- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGa
tag
Sziasztok!
Eladnám szeretett WayteQ xTAB-100 készülékemet, állapota átlagos, csak otthoni környezetben volt használva. Szerintetek mi a reális ára? (papírjai, doboza természetesen megvannak)
Esetleg ha valakit itt érdekelne nyugodtan keressen privátban. -
TGa
tag
válasz
#47982080 #3565 üzenetére
Köszi a választ! A SF_0.7.0 van fent.
Általában repülőben van, wifi bekapcsolva. Nincs mobilnetem, hol lehet kikapcsolni, hogy ne is keresse? Valószínű, hogy tényleg ezért nem megy alvóba...Ja és két hét alatt egyszer sem fagyott le és mindig bekapcsolt, ezzel dicsekedtem is! Ma reggel éjszakai töltés után nem kapcsolt be teli aksival
-
TGa
tag
válasz
#47982080 #3548 üzenetére
Tegnapi adatok az aksiról:
Este 10-kor vettem le 100%-on a töltőről. 15 perc net böngészés.
Reggel 6-kor a 15%-os pittyegés ébreszt! 7-kor bekapcsolás és annyit láttam, hogy kikapcsolás...
Ez eddig nekem nem volt jellemző, 15 perc net és egy éjszaka készenlét rendkívül kevés!!!
Eddig a lefagyás korlátozta a felhasználói élményt, most az üzemidőde biztosan lesz ennél jobb is.
-
TGa
tag
válasz
szabojoe82 #3546 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a fáradozásotokat a ROM módosításokkal és közzétételükkel kapcsolatban, én a gyümölcseit élvezem.
Lényegesen gyorsabb lett ez a 7-es verzió, és nekem azóta nem fagyott le, mindig bekapcsolt!!!
De sajnos maradtak bosszantó hibák (böngésző kilépések), és nekem iszonyatosan lecsökkent a tab üzemideje, kb fél nap átlagos használat, és nagyon merül alvó állapotban is. Repülő módban van, wifi van bekapcsolva.
Arról nem is beszélve, hogy kikapcsolt állapotban lemerül 1 nap alatt (vagy még annyi se). -
TGa
tag
Skype hiba ICS alatt, hogy rózsaszín csíkos képet küld megoldódótt, javítható valahogy? Lehet használni jól?
-
TGa
tag
Új, fémházas táblagép jelent meg: WayteQ xTAB-100is
9,7" IPS, 10 pontos, Multi-Touch kijelző, 1024 x 768 pixel
RK2918 1GHz Cortex A8 Core with neon & 512KB cache
Android 4.0, WiFi: 802.11 b/g, 1GB DDR3 RAM, 8GB tárhely
Eladó karácsonyi, garanciás, kifogástalan xTAB-100 tabletem dobozában
-
TGa
tag
válasz
koxminator #3165 üzenetére
Kíváncsi vagyok az eredményedre a vadiúj TAB-al. Remélhetőleg megoldódik a gondod és akkor én is beviszem nekik. De fura lenne ha csak a fórumozó kollégák gépe fagyna, a többi megvásárolt példány pedig fut hibátlanul
-
TGa
tag
válasz
koxminator #3161 üzenetére
A szerviz nekem is azt javasolja, hogy vigyem be. De látom nem sok eredményt mutatnak fel... Ezért biztosan nem viszem be! És persze mindig a legrosszabbkor nem kapcsol be, éppen mikor dicsekedni akarok vele. Vicces mondat: hol van tű amivel resetelni tudok:-)
-
TGa
tag
Én teljesen alap dolgokra használom a gépet, gyári ICS, csak play program van fent (se root, se warez android program). Bosszantó probléma, hogy nem éled fel a gép sleep módból. Nekem ez a legbosszantóbb hiba. Ezért írtam a Wayteq-nek. Pár percen belül kaptam választ, ez dicséretes, sőt. A marketing nem rossz :-) "készülékre nem jellemző ilyen probléma". Sajnos a megvalósítás nehézkes Pécsről, de kíváncsi lennék a bevizsgálás végeredményére.
"Az ön leírása alapján annyi mindenképp világos, hogy a hiba nem szoftveres alapú. A készülékre nem jellemző ilyen probléma, így azt tudjuk javasolni, hogy juttassa el a készüléket bevizsgálásra.
Üdvözlettel:
WayteQ Europe Kft."
-
TGa
tag
válasz
tekevics #2964 üzenetére
Én lassan egy hete tesztelem és normál felhasználás mellett semmilyen gondot a leírtak közül nem észleltem (egyetlen kivétel, hogy néha kilép a böngészőből).
A tab teljesen alap, csak a gyári ICS van, root sem. Nincs éledési gond, nem fagy. Egyszer fordult elő belassulás, újraindítás megoldotta. Szerintem gyorsabban is áll fel a rendszer ICS-el. -
TGa
tag
Sziasztok!
Egyetlen gondom van csere előtt... A smurf village játék adatait meg kell mentenem, nem hagyhatom lányom felépített faluját veszni. Ismeri valaki? Van lehetőségem GB alól a játék állását ICS-en telepített játék alá feltenni?
Enélkül nincs ICS -
TGa
tag
Wayteq hírek:
Új 7" Tablet PC Android 4.0, ICS rendszerrel
Új, 7"-os kijelzővel rendelkező Tablet PC jelent meg kínálatunkban. Az xTAB-70i névre keresztelt készülék a legújabb, Andoird 4.0 (ICS) rendszert tartalmazza és 2. generációs AML8726-M3 processzorral van felszerelve. Az új modell is 4:3 arányú kijelzőt tartalmaz, amely az általános 16:9-es arányú képernyőhöz képest nagyobb felületet ad. Szintén megmaradt a termékcsalád korábbi termékeiben is megtalálható Bluetooth funkció. A készüléket keresse partnereinknél. További részletek: WayteQ xTAB-70i
Tájékoztatjuk egyúttal kedves vásárlóinkat, hogy nem feledkezünk meg a már régebben xTAB termékeket vásárló felhasználókról sem. Fejlesztőink dolgoznak az xTAB-70 modell esetében is az Android 4.0 (ICS) frissítésen, melyre még várni kell, de reményeink szerint ez is el fog készülni. Amint ez megtörténik honlapunkon közzétesszük.
-
TGa
tag
válasz
jobbacsabba #2744 üzenetére
A Tab feléledés gondját nekem a golocker ics theme oldotta meg. Amióta ezt használom egyszer sem fagyott, minden esetben gond nélkül jelent meg a feloldó képernyő.
A gyors merülés nálam is gond 1 nap készenlét szerintem csekély. Általában egész éjjel töltő, reggel 95%, estére mire haza érek ~65%, aztán fél óra használat után kikapcs....
-
TGa
tag
válasz
aldebaran #2666 üzenetére
Az angry összes része nálam is szépen megy, szaggatás mentesen a tabon. A space grafikája nagyon szép.
Azonban néha nálam is szétesik a textúra és kockák szaladgálnak. Az újraindítás segített eddig. Teljesen eredi, gyári szoftverem van. A gond még a smurf játéknál fordult elő számos esetben. -
TGa
tag
Sziasztok!
December vége óta használom a TAB-ot és eddig elégedett voltam a működésével, teljesítményével. Azonban mostanában rengeteget fagy, grafikáját széttöri, home-ra nem tud visszalépni, gyakran kell egymás után többszörösen újraindítani. Sokszor csak a reset segít...Javaslatok?
-
TGa
tag
Android 4.0 várható a Wayteq-nél?
-
TGa
tag
válasz
kelzsoca #925 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Szívem szerint azonnal felraknám, de a garanciát féltem. Ha esetleg úgy áll meg, hogy se kép se hang, akkor bizony nem lehet az eredetit visszarakni... (és pont így jártam a nokiámmal, így a szerencsém meg van hozzá)
(#924) Teasüti
beállítások - tablet adatok - állapot -
TGa
tag
Sziasztok!
A WayteQ_xTAB-100_Gingerbread_kelzsoca féle frissítés miben más, mit tartalmaz pluszban, mínuszban?Átolvastam minden elérhetőt, de sajnos nem találtam összefoglalót csak ennyit, hogy honosított rendszer.
Érdemes váltani? (és kockáztatni a garanciát?)
Egyébként én is Pécsett vettem a Rákóczi úton, ahol megnézhettem, de nem kapcsolhattam be. Azt mondták, hogy akkor nem lesz original és a vevő nem fogja megvenni, meg a kezdő beállításokat elvégezzük és abból majd tudja a vevő. Megvettem így "látatlanban", hazavittem és a rendszer bekapcsolt kezdő beállítások nélkül, pontos idővel, dátummal és 6 perc futás idővel! Na ennyit a boltról!
-
TGa
tag
A webes alkalmazások miért nem találják a webkamerát? Külön meghajtó kellene hozzá? Mindegyik azt írja nincs kamera a rendszerben. Megoldás?
-
TGa
tag
Bocs az összeszedett hozzászólásokért, de a kamerát webkameraként valaki életre tudta kelteni?
Egyik webes alkalmazás sem ismerte fel! Csak a saját kamera programmal működik, ráadásul rettenetes rossz minőségben! Kell valami driver vagy update? -
TGa
tag
Sziasztok!
Pár napja én is vettem egy ilyen készüléket. Egy dologban kérném segítségeteket, torrent letöltés csak max 200k-val fut de leginkább pár 10-el (atorrent, 40MB net, 100MB wifi).
Ez miért lehet?
Van javaslat jól működő torrentre? Valakinek működik egyáltalán gyorsan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest