- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
toys
csendes tag
-
Onlány
tag
válasz
voxluke #1459 üzenetére
Köszi majd üzend meg mit mondtak. Én hívtam a szervizt még Karácsony előtt de még nem hallottak ilyen problémáról. Mivel vidéki vagyok és Karácsonyi ajándék volt anyukámnak már nem foglalkoztam vele. Mindenesetre érdekelne nagyon mi ez. Ez az akku kalibrálás egyébként mire jó?
-
keccsa
aktív tag
válasz
voxluke #1374 üzenetére
Az, hogy használatba vétel előtt nem merült semmit, az azért láthattad úgy, mert (mint annyiszor elhangzott) amíg nem csináltál meg egy-két teljes töltést, illetve kikapcsolásig történt akkumerítést, az Android nem valós töltöttségi szintet mutat (illetve a változásokat sem tudja reálisan megjeleníteni).
Nekem egyébként szerencsére nincs ilyen gondom (pedig elég rendesen "belaktam" már), egy teljes éjszaka (8-10 óra) alvó módban 3-5% merülést jelent.
Ami viszont zavar, hogy kikapcsolás (tehát nem alvó módba rakás, hanem teljes kikapcsolás) után a repülő mód furcsán viselkedik. Felül ott a repülő ikon (szürke), viszont az akkuhasználatban ott van a legnagyobb fogyasztóként a cellakészenlét. A beállításokban üres a repülő mód és a wifi jelölő négyzete. Kipipálom mindkettőt, mire bekapcsol a wifi, és minden működik rendesen, viszont a cellakészenlét továbbra is "teljes hosszban" fogyaszt (vagy legalább is a rendszer ezt jelzi, mert az üzemidő, meg a készenléti fogyasztás amúgy rendben van).
És hiába kapcsolom akárhányszor készenlétbe, meg vissza, a cellakészenlét továbbra is nagy fogyasztónak MUTATKOZIK...Ja, Kelzsoca ROM-ja van fent!
-
Rundll32
tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
voxluke #1374 üzenetére
Ha kikapcsolod akkor ki van kapcsolva. Ha esetleg valami folytán nem kapcsolna ki akkor azt lehet látni a kijelző háttérvilágításán, mondjuk ilyennel még sosem találkoztam, nem is hallottam róla.
Melyik szoftver van fent ? A gyári vagy a kelzsoca-féle ? Azzal még megpróbálkozhatsz, hogy ha a gyári van fent akkor felrakod a kelzsoca-félét és vice versa, ha ezzel megszűnik akkor valóban szoftveres, ha ezzel sem akkor meg nem marad sok lehetőség.Az Android meg nem Linux, amennyi köze van hozzá az a kernel, felette már semmi köze nincs hozzá.
-
keszo
őstag
válasz
voxluke #1374 üzenetére
B.U.É.K és Szép napot mindenkinek!
Nekem is mutatkozik ez a probléma.
Azt hittem én telepítettem fel valami vacakot, és az csinál ilyen furcsaságot.
A "szűz" op.rendszer azt hiszem nekem se csinált ilyesmit, de már nem vagyok biztos benne. Ha nem muszáj azért nem csinálnék teljes visszaállítást, remélem valaki rájön hogy mi lehet a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest