- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
Igen fontos lenne hogy felrakjam rá a 4.3-at.Erre van lehetőség vagy felejtsem el?
-
D4M13N
aktív tag
válasz
#47982080 #3722 üzenetére
Köszönet érte!
Amúgy visszakerült hozzám a tablet.egy év alatt több mint 2 hónapot garizták.Leveleztem mindenkivel,nem adtam fel.Egy rakat papír gyűlt össze,folyamatosan csak SW frissítés volt,szóltam hogy alaplap hiba van mert tudom,olvastam róla ez a tünet.(kikapcsolt és soha nem kapcsolt be)
Volt olyan hogy hazahoztam a boltból és aznap újra brick.Múlt héten felhívtak, hogy kész van.
Most tényleg jó lett.És mi volt a hiba?
Azt mondták tudnak a dologról, ez tényleg alaplai hiba,és egy szériában a készülékeknél előfordul.
rájöttek patchelték alaplap javítás és kész...Ennyi idő kellett.Tehát ha vlakinek ez van akkor mondja csak hogy ilyen problémája másnak is volt és van már rá javítás azzal csinálják!
És a Wayteq-hez küldjék, ne pedig a bolt szerződéses szervizébe! -
D4M13N
aktív tag
Sajnos ismét vihetem gariztatni.
Mivel elég sokáig bírta és előjöttek már a hibák.
A google play nem töltött le néhány játékot,programot és irgalmatlanul belassult gondoltam akkor felrakom a [WayteQ xTAB-100 ICS SF 0.7.2]-t.
memkártya format megvolt.rápakoltam a ROM-ot majd szép sorban wipe data/factory reset, wipe cache,wipe media.
Rányomok a apply update from sdcard-ra mikor látom hogy mégsincs rajta az új rom.
Na itt gyors gugli hogy most mit tegyek.Sebaj restartra mentem mondván csak nem lesz baj.
A gyári be is jött úgyhogy gyorsan rámásoltam a romot a memkártyára ismét és megnéztem hogy tényleg rajta van vagy sem.Kapcsolnám be a tabletet volume fel+power gombokkal amikor látom hogy ismét fekete képernyő fogad és se előre se hátra.Úgyhogy fél hónapig megint biztos bent lesz.
azt nem értem hogy előzőleg egy szoft.frissítést kapott és kész is.De hogy? -
D4M13N
aktív tag
Bár írtad hogy nem tudod mi a különbség,de esetleg valaki más tudja?
jelenleg V0.08c-CoolTabs-V921.114-ICS-20120423 van fenn ( az [link] itt linkelt )
Mivel ez a régi verzió gondolom sok,mert az alatt a pár hónap alatt jelentősen lelassult szegény tabletem,mondjuk használom rendesen.Valszeg a vérfrissítés jót fog tenni neki.
-
D4M13N
aktív tag
kb egy hónapja írtam ide.Sajnos azóta volt egy szervizbe járásom.
A downgrade (ICS-ről vissza gingerbreadre) miatt lehetett de ezt kétlem.
Azért leírom hogy jártam hátha valakit érdekel.
Tehát downgrade elkezdődik,felénél kifagy,akksi feltöltve+hálózatra dugva.
formatált kártyán a firmware.
Tehát semmi hiba se lehet.
de mégis van.
ide is írtam,sok külföldi fórumot átolvastam.Pár embernél jelentkezett nem csak nálam.
(most olvastam hogy egy fórumozó le is írta hogy is kell downgradelni tehát valszeg én valahol elronthattam a lépést,de megesik.)
Majd mikor végső elkeseredésmbe írtam egy emailt a wayteq-nek hogy "ez a hiba és mit tegyek".
egy hétre rá meg is jött a válasz,hogy biza ez csere vagy garis javítás de elég komolynak hangzik.
Bevittem Győrbe Mod kft-hez ahol vettem.(anno memkártyát is pikkpakk kicserélték szó nélkül).tehát bevittem mondom kijelző elszállt,lehet az a hiba,vagy akksi csatlakozónál lehet a gikszer.esetleg szoftveres dolog.
meglesik.nem kapcsol be,mondják majd hívnak.telik az idő.két hét eltelt.hívom őket,nagyon érthetetlen csajjal beszélgettem,de legalább ő lett mérges rám és nem én rá,pedig csak a készülék iránt érdeklődtem.ugrás.a harmadik hétbe csúsztam bele mikor hívnak hogy megérkezett a javításból.rohantam is be.
A hiba forrása szoftveres és frissítéssel oldották meg.Garis volt tehát nem gond.
de mondták hogy szenvedtek vele.
Viszont kaptam egy szép fóliát a kijelzőre mert az nem volt rajta gyárilag ha jól emlékszem.Ha rajta volt akkor is ki lett cserélve mert pici buborék van a sarokba de már kiszedtem.De örültem hogy ennyi pluszot még hozzádobtak,ha nem is sok,a szándék jól esett.most gingerbread van.ics-t nem rakom vissza talán a franciát majd.mert kicsit lassúcska.) -
D4M13N
aktív tag
Ismét én.Elnézést hogy szétspamalem a fórumot.
fel próbáltam rakni a CT1002.V.10.Gingerbread 2.3.4 ROM-ot.
elindult a recovery zöld felirat,majd valami miatt leállt a tablet.azóta meg se mukkan.se reset se újra próba nem segít rajta.Mit tegyek? -
D4M13N
aktív tag
Helló.
Eddig tökéletesen ment az ICS de pár hete képernyőfeloldáskor ha fel is old akkor nem észleli a memkártyát amíg újra nem indítom.Elkezdett iszonyatosan lassulni pedig négy program van rajta meg kb. három játék.
kilődöztem a taskmanagerben ami nem kell.így se érzékelhető a gyorsulás.Leszedtem egy taks killert és ott a cpu 104% pörög azt írja.alap helyzetben(persze ez lehet program hiba is)Viszont a leggyakoribb hogy feloldáskor fekete képernyő fogad és resetelnem kell.
De ha jól megy akkor meg semmi probléma sincs vele.tekevics
Ez a szlovák? verzió mennyire alkalmas játékokra értem ez alatt gta és az ilyesmi kaliberűekre?nálam a magyar verzió nem számít,csak hogy stabil és gyors legyen!
Esetleg egy linket kaphatok ennek a verziónak eléréséről mert akkor downgradelek. -
D4M13N
aktív tag
Xm playernél és gyári lejátszónál másnak is szakaszosan elkezd súgni amikor filmet néz?
(ICS)Van erre megoldás.
(visszaolvasva csak a panaszt láttam,megoldást nem,de lehet elkerülte a figyelmemet.) -
D4M13N
aktív tag
Tudom off,de gondoltam beírom hogy ma kicserélték a kártyát.
mondták hogy előfordul.mentsem gyakrabban le az adataimat.
És most class4-es lett class2 helyett.Utólag is köszi mindenkinek
-
D4M13N
aktív tag
ismét én.
Már írtam hogy az sd kártyának valami gondja van.
És Kelzsoca is megerősítette.
Ezért itt kerestem a hibát.Meg is lett.Hiába formatálom a tableten vagy gépen,hiába másolok rá fájlokat lecsatlakoztatás után a pár héttel ezelőtti adatok maradnak rajta és az új fájlok pedig eltűnnek.
A rajta lévő adatok tökéletesen mennek!Ha letöltök neten keresztül rá valamit akkor is megy.Azt is megtartja(legtöbb esetben).
Viszont pc->tablet másoláskor előjön ez a hiba.Lefuttattam egy ellenőrzést(valami sd card ellenőrző app.) és ki is dobta hogy error.
valakinek van ötlete esetleg?
Csak mert nem biztos hogy kicserélik és nem igazán akarok venni egy újat. -
D4M13N
aktív tag
Üdv ismét.
Lenne egy pár problémám.
Eddig tökéletesen működött a tab,bár egykétszer kellett reset meg néha reflash-eltem.
Most viszont a legnagyobb problémám, hogy mikor csatlakoztatom az usb kábelen keresztül a pc-re akkor a mem.kártyát elég lassan ismeri fel.
Majd mikor ez megtörténik akkor átmásolom a dolgaimat a tabletre és mikor lecsatlakoztatom és meg akarom nézni mondjuk a feltett videót/filmet/ebook-ot nincs ott.Tehát látszólag átmásolja de még sincs ott.
Ha belső memre rakom ott megy.A másik probléma, hogy most újraraktam Kelzsoca romját no problem,és fel akarom rakni a patchet de a volume+ - power gomb lenyomásakor csak frissít és nem jön elő a menü hogy kiválaszthassam a rom patchet meg a többit.
Itt valszeg én hibázok,csak nem jöttem rá mit.Előre is köszönöm!
-
D4M13N
aktív tag
helló mindenki.
lehet rájöttetek már,de leírom én is az én megoldásomat.
Ez a filmeknél a felirat probléma.Tehát az ékezeteknél más karaktert illeszt be.
Én úgy oldottam meg hogy letöltöttem a bsplayer Lite-ot és ott előhozzuk a menüt->preferences->Subtitle encoding és mivel utf8 a kódolás ez a hiba.Szimplán átállítjuk Windows-1252-re és már jó is lesz a felirat.Remélem segítettem. -
D4M13N
aktív tag
Helló mindenki.
Sok vacillálás és rengeteg teszt elolvasása után én is megvettem a hőn áhított xtab-100ast.
Még ismerkedek vele(androiddal is).Lenne egy olyan kérdésem,megoldható e az hogy pc-vel összekapcsoljam és ami a monitoron van az megjelenjen a tableten,esetleg olyan hogymint másodlagos monitor úgy funkcionáljon a tablet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest