Új hozzászólás Aktív témák
-
kadarpisti
csendes tag
válasz
albinolynx #2415 üzenetére
szóval ahogy ígértem itt vagyok
Előre felhívom a figyelmet, hogy T-mobile-os mobilinternetem van, de feltételezem a többi is ugyanígy működik.
A 3g modemet még kikapcsolt készülékre csatlakoztassuk.
A beállításokban megtaláljuk az internet csatlakozási lehetőséget,
mobilhálózatok keresését. Ha a modemet valóban támogatja a kis tabletünk akkor a megtalált hálózatok között felismerhetjük sajátunkat is. Itt elég az alapértelmezett funkciót választani.
Ezután jön a neheze. A hozzáférési pontokra kattintva sajnos üres oldal vár minket. A bal felső sarokra kattintva lehetőségünk nyílik új APN hozzáadására.
Az ide beírni kívánt adatokat előzőleg a laptopomon a mobilinternet programjából lestem ki a menü/beállítások/speciális beállítások/profilkezelés menüből.
Így jöttem rá, hogy hová mit írjak.
- Név: Tmobile H Internet
- APN: internet
- Proxy: nincs megadva
- Port: nincs megadva
- Felhasználónév: nincs megadva
- Jelszó: nincs megadva
- Szerver: nincs megadva
- MMSC: nincs megadva
- MMS-proxy: nincs megadva
- MMS port: nincs megadva
- MCC: 216 (de ezt adta magától)
- MNC: 30 (ezt is adta magától)
- Azonosítás típusa PAPHa ezt látjátok a kijelzők, kb 2 perc múlva megjelenik a 3G jel a főképernyőn és mehet a menet
Mindenkinek kellemes netezést kívánok kedvenc új tabletjén -
kadarpisti
csendes tag
válasz
Bocsi, a rejtély 'ly' !
Szóval, így saját kútfőből elvárni a felhasználóktól, hogy találják fel magukat kissé több, mint felháborító!
Egyetlen leírás, vagy fórum sincs ahol segítséghez lehetne jutni. -
kadarpisti
csendes tag
válasz
Sikerült megfoldanom az usb-3g modem körüli rejtéjt.
Nem lenne olyan ördöngős a megoldás, ha lenne leírás.
De mostmár mindegy, megy a net -
kadarpisti
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy wayteq xtab 70w-t, annak reményében, hogy usb-s 3G modemmel tudok majd vele netezni. A modem tuti jó és lefedettség is van. A modem szerepel a specifikációs listán, (sőt másik típust is kipróbáltam) A tablet felismeri a T-mobile hálózatot, kijelölöm a preferált hálózatot, vagy egyből a Tmobile-t, kiírja, hogy regisztrálva a hálózaton, de aztán a böngésző nem talál semmit. Ez miért lehet?
Ezt az APN dolgot nem igazán értem, sőt azt sem, hogy az mi. Oda nekem kellene beírogatni valamiket, vagy a gép felkínál valamit? Nem tudom ott mit kellene csinálnom. Azt hittem a hálózat felismerése után ez automatikusan működik.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest