- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát pl. mondjuk aTransformerre felteszem a Galaxy androidját a meghajtókkal együtt ( mint ahogyan egy windowsos gépnél letöltöm a hozzávaló meghajtókat az alap op.rendszer mellé.)
Mondjuk tenném ezt azért, mert jobban tetszik a Samsung által kissé megvariált android, de mondjuk az Asus meg külsőre jobban bejön! (hozzáteszem ezt csak elméletben kérdezem, nyilván én is azért vagyok itt,ezen a fórumon, mert az xTab100 használója vagyok, csak eljátszottam a gondolattal! ) -
kelzsoca
félisten
-
tjb007
nagyúr
& (#1870) keszo
Ez Berci84 -é (még a nick is egyezik).
-
Berci84
csendes tag
Oks igaz jó kis készülék semmi gond vele 1 év gari meg van minden hozzá végülis nem átvágás.csak picit zavar h akitöl vettem azt mondta h a telenor tuti h elfogadta és hogy kapni lehet majd a telenornál.kb multhéten volt.de mind1 mert lényegében igazad van mert tényleg fasza kis készülék semmi gond nincs vele.Erre is lesznek majd v mi kis javítások csiszolások?
-
keszo
őstag
Ő...ízé..... nekem benne van a támogatottsági listában.
Légyszíves ne zavarjatok össze, ha nem jó hozzá akkor nem telepítem fel próbára.
Nem akarom elrontani az op.rendszert.
És tényleg, egyébként a sok telepítgetéssel, uninstall-lal instabillá lehet tenni az op.rendszert?
Hagy szemetet maga után, ami csak terpeszkedik a ram-ban rom-ban. -
aag
őstag
És hogy miért nincs rajta? Mert 60 ezerbe kerül. Kész, ez ennyit tud. Lehet mondani ismételten, hogy akkor nem veszem meg, majd lemegy az ára, meg hogy újak, nem kiforrottak ezek az eszközök. Ez van. Ha nem tetszik, változtass rajta. Ha tudsz.
Ezt most miért kellett?
Ennyire ne legyél már megkeseredve ember! Az élet szép, néked magyarázzam?
Mivel látom, hogy megint csak veszekedést próbáltok szítani, mára kijelentkezem. Pont.
-
aag
őstag
Nem tudom. Eddig csak Te voltál az egyetlen, aki ezt kerested rajtam.
Nézd, a Skype kiírja a bejelentkezett felhasználók darabszámát. ez szám most nálam éppen 27 957 859. Perszehogy sokakat érdekel.
A Google a gtalkot sem tette rá? Vajon miért? Az sem érdekel senkit? Csak az a buta Apple rakott használható video-chatet a készülékére? Vajon miért?
-
aag
őstag
-
aag
őstag
Egyébként a változás leginkább kijelzőben lesz, minimálisan kisebb, IPS panel, a felbontás nem változik. Ezen kívül 8 Gbájt háttártár a 4 helyett. A többi hardver elem várhatóan változatlan, tehát akár még a ROM-ok terén sem feltétlenül jelenthet majd kavarodást előre láthatóan.
Pedig lehetne máshol is változás. Eddig 2 emberrel tudtam Skype-os próbát csinálni. Én a "nemhasználható" kategóriába sorolom. A mikrofon hangja egészen kriminális. Ja-igen, és nekem senki ne mondja, hogy nem Skype-ozik, ezért nem tudja kipróbálni, ugyanis hangrögzítő alkalmazás biztosan van rá...
-
-
Teasüti
nagyúr
és mi a teendő? addig cserélgetjük gariban, amíg adnak egy jó minöségűt?
még mindig megfigyelhető a jelenség, de már kezd stabilizálódni nálam: ezúttal 8 óra alatt csak 11%-ot vesztett.más: a gyári magyar billentyűzethez fel lehet rakni T9-et, vagy vmi helyesírás ellenőrzőt? mit és honnan? köszönöm.
szerk: amúgy a márka kérdésben nem értek egyet. Wayteq szvsz egyáltalán nem gagyi márka, én nagy és ismertnek mondanám. Elég megnézni a gps-eit, azoknál jobb nincs, csak drágább.
-
Pistabaaa
aktív tag
Hááááááát... Koppanás van. Kaptam választ: elnézésemet kérik, de a számlázórendszerben volt elírva a dolog - 1 év a gari.
Na így már mégsem olyan jó vétel. Mármint jelen körülményeket tekintve igen (mert hogy máshol nincs), de alapesetben 5ezret rádobnak a listaárra - a semmiért.
Írták, hogy természetesen visszavihetem 3 napon belül, és visszaadják a teljes vételárat - hát kösz, nektek úgyis elmenne 0 perc alatt.
Na ez van, de legalább nem 1,5 év múlva álltam értetlenül a dolgok előtt. Bár nagyon remélem, hogy nem lesz szükség a garira.
-
tomecs
csendes tag
Eszem f@szom megáll!!
Most olvastam vissza, láttam már korábban is voltak írások, hogy the end egy időre, csak úgy megijedtem, hogy egyből írtam, amúgy kb fél órával az edigital még azt írta, hogy 3 nap... csak mikor újra belépek, hogy nézzem, hogy lelehet e foglalni akkor már nincs! Ez lett volna a karácsinyi ajándékom meg a vizskágkra is erről készültem volna
De akkor úgy látszik nuku karácsonyi ajándék nuku tablet... majd januárban ha lesz ...:S
-
Pistabaaa
aktív tag
Gondolom rám célzott a kolléga: a n-tebook.hu-nál lehet 2 év garival venni, amikor rákérdeztem, végig ezt is közölték. Most néztem meg a garipapír apró betűs részét: a Wayteq Magyarország 12 hónap jótállást vállal.
Írok is az említett cégnek, hogy akkor ez most WTF, mert 59 900 a listaár, én 64 900ért vettem, de 5000 Ft-ot nekem megért (volna?) a + 1 év garancia.
Jelzek majd, hogy mi lett ezzel.
-
-
-
-
Teasüti
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
Írtad, hogy te a Swype -ot használod (most az lényegtelen, hogy béta).
Na, azt akkor te hogyan is raktad fel ha a Market -ról nem lehet letölteni ? Csak nem apk -ból ? Azt fel tudtad rakni ezt meg nem ? Pedig ez sem került volna több időbe."A Skype nem érhető el Marketről letöltve, így nem is is foglalkoztam tovább vele."
Meg is lepődtem volna (téged ismerve) ha nem ez lenne a hozzálásod.
-
tjb007
nagyúr
-
aag
őstag
Hiába kértem, itt is, máshol is, hogy beszéljen velem valaki legyenszíves egy közepesen megvilágított helységből videó-Skype-on, hogy láthassam, hallhassam a hangminőséget, eddig még nem jelentkezett senki sem. Talán azt hiszik, hogy leharapom a zorrukat, -vagy mi?
Így aztán a számomra legfontosabb dolgot sajnos nem tudtam (még) kipróbálni. És igen, engem nem elégít ki, hogy te is azt írtad, nem érdekel téged, mert nem használod. Engem érdekel, de addig biztosan nem veszek meg egy készüléket, amíg a számomra legfontosabb funkcióról nem győződöm meg olyan fokon, hogy az engem valóban kielégítsen. Sajnos a boltban ezt nem lehet kipróbálni. Tehát újra kérem: Please!
-
keccsa
aktív tag
Nekem is gyanús volt a dolog, ezért megpróbáltam felhívni azt a - szervizének mondott - számot, ami az átvételi papíron (meg a honlapjukon is) van. Három napig próbálkoztam úgy, hogy naponta legalább ötször-hatszor hívtam sikertelenül. Azonnal belép egy tartászene (nagyon idegesítő, mert kb három másodperces ciklusban ismétlődik), mely nem akar elmúlni... Volt, hogy negyedórát is hallgattam azt a sz@rt, de semmi eredmény, nem vette fel senki. Még az ügyfélszolgálattal is próbálkoztam, de ő sem tudta nekem kapcsolni a szervizt. Hiába sajnálkozott az ügyfélszolgálatos hölgy, meg magyarázkodott, hogy biztos nagyon leterhelt a kollégája, vagy éppen mással beszél (ja, már három napja, egyfolytában...), melegen gratuláltam nekik a szuper szervizükhöz, és lecsaptam a telefon! Nagyon felb...szták az agyam!
Már többször vásároltam tőlük, eddig elégedett is voltam (igaz, eddig nem is volt velük garis problémám), de most megfogadtam, hogy csak egyszer sikerüljön kinyerni a rendszerből a gépet, soha többet nem bízom rájuk a garanciális ügyintézést (bár lehet, hogy az a céljuk, hogy mindenki erre a felismerésre jusson), inkább magam viszem vissza a forgalmazóhoz! -
-
aldebaran
addikt
nem az appot nem találom, hanem nem tudom külön beállítani, hogy a pdf readerrel induljon a kitallózott pdf fájl.
Érthetőbben: file browser, kikeresem a rengeteg pdf anyagomat. Egyikre katt, rábökök és megjelenítődne. Ez mindaddig megtörtént, míg a doctogo-t fel nem tettem. És most nem tudom megmondani a pdf readernek, hogy az legyen társítva a pdf fájlokhoz.
-
designREX
tag
-
Lalikiraly
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest