- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toys
csendes tag
válasz
Teasüti #2758 üzenetére
attól függ hány áttéten keresztűl valósul meg az ok-okozati kapcsolat
nem feltétlen szükséges életszerű esetnek lennie az érvnek ( elég ha a lehetőség adott)
ismerős a tilos a mikróba macskát tenni figyelmeztető felirat?
az sem volt túl életszerű mig valaki ki nem próbálta
tehát elméleti síkon igen is helytálló bármennyire is sarkított!és továbbra is tartom magam ahhoz, ha valamit megvásárolok és fizetek érte az rendeltetés szerűen működjön ergo a kapcsoló igen is kapcsoljon mindig (nem érdekel miféle oka van, hogy néha nem kapcsol)
félreértés ne essék engem nem zavar...
csak maga a tény, hogy ez "úgymond belefér" az már inkább!
benne volt ez a használatiba vagy a dobozon vagy bárhol felhívták rá a figyelmem?gabor94: szöveg értés 1es! leülhetsz!
offot befejeztem
. mindenkitől sorry
-
toys
csendes tag
válasz
Teasüti #2755 üzenetére
itt nem feltétlen kell leragadni konkrétan ennél a típusnál
itt a szoftver hibájából eredendő használati hátrányra gondoltam
amolyan példaként... és skypeon biza vagy más alternatív megoldásokon keresztül megoldható a segélykérés ispélda volt itt, hogy az autónál emberi életek múlhatnak bizonyos szoftver hiányosságokon
de ott sincs közvetlen összefüggés az abból adodó esetleges halál és a szoftver hibája között max közvetettés amit én írtam ennyi erővel szintén közvetett módon kapcsolódhat és tovább vihető...
amerikában ez már egy jó kis per alapja lehetne
a munkám hál' istennek közvetlenül nem ügynöki tevékenység
(végül is közvetett módon ráfoghatjuk azt isminőségbiztosítás
)
-
toys
csendes tag
válasz
Teasüti #2749 üzenetére
az ok hogy szoftveres a hiba oka,
de akkor lennie kellene hivatalos alternatívának, ami jelenleg nincsensarkított példa: de van egy telefon ami hardverileg rendben de a szoftver miatt nem lehet vele mondjuk rendesen telefonálni
vagy van egy autó amin a fedélzeti computer softvere miatt nem lehet megállni vagy nem lehet vele elindulni csak minden 10ik próbálkozásra
akkor az úgy rendbe van és a vásárló nyelje leértem én de mégsem
és nem is akarom elfogadni
-
toys
csendes tag
válasz
Teasüti #2743 üzenetére
veszek egy autót és az csak minden tizedik indításra indul (ráadásul a többi azonos típusnál is előfordul) az bizony széria hiba
és a vevő joggal kérheti a hiba elhárítását...
a gyártó meg javítsa ki! (ahogy akarja)
és itt nem lehet az olcsó árral takarózni!bekapcsoló gomb funkciója hogy bekapcsolja a készüléket
és nem minden 100. lenyomásra
van mikor csak a reset segítpersze lehet vele élni és így használom én is várok még egy picit
hátha lesz ICS és azzal megjavul
ha nem akkor meg oldják meg, majd verem az asztalt -
kelzsoca
félisten
válasz
Teasüti #2675 üzenetére
Nem érted, vagy rosszul írtam, még 2 napja is úgy volt, hogy nincs ICS (lásd a usernek adott válasz) nyilván tegnap vagy éppen a mai napon pedig megkapta a WayteQ, még ők is átnézik mielőtt kiteszik, ha minden rendben van vele pár nap és tölthető.
(#2676) lobedoc
Pont ennyit tudok, amit leírtam, kérdezzetek rá mailben vagy telefonon a WayteQ-re.
-
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Teasüti #2208 üzenetére
- Rendszer és alkalmazás szinten történtek nyelvi javítások/kiegészítések.
+pár apróbb módosítás:
- Időzónánál Budapest hozzáadva
- Fényerőszabályozás manuálisan működik, az auto módot kivettem
- Bootanimáció hozzáadva
- Airdroid alkalmazás integrálvajelen pillanatban miért érdemes ezt használni, míg nincs patch?
Válasz fent, illetve azt használod amelyiket szeretnéd, de további javítások csak ehhez a verzióhoz jönnek, nem fog lassulni a rendszer, a custom romok a legtöbb esetben deodex változatban készülnek.
(#2206) gabor94
Nincs értelme.
-
keszo
őstag
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Teasüti #2135 üzenetére
Az állatfaj atyja minden bizonnyal a polimerkémia.
A kijelzővédő fóliához:
Nem az a baj, hogy te szándékosan nem karcolod meg a kijelzőt, hanem ha véletlenül mégis karcolja valami, akkor az a ~2k-s fólia talán véd valamennyit. (Igaz, hogy a kijelző karcállósága jóval nagyobb a fóliánál, viszont a "kulcs" mégsem a kijelzőhöz ér...)
Én a speedshopos, utángyártott fóliát tettem fel. Nem méretpontos, csak a tetején, de az érintőgombokat is bőven lefedi. (Ha pedig kis "v"-ket vágsz bele, sötétben is simán megtalálod az érintőgombokat.)Engem most táska érdekelne hozzá. Aki vett hozzá táskát és nem bánta meg, az legyen szíves osszon meg egy pontos típust (ne így: a spárban 2000 volt...)
Köszönöm.#2127 keccsa: Ezt is jó tudni.
-
Lacix29
őstag
válasz
Teasüti #2132 üzenetére
Hivatalos Wayteq oldalon írták az üveget az angol és a magyar user's manual-ban is.
http://www.wayteq.eu/hu/letoltes#tabset-tab-7 -
Lacix29
őstag
válasz
Teasüti #2112 üzenetére
Biztos, hogy üveg, a felhasználói kézikönyvben is írják.
"Kezelje óvatosan a kijelzőt. A kijelző üvegből készült és megkarcolódhat vagy eltörhet.
Az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződés eltávolításához használjon puha, sima felülető ruhát, mint pl. kamera lencsetisztító kendő."Itt egy teszt, amiben a tesztelő írja, hogy csavarhúzóval sem tudta megkarcolni.
[link] -
törölt tag
válasz
Teasüti #1994 üzenetére
ICS alapból gomb nélküli gépekre készült. Teljes képernyős alkalmazásoknál van egy alsó sáv amin ott vannak mindíg a fő gombok, plusz programtól függően még funkció gombok.
USB géppel összekötve nálam nem megy még mindíg.
Flash player ahol szoktam lenni cseten nem működik.(bár ha jól emlékszem a ICS annyira már nem is támogatott)
3D MMO játékban a multitouchcsak részben működik, nagyítani tudok, de irányítás már nem megy rendesen. Érdekes hiba -
delacroix
csendes tag
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Teasüti #1835 üzenetére
A legegyszerűbb mód ha felrakod a Espier Launcher -t (én ezt használom amúgy, nagyon jó), ezzel közvetlenül elérheted a névjegyzéket.
-
Rundll32
tag
válasz
Teasüti #1782 üzenetére
Nem rossz ötlet az utángyártott töltő se, sőt az univerzális (szabályozható) feszültségű töltő is jó lenne, mert kb ekkora értékeket produkálna. De azért azokban már csalódtam, 12 V helyet volt ami stabilan 13 V körül adott (több amperral is), és nem szeretném kinyírni a kütyüt. Marad a takecolás
van itthon két komponensű bivaj erős ragasztó majd abból csinálok egy dugaljt
.
Más... de ehez a témához kapcsolódik az ElektroDroid nevű programot mindenkinek ajánlom, aki szeret műszerészkedni hasznos lehet (csak szakembereknek !). Marketból szabadon letölthető. KATT: IDE ! -
webdeejay
aktív tag
-
jksx
senior tag
válasz
Teasüti #1601 üzenetére
Kedvenc zenei stílusaim között szerepel a downtempo, ambient egy kis chillouttal megfűszerezve. Itt vannak azért halkabb, "csendesebb" részek ahol nem szerencsés a zene helyetti zajhallgatás
Ha lesz rá mód kipróbálnám, de egyenlőre készlethiány van a mindkét képátlójú Tab-ból.keccsa:
Senheiser füles beszerzése folyamatban.
Köszi a tesztet -
keccsa
aktív tag
válasz
Teasüti #1601 üzenetére
"Ha nem szól semmi, csak akkor elviselhetetlen"
Ezt nem értem. Amikor nem szól semmi, nálam totális csend van, mert automatikusan működik a zajzár...
Egyébként most egy kicsit alaposabban is leteszteltem hang szempontjából a tab-ot. Háromféle fülessel is kipróbáltam, és a következőket tapasztaltam:
1. Olcsó (asszem valami 6-7 ezer lehetett) Panasonic füles: Zene nélkül közel totális csend (na, jó, néha egy kis neszezés van, amikor matatok a képernyőn). Zene alatt hallatszik a termikus zaj, viszont a harmadánál feljebb nem lehetett venni a hangerőt, mert beszakad a dobhártyám. Fárasztó fahang, erősen sávhatároltan szól, viszont a felsőbb regiszterek bántóan csörömpölnek, a mélyek meg csattognak. Erősen dinamikahiányos hangkép, de a zaj csak a halkabb részleteknél zavaró. Szar.
2. Bowers&Wilkins C5: Hangerő és zaj szempontjából közel ugyanaz a helyzet, annyi különbséggel, hogy a zaj itt már sokkal kevésbé zavaró. Nem a szintje miatt, hanem azért, mert a Pana fülesnél a zaj is sávhatárolt volt, vagyis pont a zavaró középtartomány frekvenciái dominálnak, a B&W füles által közvetített zaj jobban hasonlított a fehérzajra, ami az emberi fül számára elviselhetőbb. Viszont ez a füles már sokkal kiegyenlítettebben szólt. Már voltak megfelelően megfogott, de mégis erőteljes mélyek, hitelesen sziszegő dobseprő, rezesen szóló trombita. Itt viszont még addig sem lehetett a hangerő állítással elmenni, mint a Panánál.
3. Sennheiser HD650: Ez messze a legjobb. Itt a hangerőplafon pont azon a szinten van, amitől már nem kell több. Teljesen elfogadható, kiegyenlített hangzás. Zaj pedig annyira nincs, hogy a tesztekhez használt (eredetileg analóg) jazzfelvétel zaja tisztán hallatszik!!!Ezek alapján azt a következtetést vonom le, hogy mindenkinek magának kell levonni a következtetéseket!
Azt, hogy sokaknál - szó szerint - nem muzsikál rendesen a gép, valószínűleg az is okozhatja, hogy a kimenő teljesítménye jóval meghaladja egy átlagos zenelejátszó (mostanában különösen limitált) 20-40 mW-jával szemben a tab szerintem (nem mértem meg, csak saccolom) kis impedancián legalább 100-150 mW leadására képes.
Megint csak azt tudom mondani, ha valaki igényes a minőségre (de azért annyire nem, hogy az xTabon ne hallgasson zenét), akkor használjon Powerampot, losless zenét, és jó minőségű, nagy impedanciás, vagy hangerőszabályozós, és lehetőleg NE agybadugós fülest!
-
jksx
senior tag
-
keccsa
aktív tag
válasz
Teasüti #1579 üzenetére
"Az a fórumtárs sztem én voltam."
Lehet...
A fejhallgató kimenet itt csak egy sokadlagos funkció, így ennek (és az árkategóriának) megfelelően lett kialakítva. A közel háromszor drágább Flyer-emnek sem sokkal jobb a hangja...
Mondjuk nem is várom el tőlük, hogy egy dupla-tripla árú, de "CSAK" ZENEHALLGATÁSRA alkalmas fejhallgató erősítő - DAC - CD futómű kombó minőségét nyújtsák! -
Lacix29
őstag
válasz
Teasüti #1571 üzenetére
Amelyik játék ha nem megy, az nem is fog. Nincs köze az aksihoz.
Épp azt írtam, hogy néha nem megy, máskor nincs probléma, de hogy milyen hibát ír ki olyankor, arra már nem emlékszem.
Olyankor, ha kihúzom a desktopra az ikonját a programok közül, akkor nem a rendes ikonját kapja meg, hanem valami default android-os ikont. -
jksx
senior tag
válasz
Teasüti #1565 üzenetére
Köszi a választ, azért is kérdeztem a hangzást meg a zajt, mert eléggé "vájtfülü" vagyok.
Nagyobb impedanciás fülessel lehet, hogy kevésbé zavaró az alapzaj, de az sajnos még akkor is ott lesz.
Van egy 5"-os samusung tabom az elég magasra állítja a mércét minden versenyzővel szemben - hangminőségben. Viszont könyvolvasáshoz meg netezéshez nep éppen a legfelelőbb méret. Ezért gondolkodok az XTAB-100 on (vagy a 70-esen). -
tjb007
nagyúr
válasz
Teasüti #1572 üzenetére
Elképzelhető, hogy hiányzik egy szám, akkor ezek szerint kelzsoca elírta.
-
keccsa
aktív tag
válasz
Teasüti #1565 üzenetére
Hát, úgy látszik megint egy példányonként változó dolog...
Az enyémnél az alapzajon kívül nem nagyon hallottam más zajt.Egyébként ha egy átlagosnál nem érzékenyebb, nagyobb impedanciás (300 Ohm<) fülest dugsz rá, akkor az alapzaj sem lesz zavaró (u.i. nagyobbra kell venni a hangerőt).
Én nem átallottam rádugni a HD650-es fülesemet, azzal ez a helyzet...
Mod.: Kis impedanciás, ráadásul érzékeny füles esetén az lesz, amire már asszem panaszkodott is egy topiktárs, vagyis nagynak hallod az alapzajt, és a hangerő szabályozása lépései durvának tűnnek (ill. alacsony hangerő állásnál is hangosan szól).
Mivel valószínűleg kevesen fognak a tablet árát meghaladó értékű fülest használni hozzá, ezért vagy hangerőszabályozós fejhallgató a megoldás (és a hangerőt a tableten úgy beállítani, hogy még ne vezérlődjön túl, utána a fülesen meg hogy Neked legyen megfelelő), vagy barkácsolni kell egy előosztót a füles és a táblagép közé...
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest