- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
Rundll32 #2446 üzenetére
Ha nem értesz, hozzá akkor többet árt mint használ. Ha viszont jól beállítja az ember (kell pár hét tapasztalat) akkor egész jó hatékonysággal tud működni telefonokon. De csodát ne várj!
Szvsz tab-ra teljesen felesleges app.
Jellemzően a 2G hálózat lockolással és kijelző világítással tud sokat spórolni. Előbbinek a tabon sok értelme nincs. Utóbbi meg erősen felhasználó függő. -
-
Lacix29
őstag
válasz
Rundll32 #1884 üzenetére
Ez egy jó kérdés, mert igazán én sem tudom a választ.
Szerintem lehetnek vírusok Androidra, mivel a Market-ről mindenféle ellenőrízetlen dolgot le lehet tölteni ingyenesen. Ki tudja mit rakanak bele a "fejlesztők".
Dr. Web-et használok (nem fut a háttérben, csak vizsgálatra töltöttem le) és például a Beautiful Battery alkalmazást fertőzöttnek találta.
(arról valahol azt olvastam, hogy állandóan kéretlen reklámokkal tölti meg az értesítés részt.)
Ami zavar még, hogy vannak programok, amik a háttérben indulnak el, mindenféle akaratlagosságot mellőzve. Ezek nagyrésze nem fut folyamatosan, de előfordulhat olyan is, ami állandóan megy, na ezeket uninstallálom. (pl. Go Book) Ezeket taskmanagerből lehet látni. -
delacroix
csendes tag
válasz
Rundll32 #1397 üzenetére
Én csak azért remélem akár az ICS-t vagy egy komolyabb upgradet, mert ha éjszakára alvo állapotban hagyjuk a tabletet, akkor reggelre lekapcsolja a wifit (beállításokban "soha"-ra van állítva) és eléggé nehézkesen akar felkelni. Talán ha megnyomjuk a power gombot és közben tapicskoljuk, akkor 1 perc alatt fel tud kelni, de anélkül... szoval emiatt lenne jo egy upgrade. Minden másban hibátlan a gép.
#1398 csabibmx
4.0.1 vagy 4.0.3 ICS került rá? -
-
tjb007
nagyúr
válasz
Rundll32 #1355 üzenetére
Előfordul, hogy karbantartják/frissítik/javítják az oldalt, ilyenkor várni kell 1-2 napot míg újra elérhető lesz.
Ha nagyon sürgős akkor azt tudod csinálha ha van még egy Androidos eszközöd (mondjuk telefon), hogy letöltöd arra majd csinálsz róla mondjuk ASTRO -val biztonsági mentést amit utána átmásolhatsz és feltelepítheted a tabletre. -
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest