- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
DannyL81
tag
válasz
#35723520 #2957 üzenetére
A TAB-on keresztül WIN7 gyorsformázással.
De menet közben egy reset-től magához tért, ráküldtem a telepítőt és fel is települt, úgyhogy max respect a leírásért!
Egy kérdésem azonban lenne. A tab-on lévő 4 érintő gomb nem működik. Ha gyári a software, akkor ez hogy lehet?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#35723520 #2931 üzenetére
Ez történik. Nagyjából bármire felrakhato. Éppen csak nincs olyan telepitoje, amit Pista bácsi megvesz a Tescóban és feltesz a gépre. A gyártók teszik rá. De a Windows is csak azért kompatibilis közel minden vga-val, mert van hozza driver. Androidhoz is csak ennyi kell.
-
tekevics
tag
válasz
#35723520 #2931 üzenetére
ja, most meg a dolphin brozer nem akarodzott muxeni. marmint nem brozolt. mas pl. gmail, calendarsync letoltes alapbrozerrel igen.
de most mar dolphin is megy.
raterve, amit jeleztel lassan kezdem hitem vszteni en is. de azert nem annyira 8), csak elkeserit, mert nagyon hiszek a droidban!!! -
keszo
őstag
válasz
#35723520 #2791 üzenetére
Konkrétan, amikor felmerült, hogy jön az ICS, telefonon beszéltem a WayteQ-ben a szoftveres munkatárssal. Nagyon korrekt volt, vagy 20 percet beszélgettünk. Semmi konkrétumot nem tudott mondani, hogy lesz-e belőle valami.
Itt a fórumon is próbálom nyomon követni, de itt is csak az jött le, hogy valaki-valakitől már hallott ezt-azt.
Legyen az ember az ilyen hírekkel szemben mindig szkeptikus, ne lovalja bele magát. Ha nem lesz belőle semmi nem csalódik, ha össze jön akkor meg örülhet. -
jobbacsabba
aktív tag
válasz
#35723520 #2738 üzenetére
Kelzsoca romját használom. Nem rég húztam újra a rendszert, utána is maradt a probléma.
Teasüti: Lehet vele együtt élni, még én sem vetettem emiatt a metró elé magam.
De enélkül kicsit kényelmesebb lenne.
toys: Hogy mi a tökéletes működés, az nehezen értelmezhető, ha nincs rá egyértelmű leirat.
-
keszo
őstag
válasz
#35723520 #2688 üzenetére
Fóliát és hálózati töltőt nem nehéz hozzá találni. Hozzá való tokot szerintem érdemes belepróbálással választani a méretei (249x196x13,5) miatt. Autós töltőből meg olyan kell aminek a kijárata 12v-ot tud. például ilyen
-
válasz
#35723520 #2688 üzenetére
én ilyet vettem hozzá (ez nem a reklám helye):
kicsit bele kellett szuszakolni, és kb. 3-4 mm-t kilóg belőle oldalt, de egyáltalán nem zavaró, stabilan tartja, és ennyiért jobbat nem találtam, pedig elég sok helyen néztem utána. néztem ifosokhoz valót is (azok között is volt univerzális), 10+ pénzért, de az vicces kategória számomra.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
#35723520 #2621 üzenetére
Nem várnék egy ilyen gyenge gúnyolódást attól, aki képben van pl a Mohs-féle skálával.
Hétvégén a szabadban - egy parkban - előkaptam, beraktam egy zenét és letettem a földre magunk mellé. Kicsit használva is volt, pár fénykép is készült és máris olyan szennyeződések tarkítják (főleg különböző porok), amivel a sima "városi és steril otthoni használat" során nem nagyon érintkezik. -
Teasüti
nagyúr
válasz
#35723520 #2615 üzenetére
És nagy valószínűséggel nem találkozott sok por vagy homok szemcsével.
Amíg nem csinálnak szuper kemény üvegeket, addig a kvarc kristály meg fogja karcolni. Ez van.Nekem is van ilyen telóm, sok videó tesztet is nézegettem, és túl megosztottak a tapasztalatok, hogy ne vettem volna rá inkább egy fóliát.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest