- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionhunter
csendes tag
Megmértem a töltő kimenő feszültségét, igaz, csak terheletlenül tudtam, 5,32 V, szerintem jó, a névleges 5V.
Volt hozzá egy mini USB végű, de amiről beszélek, annak egyik oldala USB, a másik vége pedig tökéletes mása a töltő csatlakozójának.Viszont most alaposabban szemügyre vettem, és a gép oldalán, ahol a tőltő csatlakozó van mintha el lenne színeződve bronzosra.
-
webdeejay
aktív tag
Az xTAB-70w nem tablet? Vagy az már nem ebbe a családba tartozik? Egyébként valószínű, hogy hibás a teóriám, csak tippeltem, hogy ez így lehet.
@apeelme: tényleg, az xTAB-osat csak beképzeltem, illetve már látom, hogy valakinek a wayteq rom hibásan működik iDx10-en, így már beismerem, hogy igazad van, ez is a nem hozzáértésemet igazolja. Csak tudod reménykedtem, hogy lesz valami használható custom rom a táblagépünkre, de akkor ezek szerint erre még várni kell, vagy cserélni a tabletet. Azért köszönöm, hogy nem hagytál a saját hülyeségemben tapicskolni
-
törölt tag
ÓÓÓÓÓÓÓ jeeeeeee
Kérdés hogy árban hova jutnak el... Reméljük marad az olcsó, de jó.
A RAM tunningra akár lehet esély persze kéne hozzá sztem kapcsolási rajz, és módosítani kell a kernelt is hozzá. Már én is gondoltam rá.
Kis érdekesség hogy az XDA-s sráco szétszedett egy Auraslate márkájú tabletet ami ugyan az mint az X-Tab100. Gondoltam egyet "műszerész" lévén belekukkantok hátha lehet valamit hackelni moddolni. De ami fura volt hogy abban volt feldugva vagy felforrasztva egy wifi antenna, viszont az enyémben nem. De összeraktam nem volt kedvem szétszedni újra hogy jobban megnézzem hogy mi hogy merre.
-
aladamm
csendes tag
Decemberben vettem a készüléket, kicsomagolás után Teasütivel próbálgattuk, simán lejátszotta a AC3-as videókat. Most az ICS-en hangos "surrogást" hallok, de csak az AC3-as videók alatt. Próbáltam több lejátszót, a problémát nem oldja meg. A film kezdésétől 2 másodperc surr, 2 mp rendes hang folyamatosan.
Gondoltam a licencelés megoldhatja, de ez sem jött be. Toljam újra az ICS-et? A menete azonos az első ICS telepítéssel?
köszi -
DannyL81
tag
Köszönöm, közben megtaláltam a stick-ek listáját és kettőt meg is találtam ebay-en.
- Huawei E1750
- ZTE MF110
Árban nagyjából ugyan annyi a kettő. Szerintetek melyik a nyerő?Azon kívül, hogy unlock-olt legyen, kell még figyelni valamire? Vagy máshol vegyem meg inkább? Mit javasoltok?
-
treker42
tag
Én 0,5cm vastag habkarton bol csináltam tokot 5 retegböl. Mivel en hatizsakban hordom ugy vagtam ki hogy felul lyukas, es kozepen van egy ujnyi bevagas ahol csak ket ujjal megragadoma tavletet es kihuzom. Körben 2 cm vastag keretet csinaltam sarkait lent levagtam kissé s jo erös ragasztóval össze ragasztottam. 2 honapja hasznalom jol birja . Ha lapjával vizszintesböl döntöm kb20 foknál kezd kicsuszni. 2 cm elég jo gyűrődési zóna ugyebár hab karton. Erdemes kiszamolni mennyi kell belöle mert drága anyag, kell 2 teljes fed lapes 3x3 2cm oldal rész amik U alakot fognak formalni 3 rétegben.
-
designREX
tag
Én is meglepődtem. Minden gond nélkül települtek a programok. És indultak is rendesen.
Sajnos a teljesítmény nem egy csúcs tableté, de minden működőkepés.
Ami viszont most reggel jelentkezett hiba: Egy 8 gb-os sdről hallgattam zenét a saját zenelejátszójával. A gépet előtte kapcsoltam be. ha kikapcsolom kijelzőt és úgy hagytam akkor pár másodpercenként beszaggatott a zene majd egyre hosszabban szaggatott vagy teljesen kussolt.
Aztán amikor felakartam éleszteni a bekapcsoló gombbal azonnal szaggatott a zene folyamatosan és a kép nem jött be. Csak reset segített. Azóta megpróbáltam újra és ugyan ez lett. -
Lacix29
őstag
-
Rundll32
tag
Kösz a válaszokat! Akkor marad inkább "köbaltás" modszer, ha nincs már adatforgalom fogom és lehuzom.
Más...nálam az ominozus akksi probléma nem jelentkezik. Persze az akksit 4 xer fullra meritettem és utána mindig fullra töltöttem, akár 12-13 orát is. (ROM frissités után is)
-
Teasüti
nagyúr
Navis témára azonnal ugrik mindenki itt pH!-n.
Annó is mindig az ájgós banda után takarítottak a legtöbbet a moderátorok.
Arra kíváncsi lennék miért kap kiemelt figyelmet.szedi: sztem elég csak annyit mondanom wayteq (pna) és vérben forgó szemű moderátorok hada veti rám magát.
-
Rundll32
tag
Szia !
Kérlek elárunád mit tesz ez a patch ? Mármint úgyértem kirakja menübe a GPS-t? Vagy csak a system buildbe állítja az értéket :=false-ról :=true-ra ? (ugyanis ez utóbbit megcsináltam és így is megy a gps) ergo nem tudom van e így értelme ezt a patch-et feltenni?
Köszi
-
Rundll32
tag
Köszönöm, ki is próbálom, már is huzom rá a pendrive-ra szeretném belőni végre videóra is a kütyüt.
Más téma alkalmas játékokat is keresek , és ma akadtam erre a gyöngyszemre:
Transport Tycoon DeluxeÉn imádtam anno, és most az X-tabon is kiválóan fut. Teljesen ingyenes is, gondoltam megosztom hátha valakit még érdekel.
-
-
voxluke
csendes tag
Nem biztos, hogy kellene látni a háttérvilágításon, lehet azt pont lekapcsolja. A gyári ROM van fent, egyenlőre nem akarom lecserélni. Őszintén mondja nem csináltam még ilyet és félek tőle. Az optimus 2x-emet kartam a gyári update-el frissítani a hivatalos szoftverével és megállt 4%-on, szerencsére nem történt baj.
A linux kernel épp elég, pont az állítja le a fizikai eszközöket, és az alacsony szintű szolgáltatásokat. -
voxluke
csendes tag
Én kikapcsoláson a hosszan tartott gomb/majd kikapcsolást értem. Csak gondoltam lehet olyan szoftveres gond, hogy hiába kapcsol ki, esetleg mindjuk a wifi eszközét nem tudta lekapcsolni, stb. Ilyen azért előforulhat más eszközöknél is. Főleg, hogy egy Linuxról van szó. Akkor még tesztelem, és vissza garanciára. 8 óra alatt 5%-ot merült. És mondom, a furcsa az, hogy használatbavétel előtt nem volt ilyen gond, tartotta rendesen a töltést.
-
-
Teasüti
nagyúr
én nem próbáltam ki, nem tudok nyilatkozni róla. kb milyen gyors lehet a képfrissítése?
használhatatlan, vagy "csak" olyan, mint a beágyazott videó a táblán? pl. monitor progikat jó lehet kipakolni rá.amúgy nem is várja el senki, h ismerj mindent, de azért letagadni túlzás.
-
-
Mcat
csendes tag
-
Kiory
csendes tag
Hát, köszönöm a segítséget. Az androidos topikban hiába tettem fel a kérdést, rám sem bagóztak.
Mindegyik általad írt progit letöltöttem és kipróbáltam egy minta PowerPoint bemutatóval, amiből csináltam 4 verziót: pps mp3 zenével, ppt mp3 zenével, pps wav zenével, ppt wav zenével. Egyik progi sem játsza a zenét, némelyik nem ismeri fel a ppt fájlokat.
Elképzelhető, hogy lehetne még próbálkozni, de hatványozódnak a verziók
és baromi kevés az időm sajna. Ez a fícsör, ill. ennek hiánya kérdésessé teszi számomra egy Wayteq tablet beszerzését - bár ez minden androidos gépre igaz, nem is nagyon értem, hogy erre miért nincsen megoldás. Ez egy egyedi igény lenne?
Esetleg létezik-e olyan képnézegető progi, ahol be lehet szerkeszteni képeket egymás után, van végig játszható zene és kézzel lehet lapozni? Mert akkor esetleg PowerPoint diák helyett csinálnék egy jpeg fényképalbumot, amit elvileg ugyanúgy lehetne lapozgatni....???
-
rollins
őstag
Sajnos a storage manager sem tökéletes erre, mert igaz unmount-olja, de ott marad az üres könyvtár és az üzeneteknél a rinya a váratlan eltávolítás miatt.
Valami szolgáltatás fut ami ezt kezeli (automount udev?)
Szerintem marad az usb otg kábel sima kihúzása és kész.dmesg -re ezt írja:
set usb port power on (board gpio 3)!
<6>[ 593.950000] usb 1-1: new high speed USB device using dwc_otg and address 2
<6>[ 594.185000] scsi0 : usb-storage 1-1:1.0
<5>[ 595.241000] scsi 0:0:0:0: Direct-Access Kingston DataTraveler 2.0 PMAP PQ: 0 ANSI: 0 CCS
<5>[ 595.254000] sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
<5>[ 596.855000] sd 0:0:0:0: [sda] 15675392 512-byte logical blocks: (8.02 GB/7.47 GiB)
<5>[ 596.858000] sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
<7>[ 596.862000] sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 23 00 00 00
<3>[ 596.862000] sd 0:0:0:0: [sda] Assuming drive cache: write through
<3>[ 596.889000] sd 0:0:0:0: [sda] Assuming drive cache: write through
<6>[ 596.890000] sda: sda1
<3>[ 596.947000] sd 0:0:0:0: [sda] Assuming drive cache: write through
<5>[ 596.947000] sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI removable disk
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest