- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
-
kiszely.mate
csendes tag
válasz
aldebaran #3745 üzenetére
Pár sorral feljebb olvastam hogy OS ujrahúzás után 3-4x beindul, utána csak Wayteq logo.
Ugyanevvel a problémával vittem szervizbe, majd ott mondták, hogy egyre több van bent evvel a hibával, és akkor cserélték az alaplapokat a tabokban.Más.: Feltelepítem a Youtube alkalmazást, és egyből kifagy. Ötlet? Javaslat? Próbáltam már az elmúlt 5 relaset is. Szűz a rendszer.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
aldebaran #2686 üzenetére
Amúgy van marketen xtab alól is Angry Birds Space.
A prémium és a HD is kompatibilis hivatalosan, egyik ~200 HUF másik ~600 HUF.Btw én kelzsoca GB-ről játszok és soha semmilyen körülmények közt nem bugos a madaras játék.
Gyárin se vettem észre ilyet. Chainfire-t még nem látott a gép (ami nem megy, minek erőltessem alapon). Nem lehet, h pont az buzerálja szanaszét a grafikát? -
TGa
tag
válasz
aldebaran #2666 üzenetére
Az angry összes része nálam is szépen megy, szaggatás mentesen a tabon. A space grafikája nagyon szép.
Azonban néha nálam is szétesik a textúra és kockák szaladgálnak. Az újraindítás segített eddig. Teljesen eredi, gyári szoftverem van. A gond még a smurf játéknál fordult elő számos esetben. -
válasz
aldebaran #2562 üzenetére
próbáld meg ezt (tjb007 ajánlása volt)
más: ja egyébként a flash mintha működne, opera mobile-ban index.hu-nál ha desktop az agent, és ha rányomok a flash reklámokra, simán lejátssza. sőt az indavideót is tolja, bár ott némi késedelem volt , ráadásul utána az egész tablet belassult mint a dög, csak egy reset segített. szóval azért ez is valami.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
aldebaran #2558 üzenetére
Nem feltétlen. Korábban mértem a háttértár sebességét, PC-s viszonylatban csiga lassú minden tekintetben. Belső se gyorsabb. Class 10 se garantált, h gyorsabb lenne, mivel gondolom a chipset-nek se végtelen a keresztmetszete. Meg eleve véletlen elérésekről beszélünk, azok meg köszönőviszonyban sincsenek a sebességkategória szerinti értékekkel (amik sd kari esetén minimális szekvenciális írási tempót jelent nem töredezett területen).
-
webdeejay
aktív tag
válasz
aldebaran #2556 üzenetére
Alkalmazások esetén fontos, hogy gyors legyen a memóriakártya, főleg, ha egy játék a textúrát arról húzza. Legalább Class6 ajánlott, esetleg cseréld meg a kártyákat. Ha a gyári rom vagy 2.3 van fent, az is lehet rossz, szerintem ICS alatt javult a GPU drivere. Pl.: ide már nem kell chainfire, hogy fusson a GTA3.
-
válasz
aldebaran #2552 üzenetére
megpróbáltad azt mondjuk, hogy a Kelzsoca féle ginger ROM 5 fájljából a factory_update_param.aml kivételével csak a többi 4et másolod az sdkártya gyökerébe?
gyári rom visszarakása esetén amúgy sdkártya nélkül nekem sem jön be a konzol, de ha bármelyik romot a fenti AML fájl nélkül ha felrakod, akkor be kellene jönnie
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #2550 üzenetére
Szóval, abban senki nem tud segíteni, hogy visszakapjam a recovery console-t?
Mikor telepítettem ezt a V6a-t, akkor megjelent egy rec. cons., de amikor a zsoca féle rom-ot, vagy az eredeti romot telepítettem, hiába nyomkodom a hangerő+ és bekapcsolást, annyi történik, hogy előbb felvillan a WayteQ felirat egy tized másodpercre, majd az upgrading, please wait zöld felirat, majd sötétség és utána megint a WayteQ felirat és elindul az android rendszer.
Valami ötlet?
-
-
Lacix29
őstag
válasz
aldebaran #2529 üzenetére
Ok, kösz. Asszem még várok a váltással egy jobb update-re. A Market használhatatlansága azért elég kizáró tényező.
Itt van ezekről az update-ekről egy angol fórum:
http://foro.tabletscarrefour.com/index.php?action=profile;area=showposts;u=47 -
VD
őstag
válasz
aldebaran #2302 üzenetére
Próbáltam azt is.
Kártya formázva fat 32-re. Csak a ROM zip-je és a 4 másik fájl van rajta.
Amikor beteszem és hangerő + és bekapcs, akkor csak annyi jön fel, hogy instaling step 1-2-3-4 don't turn off. Ezután lefut a ROM telepítése és beboot-ol.Ha ezután kikapcsolom és megpróbálom Recovery-be rakni, nem megy, olyan mintha nem lenne recovery. Ha van benn kártya, ha nincs csak annyi jön be zöld szöveggel, hogy instaling, majd eltűnik és boot-ol.
Nem újdonság a ROM csere-bere Spica-an nevelkedtem, és Defy-al szívtam. De ez most kifogott rajtam, pedig faék egyszerű lenne.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
aldebaran #2149 üzenetére
Hát nem tudom, én 1-2 évesen zsíros kenyeret toltam a 200k-s videóba, apám meg infarktust kapott majdnem.
Tőlem vhogy távol áll a dolog. Sztem engem is infarktus kerülgetne, ha történik vmi a drága eszközzel, amire adott esetben hosszú-hosszú ideig gyűjtöttem, stb. Ez a felnőttek játéka.
-
Kobun1980
aktív tag
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
aldebaran #2066 üzenetére
Nekem is megy a 3 Angry Birds.
Nálam fehér téglák akkor vannak, ha több program fut egyszerre.
Advanced Task Killer-rel kilövöm mind, ami kell megnyitom, és már faszán futA Talking játékokkal az a baj, hogy nálam nem mondják vissza az állatok a szöveget, vagy nagyon torzul, minimálisat (talán a zsiráf beszél minimálisan.)
Valaki aki ICS-t használ, és fent van neki valamelyik tud nyilatkozni, hogy változik-e? -
tjb007
nagyúr
válasz
aldebaran #2070 üzenetére
Ha az Android Market ártó kódnak számít (mert ezek az alkalmazások amiket le lehet tölteni közvetlenül onnan töltődnek le) akkor biztosan az
Ha már szóba jött, az oldal megint csak nem működik 100 százalékosan mivel ismét frissítve lett a Market, más dolgoznak rajta.
Amúgy nem kell foglalkozni vele.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
aldebaran #1409 üzenetére
Nem az iPhone-ra hajaz, már előtte is ment az S-selés. Legutóbb pl. a Samsung indította el a hullámot. Egyébként az S inkább az IPS-re utalhat, véleményem szerint.
(#1406) Rundll32: nagy kavarodás nem várható. Aki nem olvas rendesen, az ugyan úgy téveszi majd össze az xTAB-100-at az xTAB-100s-sel, mint az xTAB-101-gyel.
Egyébként a változás leginkább kijelzőben lesz, minimálisan kisebb, IPS panel, a felbontás nem változik. Ezen kívül 8 Gbájt háttártár a 4 helyett. A többi hardver elem várhatóan változatlan, tehát akár még a ROM-ok terén sem feltétlenül jelenthet majd kavarodást előre láthatóan.
-
aag
őstag
válasz
aldebaran #750 üzenetére
Bemégy a boltba és mondd azt, hogy szeretnél egy youtube videót megnézni, mert meg akarod venni, ha tetszik a minősége.
Nézd, ennek a tabletnek a tulajdonságai kelzsóca javításai után annyit változtak, hogy a boltit hiába is nézegetném. Olyan, mintha az egy másik gép lenne.
-
VD
őstag
válasz
aldebaran #650 üzenetére
A youtube-ot konkrétan keresztbe lesz@rom, már a kenyérpiritóra is van kliens.
A gond a flash alapú oldalakkal (pl.: autó gyártók, óra gyártók honlapjai, illetve étlapok többsége) és stream adásokkal (livescorehunter) van. Ezekett ez iOS még Puffinnal sem bírta. Egy filléres wayteq meg csípőből megeszi a gyári böngészővel.
-
kelzsoca
félisten
-
aag
őstag
válasz
aldebaran #485 üzenetére
...és kirakta teljes felbontásban az internetes oldalakat? Vagy hogyan kell elképzelni a dolgot? Ugyanis ő 4:3-as, a TV pedig 19:9-es. Akkor? Mert ugye jó lenne a saját felületén "egerezni" és írni. Valahogy nem tudom leképezni fejben ezt az esetet. Pedig jó lenne tudni. Nameg a 10m-es kábel hossza is érdekes lehet. Vajon nem gyengül annyit rajta a jel, hogy gondot okozzon? Szóval írhatnál még erről többet is. Léccci!
-
kelzsoca
félisten
válasz
aldebaran #454 üzenetére
A szövegbeviteli mezőre bökj rá hosszan, majd válaszd a beviteli módot, és ott válaszd ki a használni kívánt keyboard-ot.
Letoltottem az apk -t es most a home ikon mellett most lefele nyilak vannak. Azokat hogy lehet eltuntetni?
Ezt a kérdést így nem értem, milyen apk, milyen nyilak stb..
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
aldebaran #406 üzenetére
Tárolja, de alap állapotban nem férsz hozzájuk.
Vagy kell egy alkalmazás (appmonster vagy hasonló) vagy manuális úton root után root explorer alkalmazással kiszeded a data/app mappa alál az apk csomagokat.
(#405) aag
Az adott betűre hosszan nyomva jön elő a lista, amiből lehet választani.
-
Ropman
tag
válasz
aldebaran #383 üzenetére
majdnem, itt is vannak természetesen különbségek OS verziok között, így van pár app. aminek bizony HoneyComb kell. [ bár ebben annyira nem vagyok biztos ], aztán ott van még a felbontás kérdése, illetve a több processzormagé [ ami szintén közbe szólhat egy-egy programnál, de azért ők lesznek kevesebben]
illetve még ott van a Tegra vs. másik GPU-k [ jelen csoda ketyerében a MALI 400 ], amit ki lehet játszani elvileg a chainfire 3d nevű programmal [, de erről még kopott a tudásom
,de az biztos, hogy ROOT-jogot követel a program, illetve, hogy a videokártya és a szoftware közé egy adapter szerepet ellátó réteget húz (kb. emulálja a másik grafikusvezérlő utasítás készletét) ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
aldebaran #379 üzenetére
"ja, a mérgesmadarakat már rátettem a marketről."
Fruit Ninját miért nem?Olvasgatom ezt a topicot, mert a húgom nyaggat, hogy ez lenne-e jó neki, vagy egy telefon, vagy egy könnyebb laptop? Hát, foggalmam sincs. Az biztos, ha nem lenne androidos telefonom, én nem haboznék és vennék egyet. De neki lehet, hogy olyanra is kellene, amit az androiddal nem lehet megoldani. Nem tudom pl., hogy az ő cégénél meglévő távoli bejelentkezést meg lehet-e oldani ezzel? Sajnos nem tudom, hogy ők mit használnak, de szinte biztos, hogy van valami extra szirszar, ami miatt csak Win kliens jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest