- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelzsoca
félisten
-
Szoki
csendes tag
Szia,
az első hszt már olvastam, meg is fogom csinálni, köszi.
Kikapcsoláson a teljes kikapcsolást értettem (hosszan nyom, felugró ablak, kikapcsolás, kikapcsol. Visszakapcsolás hosszan nyom, Wayteq logo, tölt, bekapcsol.)
A cella készenlét kilövése = a repülő mód?
Úgy érted mielőtt kikapcsolom mondjuk éjszakára vagy hosszabb ideig nem használom, kikapcsolás előtt tegyem repülő módba?
Előszőr le akartam tesztelni, hogy jó-e az akku, mert használtan vettem. Ha nem jó akkor vissza az egész és inkább veszek újat. -
Teasüti
nagyúr
Így van, reset itt is pont úgy működik, mint a pc-knél - ahogy tapasztalom.
(#1596) jksx
Azért sztem nem a 16 ohm-os és 120+ dB/V érzékenységű fülesek vannak többségben, amivel én használom. Az viszont igaz, hogy ezt a szintet már a világ első pár nemzedékéből származó hordozható mp3 lejátszói is megütötték. -
jksx
senior tag
Oké, ezzel meggyőztél, de azért zenehallgatásra használnám, ha már van benne zenelejátszó alkalmazás. Már a 3- 4 évvel ezelőtti csodás kínai mp3, mp4 lejátszók (pl. Laser fantázianevű) is megbirkóztak a viszonylag alapzaj mentes többé kevésbé jó hangzásképű mp3, vagy wav esetleg flac lejátszással.
-
jksx
senior tag
Ha már van rajta fejhallgató kimenet a zene és a filmnézési lehetőség miatt akkor legalább alapzaja ne legyen.
Nekem ez a gumimacskám
Ezért is érdeklődtem leginkább a zajosság felől. A hangképet lehet orvosolni egy kis hangszínszabályozással (bár az sem az igazi, ha bele kell nyúlni a hangképbe) de az alapzajjal nem igazán lehet mit kezdeni. -
Teasüti
nagyúr
Olyan zajokra gondolok, amik jitter következtében jelentkeznek, apró pattogás, ilyesmi.
Az a fórumtárs sztem én voltam.
A hangerő durva léptékezését megoldotta egy EQ, ha fülessel használom berakok egy -15 dB-t és meg van oldva.Ezzel még együtt tudnék élni, de a mic és hangszóró közti bug már túl nagy kompromisszum.
-
kelzsoca
félisten
-
törölt tag
Az enyém is extremdigitalos, csak bementem és megkérdeztem mennyi idő a szervíz, mondták 30 nap. De rendesek voltak próbálkozott megnézni , de ott be se kapcsolt.Ajánlották a wayteq-hez menjek be. Ott meg már péntek délután amikor bevittem , (ők is próbálkoztak de nem jött össze) akkorr azt mondták, hétfő kedd kész lesz.
-
-
hippo0315
senior tag
Közben volt kis családi kupaktanács, plusz az info amit irtatok, így változott a felhasználás köre .
Szóval kicsit többre kéne mint amit egy tablet tudna nyújtani, akár Wayteq akár iPad lenne az, pl. torrent, komoly előadás és dokumentum szerkesztés, foto szerkesztés, így marad a laptop.
Köszönöm segítőkészségeteket.
(kelzsoca munkásságát ismerem, tisztelem, véleménye mindig komoly támpont, most is általa irt ROM fut a Pengémen
).
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest