- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keccsa
aktív tag
Mik azok említett BT-s progik? Ha azokra a szoftveres interfészekre gondolsz (BlueGps4Droid, vagy Bluetooth GPS), amelyek kapcsolatot teremtenek a GPS vevő és a navigációs program között, akkor ez így kevés! Csak akkor lesz "Csatlakoztatva" státuszú, ha a navi program is elindul. Legalább is ez így volt, amikor én a Bluetooth GPS nevű tesztprogival próbáltam (más, valódi navi program hiányában/helyett)!
-
-
Rundll32
tag
"Tudtok javasolni külső GPS vevőt ami biztosan (kipróbáltan) jól együttműködik az xtab-100-zal? Szeretnék venni és nem akarok mellényúlni."
Igen, Én a Royaltek RBT-1100-at használom, azzal megy a Sygic, de szerintem a Nokia átal gyártott is jó (típust nem ismerem). Amúgy a vaterán vettem a Royalteket, ott érdemes körülnézni.
Ellenben ahhoz, hogy működjön a külső GPS- bele kellett nyúljak a systembe. (Nem vészes csak körültekintőnek kell lenni) erről ahogy Kelzsoca íra régebbi bejegyzésekben olvashatsz. Amit ajánlok is mert érdemes végig böngészni a hsz-kat. Én is megírtam, hogy sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest