- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
float
csendes tag
válasz
Lacix29 #3783 üzenetére
Találtam egy francia 4.03-as ROM-ot, amin megy a Chrome végre és nem is fagy. Egyszerűen nem értem, hogy a gyári 4.0.3 hogyan lehet ennyire instabil, kb. 10 perc használat után szinte minden processzre hibát mond, ezután újra kell indítani és kb. 10 percig használható, majd restart megint ... (
Sajnos a GB-en nem működik sem a Chrome sem a Google Analitycs, pedig az a leggyorsabb ROM.
-
törölt tag
válasz
Lacix29 #3773 üzenetére
Általam eszközölt változások : Wayteq logó, HungarianIME, orosz programok törlése. A build.prop eredeti Wayteq tehát magyarul indul és a Play is rendesen kell működjön.
Telepítésnél minden adatot töröl a készülékről (Wipe data, Wipe cache)
Valaki tesztelje le aki kicsit ért hozzá, majd írja ide be hogy minden rendben, hogy a többiek is tudják. Köszönöm!
Mindenki csak a saját felelősségére rakja fel!
(Nincs ilyen készülékem nem tudtam tesztelni!)wayteq_xtab_100_ICS_SF_0.8.3.zip
Nem tudom hogy jó lesz e a link mert most használom először.
-
DarQb
csendes tag
válasz
Lacix29 #3714 üzenetére
0.7.2-n simán frissíthető volt, ezen nem
próbáltam mindent, adatok törlése, tiltás (eltávolítani nem lehet, mert gyári), play adatok törlése... semmi
ja és a firefox is hasonlóképp error-os, mint a chrome :/nekem a modellnél iDx10 van, ami addig oké, hogy ez a rom van rajta, de eddig xtab-100 volt
nem tudom, lehet csak egy text file az egész..és miközben ezt írtam, egyszer magától újraindult.. szóval nem javult ez sem
-
törölt tag
-
tlala
addikt
-
válasz
Lacix29 #2781 üzenetére
Nem tudom, asszem mintha nekem is lett volna egyszer egy ilyen problémám, a totál gyári 5 fájlos romot is próbáltad rátenni? Elméletileg annak meg kellene oldania. Az első hsz-ből letölthető az is. 5 fájlos, tehát van benne egy AML is, a Te esetedben ez most jól jöhet, tehát ne hagyd ki. Reméljük megoldja, ha nem, akkor majd valaki okos megmondja, hogy mit tud kibogozni ebből a logból.
-
válasz
Lacix29 #2583 üzenetére
az AML kiterjesztésűt kihagytad? próbáld meg több 2.3.4-essel, nekem valamelyikkel mindig működött, vagy a gyári, vagy a CT 2.3.4-gyel.
tomiapu: számomra a francia CT 2.3.4-es tűnt eddig messze a leggyorsabbnak és legstabilabbnak ( ez egész pontosan a CT 2.3.4 v0.15 Boffy verzió, valahol itt a fórumban megtalálod a linkjét)
többiek felé én is kérdeznék: van olyan, akinél bármelyik CT féle ICS verzió azóta is jól működik hibamentesen, mióta felrakta? tehát olyan minimum 1-2 hétre gondolok..nálam 3 napnál tovább egyik sem bírta, csak kiváncsi lennék, hogy az én készülékem nem bírja, vagy másnál is előjönnek a hibák? (tudom-tudom, nem erre a készülékre készült...)
-
válasz
Lacix29 #2580 üzenetére
nálam tegnapelőtt a V6a is behalt, szokásos: mukodas közben gondolt egyet, reset, majd a Personal Touch Tablet feliratnál pattanó hang és megállt. Reset, semmi nem segített. Viszont roppant érdekes, hogy a CT 2.3.4-es tökéletesen működik.
na mindegy, ebben bíztam, hogy a 4 naposra kihoznak valami újat, este szerintem berhelem is felfelé, remélem ez már tartós lesz
egyébként ez az Apex launcher nagyon jó, gyorsabb mint a gyári, viszont sokkal jobban finomhangolható és beállítható. Érdemes megnézni és kipróbálni.
-
Lacix29
őstag
válasz
Lacix29 #2579 üzenetére
Már van V07A verzió is
http://foro.tabletscarrefour.com/index.php?topic=1967.msg14920#msg14920google translate-el a változások
Note:
- Build 0.07
- Correction of the Dolby
- Fully functional Flash Player
- Boot Animation "CoolTabs" (thanks Nico34 Razz)Small change:
The internal memory is mounted on / mnt / sdcard.
The SD card is mounted on / mnt / sdcard / external_sdcard.
You no longer have a directory in the "file browser" SDCARDNo other known errors in the time
Version 0.7B
Note:
- The same with the launcher, but V7A Apex 1.0.1 (more parameters and more fluid than the pitcher orSzóval a B verzióban van egy másik launcher is mint az alap Androidos
-
válasz
Lacix29 #2537 üzenetére
innen : root
viszont nálam behalt megint a tab (youtube alkalmazás resetelte, majd bejött automatikusan a recovery console, restart, de ismét a pattanó hang). úgyhogy most újabb variációt próbálok ki
egyébként én mondtam baromságot, ezt a V6a-t csak rar-ban 4 fájlosként lehet csak letölteni, a másik ami a zip, az a google apps lol de láma vagyok
n9000: passz, én mindig anysoftkeyboardot használok
-
válasz
Lacix29 #2531 üzenetére
okés, a factory reset után simán megy a marketből letöltés és frissítés is
tehát akkor eddig nálam működő a sorrend:
1. V6a letölt rar formában (4 file) és felrak recoveryből
2. root zip letöltése és felrak recoveryből
3. google apps csomag letöltése és felrak recoveryből
4. media wipe -> cache wipe -> factory reset
5. újraindít és bódottána nyúzom tovább
-
-
válasz
Lacix29 #2524 üzenetére
köszönöm, a rootot is meg a google apps-ot is megoldottam, most már csak annyi a problémám, hogy nem tudok letölteni-frissíteni semmit a marketből:
ez a hibaüzenet (pl Operánál, de mindennél ezt csinálja):
A(z) "Opera Mobile" alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt (-101).
ha gondolod és nem fáradtság, írkálhatunk privátban is, nem szeretném teleszemetelni a fórumot, viszont szeretném megoldani, ugyanis egyelőre (lekopogom) ez az első ICS, ami nem fagy sz..rrá jónéhány újraindítás után sem.
-
tlala
addikt
válasz
Lacix29 #2495 üzenetére
Nekem azért tetszik az ICS, mert jóval "kezesebb", bár ezt elmagyarázni nem túl könnyű.
Nagyon elképzelhetetlennek tartottam a hardver gombok hiányát, de a gyakorlatban megélve kiderült, hogy teljesen jól megy minden nélkülük is, pláne sötétben sokkal jobb a bal alsó sarokban lévő ikonokat érintgetni, és a bosszantó véletlen megérintés sincs, amikor az ember a keretet tartja.
Az ICS-ben az tetszik, hogy sokkal kifinomultabb pl. az értesítés: pl. az e-mailek küldője és kis részlete megjelenik egy pár másodpercre a jobb alsó sarokban (ide költözött az értesítés), pont úgy, mint pl. a Thunderbirdben. Ugyanitt látod, ha a háttérben pl. a Facebookon értesítőd/üzeneted jött.
A beállítások sokkal részletesebbek és kifinomultabbak, a gépelés könnyebb, mert valahogy nagyobb/szeparáltabb billentyűzet lett, és nehezebb melléütni
A chat-ben pl. átválthatsz több e-mail címed között, stb.
Így leírva nem túl nagy durranásnak hangzik, de a valóságban az ICS határozottan fokozza a "felhasználói élményt".Ha a Titanium Backup progival lemented a készüléket tartalmát egy adott Rom-nál, akkor "bűntetlenül" kipróbálhatsz egy másikat. Ha nem tetszik, visszateszed az előzőt, és a Titaniummal helyreállítasz a mentésből mindent.
Ezt a verziót javaslom kipróbálásra, működik, és a legteljesebb a menüje: ICS v3c -
webdeejay
aktív tag
válasz
Lacix29 #2466 üzenetére
A V3C-ben vissza lett téve a térerő ikon, így már megy a 3g modem is, illetve a V3D-ben az előbb említett apex launcher. Egyiket sem tartottam említésre méltónak. Nálam nagyon szépen fut a V3B. Idáig 1x kellett resetelni, akkor is a lockscreenen fagyott le. Gördülékeny, telepíthető szinte minden, iLauncher-t használok, ezzel elég gyors. Stabil, tényleg. Azt megemlíteném, hogy én a francia 2.3 után telepítettem fel ezt, így gyanítom, hogy nem kell semmilyen feltételnek teljesülnie ahhoz, hogy feltegyétek a 4.0.3-at. Nem zabálja az akksit sem, mivel a 3g/térerő ki lett véve, így olyan mintha folyamatosan repülőmódban lenne. Egyedüli hibának talán azt rónám fel, hogy USB-ről való lecsatlakoztatás után ki-be kell pattintani az sd kártyát, máskülönben olyan mintha benne se lenne.
-
tlala
addikt
válasz
Lacix29 #2466 üzenetére
Azt már látom, hogy semmit nem tudok telepiteni. Nincs is market menü, böngészőn keresztül látszólag települnek appok, de menüben nem jelennek meg. Lehet, hogy elé kellett volna telepítenem vmi nagyobb romot? Nagyon kezdő androidos vagyok, lehet, hogy valamit nem is jól csináltam, ezért lenne jó, ha egx hozzáértő is feltenné.
-
hjozsi
tag
válasz
Lacix29 #2187 üzenetére
A fagyást valamelyik telepített alkalmazás okozhatja, hogy melyik azt nemvalószínű hogy megmondja itt valaki.
Egy hete használom az ICS-t. Stabil, szép, az internet használatánál vettem észre látványos gyorsulást (dolphin hd). A beágyazott flash video lejátszás nem működik, a Skyfire estén a videoknál zavaró "buffering 0 %" ablakot nem tudom eltüntetni. Negatívum nálam még az akku fogyasztás alvó módban (24óra alatt 35%-ot esett). -
Teasüti
nagyúr
válasz
Lacix29 #2114 üzenetére
Csavarhúzóból sokféle van, maga a tény, h csavarhúzóval nem tudta, az jelenthet egy öreg, kopott élű - ebből fakadóan lekerekített - csillag csavarhúzót is, ami nem hegyes, nem éles, semmivel sem veszélyesebb egy ceruzánál mondjuk. Persze jelenthet patent zsír új, éles, hegyes normál fejűt is, ami a gorilla glass-t is összeb....a.
Ez a kulcsos, stb tesztek amúgy is hiteltelenek, mivel nincs olyan felületük, ami érdemben kárt tudna tenni a kemény üvegen. De ha megpróbálják pl egy lakatos karctűvel, arra kíváncsi lennék.
Az az IS fóliát is elsőre tönkrevágja.
Magyar nyelvű használatiban olvastad? Mert ha eredeti nyelven írták ezt, akkor elhiszem, de addig is kétlem. Hisz nincs olyan "színe, szaga", mint az üvegnek. Ilyen 1-2 mm vastag üveglapokat amúgy sem gyakran láttam még, túl rideg anyag ez ilyen karcsúsághoz.
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Lacix29 #1826 üzenetére
Iránytű az a 100-asban is van. Bár nálam egy program minden indítás után az aktuális helyzetet vette északnak (vagy ezt tudja az "irány" érzékelő is?).
Fényérzékelő lekerült róla, gombokat és aljzatokat átvariálták.
Előlapi kamera még gyengébb, 0,3 MP tökéletesen használhatatlanná teszi, ha legalább a fényviszonyokat nem kezeli jobban. A 100 is használhatatlan beltéren, lámpa fénynél. Annak ellenére, h zajos mint állat, legalább sötét is. Ha ugyanezt tudja a 100s még kisebb felbontásban, akkor nem tudom mire lehetne használni.Hátlapi kamera talán jó lehet egy-két augmented reality játékhoz.
Én adnék még 10k-t egy IPS panelért. Bár a jelenlegi is csak akkor vérzik el, ha többen nézik a képernyőt. De akkor nagyon. Egy embernek kényelmes csak.
-
ptgr
csendes tag
-
keszo
őstag
válasz
Lacix29 #1721 üzenetére
Ídézve az
( #1)
Miért csak 2,6GB a belső tárhely mérete ?Az xTAB-100 -ban levő 4GB -os flash memória négy felé van particionálva, ez a következőképpen oszlik meg:
● 2,6 GB tárhely, ez szabadon felhasználható
● 200MB system partíció, itt található maga a rendszer
● 702MB data partíció, ide települnek a programok/játékok/widgetek
● 127MB cache partíció, ez egy átmeneti információtároló melynek célja az információ-hozzáférés gyorsítása
2,6GB sima mezei háttértár (zene-film-dokumentum) -
tjb007
nagyúr
válasz
Lacix29 #1721 üzenetére
Meg is válaszoltad magadnak az első kérdést.
A másodikra meg az a válasz, hogy nem tudom, ha lehetséges akkor sem egy egy csettintéses dolog, na meg instant garanciavesztés is jár még jutalomban.
Amúgy meg mire nem elég 700MB ? A mai telefonokban sem kapsz sokszor ennyit. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Lacix29 #1679 üzenetére
Nálam pl semmivel sem stabilabb, mint az eredeti. Néha olyan műsora is van, iszonyatosan belassúl és nem akar válaszolni, csak hosszú másodperces input laggel, mintha vmi lefoglalná. Néha hosszabb sleep után bugzik, alkalmazások kezelése menüpont befagy, ha le akarok lőni egy szintén furán viselkedő alkalmazást. reboot segít csak.
wifi wake után továbbra sem mindig akar menni, van, csak annyit ír „hiba” és újra be kell kapcsolni, de olyan is van, hatókörön kívülinek mondja a hotspotot. ilyenkor megint csak reboot segít.
ezek némelyikét gyárilag is csinálja, szóval én kb semmi javulást nem tudnék mondani.
pár helyen magyarosabb a szöveg a rendszerben, meg kaptunk egy-két alkalmazást, pl időjárás és hírek app. status bar-ról dátum lekerült, bár azt pont nem értem miért volt útban. hangerő az, amihez soha nem nyúltam és még útban is van, ha néha odatéved az ujjam.wifi gondom nekem több van ezzel a rommal, mint a gyárival. ilyen 5 sec késessel válaszol a gép belassulásra se nagyon emlékszem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lacix29 #1598 üzenetére
Azért mert a Gameloft szerint nem kompatibilisek (amúgy meg a dupla ennyibe kerülő, Tegra 2 -es modelleken sem megy mind).
Megoldás van rá, az egyik az, hogy szólni kell a Gameloft -nak, hogy inaktiválják a szervereiken a kompatibilitási ellenőrzést, a második megoldásnak meg már nem itt van a helye de egy w betűvel kezdődik. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Lacix29 #1570 üzenetére
Merülés általános jelenség.
Alvó módban kevésbé merül valóban, viszont egy idő után elkezd bugzani, ha hosszú órákig pihen (pl egész éjszaka).
Nálam pl wifi nem működik felébresztés után, sőt, befagyasztja az egész gépet, amíg kapcsolódni próbál. Belassulhat a rendszer, stb.Amelyik játék ha nem megy, az nem is fog. Nincs köze az aksihoz.
Ami még fura, h többnyire akkor szivat a rendszer ezekkel a jelenségekkel, amikor épp más vki is van a közelben, pl bnőm és hírtelen kéne vmi infó a gépről, akkor juszt se akar működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest