E-bay-ről mert, megbízhatónak tünik az eladó.Persze ez nem jelenti azt hogy az is. Akkor szerinted hány nap után érdemes dispute-t indítani,hogy ne szívjam meg? Remélem csak túllihegem,de azért az ördög nem alszik. Esetleg külsőleg felismerhető ha hamis vagy csak a bekapcsolás után derül ki.
-
fo_di
őstag
válasz
#08054973 #7884 üzenetére
eléggé hamisítják, a topikban már van rá jó pár link, illetve beszúrt kép
én ezért is javaslom a megbízható helyről vásárlást, futárral (és nem sima postával)viszont paypalen max 45 napig indítható dispute, amire 20 nap van reagálni. mostanság tapasztalataim szerint a sima légiposta simán kicsúszik a 45 napból, szóval résen kell lenni
-
törölt tag
Ok. Köszi. Megpróbálom hátha nem csalódom. Paypal egyébként is véd valamennyire.Kisebb értékű vásárlásaim már voltak csak ekkor összegben nem vettem még innen. Ezért volt a kérdés. Egyébként mennyire vagytok megelégedve ezzel e telóval. Sok jót hallottam már felőle.Ezért esett rá a választás.
-
Neck
veterán
Hogyan tudom az LOSP alatt kivenni a kinai billetyuzetet?
-
rooszpeter
csendes tag
sziasztok!
lehet, hogy kicsit off, de itt olvastam, hogy lehet 2*512GB MiDrive teruletet szerezni.
szoval a kerdesem, hogy weibo-ra lehet regisztralni valahogy telefon szam nelkul? vagy ertelemszeruen magyar telefonszammal?csak jo lenne az a masik 512GB hely is!
koszi
-
hercsi
tag
7855-re senki
?
---Más: ha jól láttam, akkor a Mi-2S EU 3G-t nem tud 900 MHz-en, csak 850 MHz-en -> ez nem okoz gondot a kisebb településeken/ritkásan lakott területen nyomuló Vodásoknak (ők biztosan 900 MHz-en tolják ezeken a helyeken a 3G-t).
Üdv és előre is köszi a felhomályosítást
,
hercsi -
Neck
veterán
Banális kérdés, de épp a LOSP telepítésnél tartok.
CWM már felment, TDB-t most fogom bekapcsolni. A system 1-en van a jelenlegi gyári ROM.
A System 2-re fogom tolni az LOSP-t (remélem jó szomszédok lesznek).Ha CWM-mel telepítek, akkor is át kell nevezgetni update.zip-re? (Anno Defy-on nem kellett)
Vagy csak simán felmásolom a ROM zip-jét, meg a gapps zip-jét, és felpakolászgatom?
Előre is thx.
Van valami egyéb dolog amire figyelni kell? (Wipeolás, nemtom?)
-
tom81042
tag
En csak azt szeretnem tudni hogy vajon mi elonye van ennek az MTP-nek a sima paraszt megoldassal szemben? Mert hatranya az van dogivel: CWM recovery-vel nem mukodik a mount usb storage opcio, windowsba neha szarakodni kell a driverrel , mig a sima storage mod meg olyan hogy csak radugom es megy.
Nem latni hogy milyen sebesseggel masolok a telorol / telora. stb. -
törölt tag
Sziasztok. Szerintetek merjem Innen ezt megvenni ? Nagyon tetszetős a teló,de gáz az E-bay-ről vásárolni?
Üdv.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Attipapa #7864 üzenetére
Köszi Attipapa én már többször biztos nem írom le
Fórum Kereső: "fekete kijelző"
-
r4z
nagyúr
Megpróbálhatod AOSP ROM-mal, hátha a Xiaomi egyedi driverei bezavarnak. Az aláírásomban lévő LOSP elég stabil a mindennapi használatra is. Csak CWM recovery és aktivált TrueDualBoot kell hozzá.
Nem számít, hogy milyen a partíció, mivel nincs mass storage, nem tudja a fejegység felcsatolni. De az új ROM-mal az MTP már működhet rendesen.
-
vagyula
senior tag
válasz
Karavik #7866 üzenetére
Nem hiába,nagy Iphone fan a Xiaomi vezér
Lassan kezdik lezárni a miuit
kezdve a témázással meg a fizetős cuccokkal.. -
Karavik
veterán
FYI:
Holnap a MIUI 3.12.20-ban lesz új naptár. Olybá tűnik, nem sokat agyaltak rajta a fejlesztők, mert egy az egyben lekoppintották a iOS7 naptárat. -
Neck
veterán
Na, jelentem, kipróbáltam a JVC fejegységet egy Samu Ace 3-mal, azzal se ment, bárhogyan is próbáltuk kollégámmal.
Visszavittem, most egy Pioneer MVH-160UI van betéve a kocsiba.
Megint megpróbáltuk az Ace3-mal, azzal tökéletes. Beolvassa, és játssza a számokat a belső memóriáról IS, az SD kártyáról IS. A fejegység kiírja, hogy MTP mode, aztán indul a zene, tudok léptetni a fejegységen, stb.
A Xiaomi-val sajnos annyit ír ki, hogy Format 23 (ami google alapján Pioneer nyelven azt jelenti, hogy ismeretlen formátum).
Kérdésem a következő. Van rá esély, hogy működhet a telóval?
A MIUI okozhatja? Rakjak fel stock google ROMot?Előre is köszi, ha van valakinek tanácsa. (RazorGTR1 ?
)
Szerk: Azt írják, a rádió FAT/FAT32 fájlrendszert támogat. Lehet ilyet hekkölni a telóra?
-
jom
csendes tag
Sziasztok
Jelenleg:
4.1.1 JR003L
Miui-3.12.6 verzió van fenntAmi furcsa a telónál, hogy előfordult már többször, hogy hivnak és lefagy feketére a kijelző, nem tudom letenni a hivást...vagy ha hivok vkit fekete képernyőre vált és nem tudom akkor sem lenyomni és visszahozni a képet, csak villan egyet ha megnyomom a kikapcs gombot, de a hivás közbeni kép nem jön vissza...volt már valakinél ilyen? Ez miért lehet? Elég idegesítő mikor nem tudom hívás közben a képet behozni vagy lerakni a hivást.
Kellemes Ünnepeket minden Fórumozónak!
üdv. -
peanar
senior tag
A Kuaipan bejelentkezésével most 512G tárhelyet lehet kaparintani, és még egy kis utána járással + 512G-t hozzá lehet csapni
-
peanar
senior tag
-
Most, hogy mókoltak a Weather app-al, már soha nem is fog menni WeatherBZ-vel a gyári óra arzenál?
-
<Adamsky>
nagyúr
Kicsit OFF, de talán másoknak is érdekes lehet a kérdés:
Szóval mit rejthet a Google fiók szinkronizációs beállításai között a "People Details" és az "App Data"? Főleg az utóbbi érdekelne.
-
Disque
aktív tag
válasz
tom81042 #7848 üzenetére
A telefon galéria app-ot ha megnyitod, micloud albumok ott létrehozol egy új albumot, hozzáadod azokat amiket meg akarsz osztani, ha kész hosszan rányomsz az albumra és akkor feladja a megosztást.
Ad QR kódot, elküldheted a linket e-mail sms meg ilyenekkel vagy legalul kiírja az url-t -
HanU
tag
válasz
muchacoado #7854 üzenetére
Én a xiaomi cloud-ba email alapján regisztráltam magam, és így nem küld sms-eket, hanem simán megismer. Egyszer regisztráltam magam sms-sel de utána rájöttem, hogy a xiaomi cloud weblapján lehet regisztrálni e-mail-lel is. Új rom telepítésénél én kihagyom a xiaomi illetve gmail regisztrációt át lehet lépni. A MIUI rendszer adatok mentésből úgy is visszajönnek a fiók információk.
-
hercsi
tag
Sziasztok!
Használ vki Exchange szinkronizációt NetLock-os certificate-el közületek?
Többek között erre is használnám céges-magán telónak az Mi-2A/-2S-t...A szinkronizáció főbb beállításai lehetőségeiről (screenshot) / ismert bugjairól is fel tudnátok homályosítani esetleg?
Üdv és előre is köszi a visszajelzést
,
hercsi -
muchacoado
aktív tag
"Aztán rájöttem, hogy csak akkor aktiválom a xiaomi fiókomat, ha már leteszteltem az adott romot és számomra működőképesnek bizonyult!"
Hát ez mehetne a téma összefoglalóba, vagy abba a -hasznos tanácsok miuira- témába ,pedig annyira adja magát de én is lőttem már el pár száz forintot el feleslegesen.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Williamgrant #7850 üzenetére
Már megoldódott, boot.img nélkül is rootolt!!
-
peanar
senior tag
válasz
Williamgrant #7850 üzenetére
Én is akartam kérdezni, hogy miért jó(bb), ráadásul ha jól tudom reboot után fuccsss
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest