- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus1969
csendes tag
Ma ismét hívtam őket, visszahívást ígértek, és kiderült, semmi módon nem tudják bekapcsolni, a woodoo ráolvasás sem segített
Azt mondta a srác, a hét közepén (holnap?) érkezik alkatrész, mert alaplapot cserélnek benne - erről jut eszembe, az egész egy db alaplap + kijelző + aksi, nem?Ma mind1, várom, hátha elkészül egyszer.... Kértem a szoftverfrissítést is, erről le akart beszélni, de nem hagytam magam, ha már van egy jobb verzió, akkor azt szeretném. Na de, hogy jobb-e.... az majd kiderül
-
toys
csendes tag
ez nálam is jelentkezett, még a 2.3 alatt is
csak nálam az operával, egy darabig minden ok, majd egy idő után (1-2hét) belassult, újratelepítés megoldotta (mármint a böngészőé)
ICS alatt ugyan ez a szitu 1-2hétig ok
jelenleg az opera csak minden 2. próbálkozásra indul el (elsőre kidob egy hibaüzenettel!)nálam is kb 60-100mb között van alapból a szabad memo még friss ics-nél is amint elindítom a böngészőt
-
törölt tag
Nem kell lefikázni a kínai "csodatáblákat"! A Wayteq sajnos csalódást okozott, pedig őszintén mondom, hogy a 4:3-as kijelző nagyon bejött.
De ez a sok sz.rakodás ezekkel a hibákkal szerintem felháborító! A mostani gépemben 1Gb ddr3-as ram van , a kijelző 1024x600-as, stb. Ics 4.0.3 és minden ragyogóan és gyorsan működik!
(lehet, hogy nem ártana a 70-es fórum címét a következőre változtatni: Wayteq lenne megvenni...)
De nem rosszindulatból mondom ezeket, csak ,ha valaki a fórumot olvassa, akkor elmegy a kedve egy ilyet venni! Pedig nagyon megtartottam volna, ha nem jöttek volna elő újból és újból azok a hibák, amik sokaknál jelentkeznek!
De innentől nem tartom magam xTab fórumtagnak! Sok sikert mindenkinek! -
tekevics
tag
-
tekevics
tag
" regisztrálja a voda hálózatán, csak nem indul el rajta"
Ezt nem igazán értem. Ha regisztrál akkor hogyhogy nem idul el?
Nekem csinált olyat, hogy csak ütöttem, ütöttem a PIN-t és úgy tett mintha nem lenne jó a kód. Akkor azt mondtam, hogy mégsem, és ennek ellenére ment a 3G.
Ennyit tudok hozzátenni.
-
kelzsoca
félisten
Nem, de megfelelő fájlkezelővel a system mappában megtalálod a build.prop fájlt, amit ha megnyitsz, ezt megkeresed, és átírod:
gps.enable=false
erre:
gps.enable=true
Ezután mented a változtatást, újraindítod és kész.
(#3059) gollari11
Nincs fent vagy valamiért sérült a recovery.
Megpróbálhatod SD nélkül indítani a gépet recovery módban.
Próbáld meg újra feltenni a gyári romot, az elvileg rendbe kell rakja a gépet. -
-
-
Teasüti
nagyúr
Elvileg megfér a repülő es a bluetooth egymás mellett, túl sok közük nincs egymáshoz egy script-tet leszámítva, h a repülő ne csak a gsm-et offolja, hanem minden mást is.
Nálam eddig csak az ES Explorer rinyált, h nem tud fájlt küldeni blue-n bekapcsolt repcsi mellett (h b....ná meg). De minden más vígan küld és fogad mindent repcsitől való zavartatás nélkül.A mindemt megmond a képről nevű fícsört pedig exif információknak hívják. Semmi extra.
-
keszo
őstag
Közben kipróbáltam a tab. bluetooth-át jónak tűnik. Képeket küld át a laptopról a tab.-ra tökéletes. Bár azt senki sem mondta hogy nem lehet közben repülőgép üzemmódban.
Nagyon érdekes, hogy mindent megmond az átküldött képről, még azt is hogy milyen géppel, záridővel felbontással lett készítve. -
tekevics
tag
Amennyire emlékszem én már a gyárin is használtam minden update nélkül.
Semmi különöset nem tettem.
1. Blútúszon összefütyültek (párosítva, nincs csatlakoztatva).
2. Blútúsz dzsípíesz telepítve
3. Blútúsz dzsípíesz -ben szelektáltam az MSI SF200 külsős dzippót, konnektáltam. Ja és előtte inéjböltem a mock GPS Provider- t, hogy egyéb navIGOs szoftver is lássa
4. Majd kis idő múlva - pár másodperc - megjelentek a dzsippó adatai.Státusz fülön jöttek, most is a holdak, NEMA log fülön jön szövegesben, Map fülön pedig gúgülmepsz.
Esetleg nézd át a Settings -t. Az alján van egy/két Connection Problems Related
-
apeelme
addikt
üdv, a leírásban szereplő BlueGps4Droid app nekem nem oldotta meg, helyette Marketből telepített Bluetooth GPS app már igen...nekem egy Rikaline BT-s GPS-em van, tökéletesen muzsikált igaz xTAB70-en...
-
-
Teasüti
nagyúr
Esetleg befolyásolhatja, az is, hogy nekem az alkalmazás listában csak 82db alk. van, valamint a 32GB-os kártyán meg 7.8GB szabad hely?
Nem. Mondom ezt úgy, h elviekben egy operációs rendszert nem érdekel, h mekkora tárhely van alatta. Lehetne fent 300 app is (ha nincs rezidens részük), nem szabadna meghatnia a gépet.
-
-
törölt tag
Fogalmam sincs hogy alvó állapot e a képernyő kikapcsolása, de ha indítasz mondjuk egy Winampot egy online rádióval kinyomhatod a képernyőt, maga a winamp és a gép fut. Tehát ebből következik hogy nem alvó állapot.
Ha sokáig van képernyő kikapcsolva akkor nálam az msn tétlenség miatt leáll.
Gondolom itt is vannak szabályok mennyi tétlenség után kezdi el kilőni a processeket hogy ne fogyasszon és ne pörögjön feleslegesen a proci.
Na most ennél a cuccnál lehet ez van rosszul megírva.
Nem vagyok szakértő csak logikázokÉn visszaraktam a 2.3.4 by kelzsoca romot, amíg nicns esetleg hivatalos 4-es. Mert pár dolog nálam nem megy, de ezt már írtam.
Nincs gondom igazából mostanában. Bekapcsoltam a repülő módot, wifi be. Néha meg kikapcsolom az egész TAB-ot. Rendesen visszatér mindíg gond nélkül. -
-
tjb007
nagyúr
Mindkét eszközre fel kell telepíteni, amiről osztod az lesz a szerver, amire osztod az pedig a kliens, értelem szerűen ekként kell az alkalmazáson belül elindítani.
A kliens eszközön (ami esetünkben az xTAB-100) engedélyezni kell a mock locations -t és a GPS használatát (GPS patch).
A TetherGPS Lite gyakorlatilag csak 5 percig használható, utána a kapcsolat automatikusan megszakad.
Alternatívaként kipróbálhatod még a Droid 2 Droid GPSTether -t, ez ingyenes és ennél viszont külön van választva a kliens és szerver alkalmazás. -
keccsa
aktív tag
Ez egy wepshop is. Mondanám, hogy megveszem, és elküldöm Neked, de az sem kerülne kevesebbe (már mint a postaköltség, vagy a futár), mintha közvetlenül tőlük rendelnéd...
Egyébként szerintem más, a közeledben lévő, és biztonságtechnikával (CCTV) foglalkozó üzlet is be tud ilyet szerezni.
-
kelzsoca
félisten
Csak a root kell, másra nincs szükséged, természetesen minden adat-beállítás megmarad (azért a fontos dolgokról legyen mentés, az ördög nem alszik)
(#1484) delacroix
Vannak alkalmazások, amik képesek "fagyasztani" az appokat, esetleg ezt kellene megnézni.
Az ilyen programokhoz is kell a root jog. -
kelzsoca
félisten
Attól, hogy rootolod a készüléket, még ugyanúgy használhatod.
Olyan ez mint a PC-n Windows-nál van egy átlag user, meg egy rendszergazda, az átlag user sem tud teljes hatalommal bírni a gép felett, de a rendszergazda már igen.
(#1480) AFUTO
Minden Androidos eszköz ezen elv szerint működik.
Nem kell 8-16 órát tölteni, csak addig ameddig szükséges, azután lekapcsolja az elektronika a tápot, és nem vesz fel több töltést a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest