- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes mai Screenshot, reggel húztam le a töltőről, repülő mód bekapcsolva Wi-Fi bekapcsolva.
A képen látszik hogy mint nálad a mobil hálózat jele folyamatos csík ellenben a múltkori screenshothoz képest.Nesze neked android
Jó hír viszont hogy 11 óra készenlét után 90% az aksi.
Nálam az USB háttértár igen furán működik, kifagy nem csatlakozik vagy nem látja csak a belső memóriát az SD-t nem. Ez lehet az én készülékem problémája csak -
törölt tag
Nálam néha érdekes üzemidőket produkál, valamikor még másnap is lazán bekapcsol félig van az aksi, valamikor alig bír ki egy keveset. Hogy mitől függ nem tudom, repülő üzemmódot mostanában nem is használtam csak hogy most írod bekapcsoltam megnézem.
Tegnap éjjel vettem le a töltőről játszottam vele egy keveset, hazaérve egyből indul és még van 10-20%. Nálam az SF_0.7.0 van fent.
Teljesen nem kapcsolom ki sose , max lemerül.
Ettől függetlenül én meg vagyok elégedve, csak itthon használom játékra, facebookra , böngészésre. Egy bajom van csak a Chrome, ami fagy csak bejön és ott megáll. -
hungrie
csendes tag
Root Uninstaller - futó szolgáltatások és alkalmazások kilövése vagy letörlése.
Azért csak óvatosan mielőtt leszeded Backup gombra tessék kattintani.
A program ilyenkor biztonságimentést csinál az SD kártyára.Aki kilövi vagy letörli a Contact-ot az találkozhat az alábbi hibával:
Google Framework error
Erre a megoldás a következő:
Settings/Application/Manage Application/Contact Storage/Clear Data "katt rá"
Settings/Application/Manage Application/Google Services Framework/Clear Data "klikk rá"Másik hiba USB debugging error-ra hivatkozik a program:
Settings/Applications/Development/Usb Debugging - "pipa"Bocs az angol miatt, de nekem nincs magyarítva a rendszer.
Reklámmentesítő program ADFree ,nincs annál idegesítőbb mikor a játékok és programok alatt reklámok ugranak fel
a ez a progi megoldja.
Szét van telepítve a Tablet a jó ég tudja mennyi játék és program van feltelepítve (direkt csináltam a teszt miatt).
Indulás után 251MB a szabad memória alakul ez és még nincs vége. -
Lacix29
őstag
-
Nézd, ez egy fórum, ami pontosan arról szól, amit itt látsz. Ha valakinek van valami nyűgje, baja, esetleg észrevétele, megjegyzése, itt megteheti és meg is teszi. Ha megnézed, sokan látogatják, de azért a sok ember közül szerintem nem túl soknak van problémája. Akiknek minden okés, azok csendben vannak. Amíg az elején nekem sem volt problémám, én sem azokat írtam be (hiszen ami nincs, azt nem lehet beírni, nem?
).
-
Vidd be mindenképpen!!! Én ma reggel felhívtam őket, elmondtam, hogy mi történt tegnap, és mondták, hogy mindenképpen próbáljak eljutni hozzájuk a tabbal, mert biztosan kitalálnak valami okosat. Nos, az okosság megtörtént, kicserélték egy vadi újra, nem lacafacáztak semmit! Mivel az ICS alatt resetelte magát, ezért inkább gyári gingert raktam vissza, de nem is nézték, nem is akadékoskodtak, türelmesen meghallgattak, mikor elmondtam a storyt, és 3 perc múlva már a kezembe volt a vadiúj tab!
Ezúton is nagy respect nekik a korrekt és emberi hozzáállásért, nagyon köszönöm. Most már csak az kell, hogy ez rendesen működjön, de ez már nem rajtuk múlik, ők mindent megtettek ezzel.
-
tlala
addikt
Nekem a francia ICS ROM-mal sem volt sok bajom, ez a gyári meg még sohasem fagyott le eddig, vagy hasonló. Semmi gondom vele, rootolva van.
Illetve annyi, hogy le kellett cserélni a gmail naptár szinkronizálóját végző apk-t, hogy rendesen működjön a sync - de ezt le is írtam. -
tekevics
tag
hat nekem azert vannak problemaim a gyari ICS-sel.
eldobal alkalmazasokat, standby-bol nem ebred. olyat is megtett, hogy bekapcsolas utan cca. 2 percig nem nyultam hozza es nem eledt fel.
szal van bennem keser.
felfogni nem tudom, hogy mija turo okozza ezt es miert nem lehet megoldani!nem elso icsim.
-
Teasüti
nagyúr
Egy app-ot, vagy egy egész rendszert, az alkalmazást, vagy az összes adatát is, beleértve akár a cache-t is.
Arra viszont nincs garancia, h másik rom-on is működni fog, de legrosszabb esetben még mindig visszaállíthatod GB alatt.
Új rom-ot illő újra belakni, nem szokás másik rom-ból mentett dolgokat ráhúzni. Egy játék talán még belefér. -
keszo
őstag
Nekem is volt gondom a gyors merüléssel, és azt vettem észre hogy az ICS témás golocker szívta le az akksit. Most töröltem és durván 5napja nézem a készenléti idejét, tegnap este 51%-on járt.
mikor ez az app. fent volt simán de7-től(65%) du2-re nullára fogyott, úgy hogy hozzá se volt nyúlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest