- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghajtó, driverrel??? WTF? Original a Mi2-esed? Első olvasatra arra tippelnék hogy klónnal van dolga aki ilyet lát...
(#12692) muchacoado
Saját tapasztalatom szerint a GT megszűnik kijelző csere esetén, amennyiben az új kijelző frankó. Én 3 LCD-n vagyok túl, az első gyárinál volt GT, a másodiknál nem volt, a harmadikon ritkán de van. Na erre varrjál gombot.
Állítólag az Ibuygou és a többi sem árul original LCD-t, azonban én a régi véleményem fenntartom, hogy amit én az Ibuygoutól vettem, az igenis original volt (legalábbis minden apró részletben 100%-osan megegyezett a gyárival).
Mindentől függetlenül jövő héttől ha gondolod szívesen segítek lecserélni a mi2-esed LCD-jét (sajnos egész jó tapasztalatom van benne...). Arra figyelj, hogy nehogy külön digitizerest vegyél, hanem azt aminél az LCD és a digitizer a műanyag lappal egyben van.
(#12678) muchacoado
Amit a kolléga írt. Nekem a Z1C és Z3C volt alternatíva, előbbi kicsit nagyobb kávával van, de amúgy kiváló készülék (talán első tapintásra még minőségibb is mint az utódja, és van rá MIUI!), nekem Z3C-m van, most azt gyűröm. Nagyon jó telefon, de hónapok még mire root lesz rá (ha lesz), a mostani Unlock bootloaderrel meg bukod a DRM-et. Amúgy a gyári Sony launchere jó. Nem tökéletes de jó, szinte ugyanazt a kinézetet tudtam vele megfaragni mint ami a mi2 MIUI-n volt..
Sebességre pedig csak azt tudom mondani hogy OMG.4 x 2.5GHz.
Gyorsabb mint sejtenéd. De az igazi erő az akkuban, hangerőben és a fényerőben van. (plusz vízálló
). Két napot kibír egy töltéssel.
Wg
-
<Adamsky>
nagyúr
NE!
Ha a telefonszámokat is (plusz mondjuk SMS-ek) meg kellene menteni, akkor nem jó a "wipe data". Ahogy írtam, az az "SD"-n lévő adatokon kívül töröl mindent. A fotók az "SD"-n vannak, szóval azzal nincs gond.
Hogy mi lenne most a jó megoldás? Hmm... gondolkoznom kell rajta.
A felhőbe vagy gépre nem lett mentve a telefonkönyv? Csak a telefonon létezik?"... G meghajtó amin a teló drivere van ... "
Ilyenhez nem volt még "szerencsém". Többiek? -
<Adamsky>
nagyúr
"... egyik napról a másikra nem indul el ..."
No, ez érdekes. Recovery-be be tudsz lépni (hangerő fel + bekapcsoló gomb nyomvatartása amíg megjelenik a Mi logo)?"... egy új meghajtót tesz be (CDFS) amin a driver van"
Ezt nem teljesen értem, de talán mindegy is. Ha be tudsz lépni a recovery-be, próbálj meg rendszert (partíciót sys1, sys2) váltani. Ha úgy sem indul, akkor "wipe data" (de ne az "all"-t, mert az lehet az SD-t is formázza). Ez utóbbi lépéssel ugyan bukod a telepített programokat és a rendszerbeállításokat, de legalább az SD-hez hozzáférsz majd megint, és utána a rendszert is tudod majd (remélhetőleg) használni.(#12680) muchacoado
A dual-SIM-et még jól be is néztem. Akkor marad a bővíthetőség. Hááát, nem tudom...
Ha változatosságra / izgalomra vágysz, hajrá! -
laslie92
senior tag
Hát nagyon sajnálom!
Én rendeltem egy MI2A-t Sajnos anyagilag csak ez volt megengedhető számomra de azt hiszem nagyon jól jártam a 60250ft árral postával! ( nyertem a pandawillen 30$ kupont)
Elviekben elég lesz az 1Gb ram és a 2 x 1.7Ghz ! Amitől félek az 16GB és kár,hogy nem bővíthető!
A másik amitől félek az a kamera! Bízom benne,hogy a Zopo C2, Mlais meg a xiaocai.. ezeknél jobb képet is tud!Akinek esetleg van Mi2A vagy Mi2S telefonja küldene nekem pár fényképet!
Esetleg a vakuról nyilatkozna valaki? érdekelne,hogy van e valami haszna vagy csak kulcslyukvilágításra lehet használni!
Nem ismerem ezt a modellt de bízom benne,hogy jobb minőségű kínai telefont kapok!
És még egy kérdés a Tipus adott ugye MI2A de a webshopok nem írják,hogy van benne NFC de amiket néztem a youtube-n videókat a doboz hátulján fel volt tüntetve az NFC felirat és a hátlapon is ott volt az érintkező! Mi az igazság?
A billenytyű gombok azok világítanak?
Bocsi a sok kérdésért de szeretnék mindent megtudni!
-
Attipapa
aktív tag
Nagyon sajnállak! Elég nehéz lesz a kis kínainak bebizonyítani, hogy hamis, mert ő csak váltig azt fogja állítani, hogy eredeti! Volt már benne részem. Vissza kell küldeni, de a dispute-hoz fotók videok kellenek és neked kell bizonyítani, hogy hamis. Már jobb ha most elkezdesz gondolkodni, és felépíteni egy stratégiát. Itt a fórumon egyszerűbb volt rájönni ennyi segítőkész embernek, de ott csak egyedül leszel. Remélem ezek után sokan fognak majd segítséget nyújtani, hogy bebizonyítsd: ez a telefon FAKE!
Sok sikert! (még nekem is benne van a pakliban egy ilyen átqrás!) -
<Adamsky>
nagyúr
Tuti, hogy nem eredeti? Megtennéd, hogy körbefotózod? Főleg a hátulja lenne érdekes (természetesen levett hátlappal). Van valahol elmentve egy link-em, hogy miről is ismerszik meg a hamisítvány. Honnan jött a cucc? Érdemes lenne ide írni okulásképp...
Amit "bozarjoska" írt a #6761-ben, az sem működik? Vagy nincs is ilyen menüpontod?
-
Attipapa
aktív tag
Bocsánat, hogy belekotyogok, de szerettem volna vásárolni egy ilyen telefont nemrég és találtam egy nagyon jó ...sőt feltűnően jó árút (299,67$ ) az aliexpress-en. Érdeklődtem az eladótól, hogy miért ilyen olcsó, és azt válaszolta, hogy hardver hiba miatt, nem lehet rá másik romot rakni, csak a feltöltött ROM-al kell működtetni.Természetesen le is tettem róla nyomban.Ez a terméklapon nem szerepelt, ha nem kérdezek, csak akkor tudom meg, amikor megjön!
" Promotion! EMS transport/new 2013 xiaomi m2s quad-core mobile phone / 2 G RAM ROM / 16 G/ 32 G / 1.7 G GHz/IPS/free shipping"
" Dear friends, yes, it is genuine, but it exists a hardware BUG, is the only Chinese and English, and can not be updated to other languages??, on this one BUG, other hardware is working correctly! "
Szóval ilyen is van.....? -
vagyula
senior tag
-
cimp
senior tag
-
muchacoado
aktív tag
1 Telefont kikapcsolod
2 Akkut kiveszed, 30 mp múlva visszateszed.
2 Először megnyomod a hangerő fel gombot
3 Utánna megnyomod a bekapcsoló gombot (Nyomva tartod egyszerre mindkét gombot)
4 KB 3 mp múlva megjelenik a logo, ekkor el is engeded azonnal mindkét gombot.Ha így nem sikerül valami nagy baj van.
-
hriska
aktív tag
Hát ha jól tudom akkor mindegy hogy mire mit teszel,csak legyen előtte mindenféle wipe,meg Factory Reset ha nem ugyan annak a ROM-nak az újabb verzióját rakod.Én speciel CWM-el romolok,a többihez nem igazán tudok hozzászolni.De az összefoglalóban leírtak alapján mennie kellene.
Javaslom hogy rakj fel egy CWM-et,a fentebb leírtak alapján -
<Adamsky>
nagyúr
Amit a #6391-ban belinkeltél, az is jónak tűnik. A lényeg, hogy legyen egy full wipe a multi-lang-os ROM indítása előtt. A ROM frissítése után én úgy emlékszem nincs lehetőség "reboot to recovery"-ra, hanem csak egy sima újraindítást végez. Ahogy a leírásban van, ilyenkor sincs gond, mert akkor max újraindítod még 1x, de ezúttal már "recovery mode"-ba, és ott csinálsz egy "full wipe"-ot. (csak ez 2db reboot ...)
Ezért írtam én azt, hogy ROM átnevezése update.zip-re (mert a gyári recovery csak ezt képes kezelni), "full wipe", majd update.zip betöltése. Ez így "egy lépésben" megoldható.
De csinálhatod a lírás (phonasia.blogspot.hu) alapján is. A lényeg, hogy akkor csináltad jól a dolgot, ha a magyar ROM a startup wizzard-al indul. Úgy mintha most kapcsolnád be először a telefont. Ha nem így történik, hanem rögtön betöltődik a rendszer, csatlakozik a WiFi-dre, stb. akkor kimaradt a "full wipe". Érthető?
blade zte
Szerintem nem az. Több helyen is azt olvastam, hogy az S800-as lesz a WCDMA-s. A gyári oldal is ezt támasztja alá (már amennyire ki tudok igazodni a kínai írásjelek mellet szereplő információkon)Ez egyértelműen a Tegra-s verzió:
NVIDIA Tegra 4 四核 28纳米 1.8GHz 全A15架构(TD)
Szerintem ez az S800-as:
高通骁龙800最新版8974AB 四核 2.3GHz(WCDMA) -
Karavik
veterán
Ez az updater app-al történő frissítési módszer. Ezt használom én, és még sose volt gondom vele. De mint mondottam, mindhárom út járható, amelyik szimpatikus azt használod. Updater app, MiRecovery hivatalos, gyári alternatívák a ROM frissítésre, a CWM pedig nem hivatalos megoldás.
-
Karavik
veterán
Ez teljesen normális, és ez a hivatalos és gyári eljárás. Te ebből semmit nem fogsz érzékelni. Ez csak akkor nem lenne megfelelő neked, ha előzőleg a CWM TDB (true dual boot) funkciót kihasználtad volna, mert a gyári frissítési módszer ezt felülírja. Esetedben ez nem áll fenn...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honda topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest