- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Na hát ugyanez történt velem is tegnap, úgyhogy fel sem kell raknom screenshot-ot, ugyanígy néz ki a kép annyi különbséggel, hogy 15562 a szám, és ami érdekes, azóta is ezt írja és nekem sincs sem Wifi sem Képernyő csík a grafikon alatt, csak a Tétlen táblagép esetén csíkja 100%-al.
(#688) thetan ez is detto ugyanaz az eset, amikor melegen találtam rá, csak én még azelőtt, hogy teljesen lemerült volna, de már merülőben volt, mert 1-2 óra alatt 15-20%-ot merült.
(#912) anglergab
Ok, köszi, bár továbbra is úgy gondolom, hogy arra már senki nem emlékszik pár hét elteltével melyik napi kiadást tette fel, csak a Build számot tudja megnézni. -
thetan
aktív tag
egyszer nekem is történt - meglepve láttam hogy ki van kapcsolva ,mikor én nem kapcsoltam ki, és ami még érdeles volt, hogy kikapcsol állapota ellenére meleg volt a hátulja (melegebb mint általában). Azóta nem volt még egyszer ilyen. És töltés közben is kevésbé olyan meleg mint akkor volt. (Biztost valami ghost játszott vele az engedélyem nélkül
)
-
kelzsoca
félisten
Igen, szinte bármilyen alkalmazás okozhat ilyet, érdemes egyenként leszedegetni őket, és kideríteni, hogy mi szívja le az akksit. (pl: facebook app, időjárás vagy egyéb widget stb..)
-
anglergab
addikt
Igen, lehetseges. Androidon a megfelelo jogosultsaggal rendelkezo app szinte barmikor elindulhat es hasznalhatja a gep eroforrasait. Tehat a problemat okozo appokat erdemes eltavolitani.
Alvo modban egy nap alatt nehany %-ot merulhet.
Az akksit pedig nem erdemes teljesen lemeriteni, mert ezzel csokken a varhato elettartama. -
thetan
aktív tag
néhány feltöltési ciklust szerintem várj vele és azután kiderül. meg tedd fel a frissítést azután teszteld újra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest