- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rundll32
tag
Szasztok !
Valaki ismeri a Juice Defender programot? elvileg akksi kímélésre is lehet használni, vagy ez is olyan mint a Task killer? Ha igen akkor mondjuk felejtős...
-
Rundll32
tag
csak juhbelessel gondolom
műbeles nem oké
-
Rundll32
tag
válasz
kelzsoca #2156 üzenetére
MEA MAXIMA KULPA ! Igazad van.. Utána jártam az ismim akinél láttam, hogy "ilyen" ceruzája van az nem ceruza "ceruza" hanem direkt tablethez való érintő pálca. A kinézete pedig detto cerka
csak írni nem lehet vele. Úgyhogy elnézést
UI.: Én maradok az ujjamnál az úgy is kéznél van
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
Aki profi fóliát akar venni az katt IDE !
Ez nekem bevált nagyon, rá való, méret pontos, lyukak a kamerának és a szenzornak, ez erre készült.
Nyomkodáshoz pedig radír végű cerka is megteszi kb 40 Ft
Nem kell 1500Ft-ért TAB stylus
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
Kérdezném, hogy vírusírtó szoftvert érdemes e telepíteni a tabletre? És ha igen milyet ? Én az Avastot néztem az ingyenes. -
Rundll32
tag
Gps-eshez annyit szólnék hozzá, hogy nekem Royaltek-em van és tökéletesen működik vele. Egy darab ki-be kapcsoló gomb van rajta, egyszerű mint vasgolyó
Ja és a vaterán szereztem be.
Kijelzőhöz annyi, hogy nekem bejön h oldalról nem tudnak belebámulni (IPS ellentétben) pl a vonaton
-
Rundll32
tag
-
-
Rundll32
tag
válasz
Teasüti #1782 üzenetére
Nem rossz ötlet az utángyártott töltő se, sőt az univerzális (szabályozható) feszültségű töltő is jó lenne, mert kb ekkora értékeket produkálna. De azért azokban már csalódtam, 12 V helyet volt ami stabilan 13 V körül adott (több amperral is), és nem szeretném kinyírni a kütyüt. Marad a takecolás
van itthon két komponensű bivaj erős ragasztó majd abból csinálok egy dugaljt
.
Más... de ehez a témához kapcsolódik az ElektroDroid nevű programot mindenkinek ajánlom, aki szeret műszerészkedni hasznos lehet (csak szakembereknek !). Marketból szabadon letölthető. KATT: IDE ! -
Rundll32
tag
Töltö témához szeretnék hozzászólni .....! Nekem rövid a hálózati adatpter zsinórja, az ágyig alig ér el, valami hosszabítón agyalok, de a probléma az, hogy ugye kellenne egy aljzat és egy dugó. Na most dugót már sikerült vennem (42 Ft), de aljzat a világon nincs. Valaki látott már ilyet vagy valami ötlet ? (vágni nem szertném gyárit.)
-
Rundll32
tag
Jaja úgyfest "csendes" módba tovább bírja mint teljessen kikapcsolt állapotban.
-
Rundll32
tag
egy kis adalék az akksi gondokhoz...Nálam a következő történt gép kb 80%on töltve kikapcs (rendessen gombbal hosszantartva tablet kikapcsolva). Másnap este baterry low felirat és nem kapcsolt be.
Ellenbe utána koppra töltve majd a repülőgép mód be, ekkor leraktam három napra (!) és ma bekapcsolás után az akksi kb 60%-on áll... -
Rundll32
tag
Kösz a válaszokat! Akkor marad inkább "köbaltás" modszer, ha nincs már adatforgalom fogom és lehuzom.
Más...nálam az ominozus akksi probléma nem jelentkezik. Persze az akksit 4 xer fullra meritettem és utána mindig fullra töltöttem, akár 12-13 orát is. (ROM frissités után is)
-
Rundll32
tag
Srácok, az USB-s pendrive-ot milyen módon kell szabályosan leválasztani ?
-
Rundll32
tag
Hi ! Kérdezném, hogy valaki látott e már ezen a készüléken IGO navigációt? vagyis létezik 1024x768 ban futó IGO ?
-
Rundll32
tag
Szia !
Kérlek elárunád mit tesz ez a patch ? Mármint úgyértem kirakja menübe a GPS-t? Vagy csak a system buildbe állítja az értéket :=false-ról :=true-ra ? (ugyanis ez utóbbit megcsináltam és így is megy a gps) ergo nem tudom van e így értelme ezt a patch-et feltenni?
Köszi
-
Rundll32
tag
Ja és a Dolphin böngésző nagyon jó, opera barát voltam ,de ez kenterbe veri
-
Rundll32
tag
Nekem nagyon bejön a kütyü, egy percig nem bántam meg, hogy nem IPad-ot vettem 3xor ennyiért. MALI 400 MHz videó gyorsító van benne egyébként.
Hozzá kell még tegyem, hogy azért be kell lakni a készüléket, Kelzsoca ROM-ja vagy minimum egy ROOT-olás sokat lendíthet a dolgon !
-
Rundll32
tag
válasz
Teasüti #1518 üzenetére
De van és szépen fut is. Ami különbséget én érzek PC-hez képest:
Az, hogy másabbak a zenék ( Nekem a PC-s jobban tetszett, talán a nosztalgia mondatja ezt velem), de a Jazz vonal itt is megmaradt.
- Nem érződik nagyon, h egérrel történő irányításra tervezték eredetileg?
De érződik, bár szokni kell és sztem nem rossz, mivel az eredeti játékban is sok a "jobb gombozás" itt is kell, és ezt úgy oldották meg,hogy ha két ujjal érintesz az jobb gomb (ez nekem még nehezen megy, mert elég pontatlan). VAGY hogy ha hosszan nyomsz akkor az is jobb gomb, ez azért szar mert ha mozog a kezed picit is, és mondjuk a nézet le van kicsinyítve (magasról nézed a terepet) akkor le lehet rakni 3 km sínt kapásból ha nem figyelsz, de ez pontosabb. Azt gondolom, hogy ezt meg lehet szokni és úgy játszani, hogy ne legyen belőle gubanc.
Másrészt rengeteg beállítási lehetőség van, mindjárt az elején a konfigurálás jelentkezik, hát mit mondjak elidőztem vele, de ez abszolute pozitív, mert tényleg személyre szabhatod, Sikerült a kijelzőhöz is igazítanom a játékot (full képernyőn rendes nativ felbontáson fut) és az egér gombjait legalább 5 féle képpen lehet beállítani külön-külön) Szerintem akár külsős egeret is lehet rá tenni. A multit viszont nem probáltam arra én is kíváncsi leszek -
Rundll32
tag
Köszönöm, ki is próbálom, már is huzom rá a pendrive-ra szeretném belőni végre videóra is a kütyüt.
Más téma alkalmas játékokat is keresek , és ma akadtam erre a gyöngyszemre:
Transport Tycoon DeluxeÉn imádtam anno, és most az X-tabon is kiválóan fut. Teljesen ingyenes is, gondoltam megosztom hátha valakit még érdekel.
-
Rundll32
tag
Tud valaki ajánlani egy jól működő, normális video lejátszót ?
-
Rundll32
tag
Srácok, kéne egy kis help... ! A videonézést most kezdeném el komolyabban, felraktam pár filmet, de ha álló helyzetben van a TAB, és bele tekerek filmbe egyszerűen lefagy, csak a reset segít ilyenkor, fekvőbe oké a dolog. De a gyári lejátszóval még úgy is szaggat egy átlagos film. Sőt a weboldalaon levő fiilmek is szaggatnak. Olyan mintha kevés lenne a teljesítmény vagy a memoria, vagy nem tudom Plíííz HELP ! 5let ?
-
Rundll32
tag
A Játéktémához szeretnék hozzászólni: valószinű van PSP emulátor ill PS1 emulátor is Androidra és a régi játékok azon elvileg mehetnek, ebbe a témába szeretném belevetni magam.
-
Rundll32
tag
"Tudtok javasolni külső GPS vevőt ami biztosan (kipróbáltan) jól együttműködik az xtab-100-zal? Szeretnék venni és nem akarok mellényúlni."
Igen, Én a Royaltek RBT-1100-at használom, azzal megy a Sygic, de szerintem a Nokia átal gyártott is jó (típust nem ismerem). Amúgy a vaterán vettem a Royalteket, ott érdemes körülnézni.
Ellenben ahhoz, hogy működjön a külső GPS- bele kellett nyúljak a systembe. (Nem vészes csak körültekintőnek kell lenni) erről ahogy Kelzsoca íra régebbi bejegyzésekben olvashatsz. Amit ajánlok is mert érdemes végig böngészni a hsz-kat. Én is megírtam, hogy sikerült.
-
Rundll32
tag
Az új X-Tab 100s vajon egyből sim kártya foglalattal jön..? Nekem talán a 8gb ami max még tetszik az elődjéhez képest, Bár én az enyémbe toltam egy 16GB-s SD-t az most úgyfest bőven elég
-
Rundll32
tag
Szerintem meg jó ezzel a Rommal a gép
. Nemtudom mivel lenne jobb egy átlag használat mellett az ICS. Amire kell arra így is jó (Kelzsoca romjával
)
-
Rundll32
tag
-
Rundll32
tag
Hali ! az opera mobile böngészöben ha a youtube-on megszeretnék nézni egy videot ez a hibaüzi fogad: "A cím típusa ismeretlen vagy nem támogatott." flash van telepitve természetesen, de külön youtube alkalmazás az nincs. A kérdés,hogy ez mindenképp kell e, hogy videot nézzek a youtuberol? (más videosztok mennek szépen amugy beépülve)
-
Rundll32
tag
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSAMANAK !
-
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
A http://androiddev.orkitra.com/ oldal nálatok működik ? Sajnos nálam úgyfest, hogy egy csomó minden meg se jelenik a site-on. Keresném a Bluetooth GPS progit, de a "No app found, please try again later" felirat fogad. Elvileg ez az link:
http://androiddev.orkitra.com/download/apps/?appid=2777072849779064705
(ez a korábbi fórum bejegyzésekből kiderítvén segíthetne a GPS problémámon)A fő kérdés, hogy: a GPS problémára valaki tud egy jó megoldást ? ,mert még mindig van párosítva de, kapcsolat nincs a külső vevőmmel (Royaltek). tjb007 által leírtakat végig csináltam, de a Bluetooth GPS for Android ugyan érzékeli a külső GPS-t de egy ídő múlva ledobja. (kb. 5xör probálkozik)
A menüben nincs benne a GPS opció nálam se, nem tudom ez lehet a baj ?
Root-ot megcsináltam, és Kelzsoca rom-ját is feltettem (amiért külön köszönet)
A system/build.prop fájlban gps.enable=false --> =true -ra való átírása megoldást jelenthet vagy ez kókányolás? Nem szeretném tönkre tenni a gépet így ezt nemszívessen csinálnám meg.
Ötlet ?Válaszokat előre is köszi
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
Nekem abban kellene segítség valaki tapasztalt kollégától, hogy hogyan lehet csatlakoztatni külső GPS es vevőt csatlakoztatni ? Adott egy Royaltek RBT-1100 Bluetooth GPS vevő bekapcsolom látja is a tablet, de ezt írja ki :
"BlueGPS BD715E
-Párosítva, de nincs csatlakoztatva"Felraktam a BlueGps nevű progit is amit itt találtam a fórumban, de ott is azt írja a Start/Stop GPS gombra bökve hogy: "Cannot Start, Mock Location Disabled."
Mit csináltam rosszul ? Egyenlőre nem rootoltam a készüléket, mert még csak ismerkednék vele és hülyeséget nem szeretnék csinálni.
Valakinek van valami jó 5lete ?KÖSZI előre is !
-
Rundll32
tag
Sziasztok !
Kijelző védő fólia létezik erre a kütyüre ? És ha igen akkor hol ? Köszi a Helpet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest