- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AFUTO
csendes tag
Nálam a következő volt megfigyelhető: este leraktam, kikapcsolt állapotban egy éjszaka alatt 66%-ról lement 44%-ra. Reggel bekapcs, alvó álapotba raktam (nem repülős), délután 5-re 44-ről 33%-ra esett le.
Nem tetszik ez nekem, kíváncsi leszek, mit mond a szerviz a kollégának, aki bevitte.
-
AFUTO
csendes tag
BUÉK!
Valszeg amatőr kérdés lesz: milyen app-ot ajánlotok, hogy a Windows Office fileket is tudja kezelni a tablet? Elsősorban Word, Excel, pps, ppt.
Köszi. -
AFUTO
csendes tag
Jónapot,
kérdésem volna ismét: egyes fájlok lejátszása nem megy, egy kék lego kocka jelenik csak meg az ablakban, és nem is kínál fel semmi lehetőséget. Mit kellene telepíteni, hogy ezek is menjenek?
köszi.
-
AFUTO
csendes tag
válasz
gusztavka #1289 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, így már dereng a könyv olvasás témakör...
Ugyanakkor látom, hogy a hangszóró kérdés nem egyértelmű. Ha valóban lehet külső hangszórót rákötni, anélkül, hogy károsítaná a gépet, mit kell beállítani a tableten, hogy meg is szólaljanak?
A sokszor emlegetett wifi eldobás témához a saját tapasztalat: első bekapcsoláskor beállítottam az itthoni wifit, azóta stabilan megy, alvás után 1-2 mp-en belül fel is megy rá (TP Link router, ha számít ez vmit).
-
AFUTO
csendes tag
-
AFUTO
csendes tag
-
AFUTO
csendes tag
Jónapot kívánok,
A feleségemnek az én közreműködésemmel a Jézuska hozott egy xTAB-100 tabletet. Az első benyomások pozitívak, amit eddig próbáltunk rajta, az rendben van.
Igyekeztem olvasgatni a topikot, többek között ennek alapján is döntöttem a típus mellett. Most volna 2 kérdésem, elnézést, ha már volt itt téma:
- van-e olyan e-book reader a marketen, ahol magyar nyelvű könyveket is lehet letölteni?
- rádugtam egy 2.1 hangszórót, de változatlanul csak a saját hangszórók mentek, mi lehet itt a gond?Köszönettel,
a.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest