- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacix29
őstag
Youtube-ból az utolsó verzió nem játsza a HD videókat, ezért érdemes visszarakni 5.5.27-es verziót.
http://www.androiddrawer.com/16601/download-youtube-5-5-27-app-apk/ -
törölt tag
Az orosz srác szerint szoftverezés közben nem szabad töltőn hagyni mert hibàsan szoftverezhet egy kernel hiba miatt. Ha jól fordította a google és jól értelmeztem! Hogy ezt ő azóta javította nem tudom. Nekem 1 hónaposan cserélték mert nem akart bekapcsolni. Wayteq szerint "chip" hibás volt.
-
atus1969
csendes tag
"A hiba forrása szoftveres és frissítéssel oldották meg.Garis volt tehát nem gond.
de mondták hogy szenvedtek vele.
Viszont kaptam egy szép fóliát a kijelzőre mert az nem volt rajta gyárilag ha jól emlékszem.Ha rajta volt akkor is ki lett cserélve mert pici buborék van a sarokba de már kiszedtem"Szerintem egyszerűen kicserélték neked, és az a fólia, ami rajta van, a gyárban került rá, mint mindenre, ami kijelző
és örülj neki
-
apeelme
addikt
nem akarlak megbántani de egyértelműen az SD a rossz, és te mégis más megoldást vársz, pedig egyszerű a képlet:
- ha garis cseréltesd ki (sok gyártó örök garit vállal)
- ha nem garis akkor kuka és vegyél másikat próbálj másik gyártótsemmitől sem fog megjavulni...ezt el kell fogadnod.
u.i.: egy tablet árához képest elenyésző egy SD ára...
(#2873) D4M13N: 1,5 év alatt már a 3. SD-m nyúzom...és mind különböző gyártótól van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest