- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
treker42
tag
Sziasztok! Ma sikeresen le ejtettem a tabot. Kicsit kimozdult a plexi a szürke aljzatból. Részben vissza tudtam nyomni. A kijelző meg minden működik a plexin a sarokban vannak repedések. Ennek a javítÁsát állja a garancia? Mert ha nem akkor nem mennék el érte vidékre a papírokért csak be vinném a készüléket.
-
treker42
tag
Örvendetes tapasztalat bár a csak usb-s 500 Gb-s külső HDD-t nem bírja működtetni 1-2 pillanatnál tovább mappák épphogy megjelennek eltűnnek. De a 220-ról menő samsung 2 terrás HDD-met látja olvassa...
-
treker42
tag
nekem mostanában olykor elsötétedik a képernyőm majd pár másodperc mulva vissza erősödik a fényerő. akár egymás után többször is. főleg fekvő módban de már állóban is ha elforgatzom helyrejön rögtön de érintésre nem . automatikus fényerőt kikapcsoltam 5 perc az alvó mód és a gyári ics van fent. elötte nem csinálta , eddig opera és dropbox képnézegetés közben jött elő ,njátéknál még nem..
-
treker42
tag
Én 0,5cm vastag habkarton bol csináltam tokot 5 retegböl. Mivel en hatizsakban hordom ugy vagtam ki hogy felul lyukas, es kozepen van egy ujnyi bevagas ahol csak ket ujjal megragadoma tavletet es kihuzom. Körben 2 cm vastag keretet csinaltam sarkait lent levagtam kissé s jo erös ragasztóval össze ragasztottam. 2 honapja hasznalom jol birja . Ha lapjával vizszintesböl döntöm kb20 foknál kezd kicsuszni. 2 cm elég jo gyűrődési zóna ugyebár hab karton. Erdemes kiszamolni mennyi kell belöle mert drága anyag, kell 2 teljes fed lapes 3x3 2cm oldal rész amik U alakot fognak formalni 3 rétegben.
-
treker42
tag
válasz
koxminator #2195 üzenetére
működik! ezer köszi meg hála!
-
treker42
tag
válasz
koxminator #2195 üzenetére
máris megpróbálom remélem menni fog!
-
treker42
tag
segítséget kérek! FEltetem az ics-t ment is minden rendben volt gondoltam letörlöm a fájlokat az sd-kártyáról azt a 4-et sud-nevű mappát nem töröltem. Majd a gta3-at próbálgattam mikor is azt írta ki hogy valamilyen android nevű dolog leáll...nem olvastam el sajna.a gép újra indul látom az eszüst szín android feliratot de nem akar eltünni percek mulva se nyomok neki egy restet többé nem akart bekapcsolni,
sd-ki töröltem és felraktam rá újra a 4fájlt...
újra hangerő és bekapcs gomb, wipe data/factory reset
● wipe cache partition
● wipe media partition
és végül updétoltam az sd-kártyáról a update.zipet.. majd reset re nyomok okét. újra indul és elakad ott hogy personal Touch Tablet... az android ezüs színű felirat meg se jelnik de az volt legelső alkalommal..Mit tegyek? kicsit beparáztam mert nem tölt be...... -
treker42
tag
Ti tudtok más xtab-100-al foglakozó fórumot , külföldire gondolok.
waytech oldalán szörfözve nem sikerült másik országnál megtalálni a terméket google se modón sokat. Gondolom más-más országban más-más néven került forgalomba.
Aztán lehet nem voltam alapos..
képernyő feloldsása a menügombbal a képernyő bekapcsolása után működik tehát ha már feléledt, szerintem praktikusabb mint főleg fekve végig szántani a képernyőt az ujjunkkal. Ha van ere valami módosítás vagy app amolyan android 3-as jellegű örömmel venném. -
treker42
tag
egy-két tipp nem tudom köztudott e: képernyő feloldását úgy is ellehet érni hogy a a opciók 2. érintő gombot megnyomjuk
ajánlom a wifit ki-be kapcsoló alakmazást.WiFi OnOff
Pc-táv hozzáféréshez a PocketCloud Remote RDP.modernebb facebookhoz: frinedcaster
3D-s játékok amik futnak:
Speed Forge 3D
overkill
heavygunner
aftermath HDGTAIII fut de pár 100 méter autózás után szétesik a textúra
Szeretném ha menne a Gangstar nevű játék(gta szerű) több része is van de kb fél képernyő fehér hol itt hol ott színű..mozgás közben szóval nem 100%osan megy
Asphalt 6 elindúl majd idő után itt is szétesik a textúraLágyszives írjatok 3D-s játékokat amik elfutnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB Silver (OLVASD EL!)
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest