- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
válasz
kelzsoca #2768 üzenetére
Szia kelzsoca!
Mostanában fogom feldobni az új romot, csak gondoltam várok még egy kis időt, amig "finomitgatsz" rajta.
A kérdésem az lenne, tervezel kihozni a közeljövőben egy olyan romot, amiben már integrálva lesznek az eddigi javítások?
Mondjuk egy "v2.3.4 SP1" verziót? -
ClaydovE
aktív tag
válasz
kelzsoca #2676 üzenetére
Játékok:
Nagyon nem mindegy milyen verziód van egy adott játékból.
Amik eddig nem mentek és továbbra sem:
Blackstab HD már tovább ment a főmenünél (végig villogot a képernyő) de pálya töltés közben kilép
Nova2 HD ugyanez (3 féle verzióval néztem)
Eternal Legacy HD szintén ugyanez
Shadowgun: nem támogatott eszköz
9mm: szintén ua.Viszont ami már megy:
Dungeon Hunter: elindul és a játék is megy.
D.A.R.K.: a korábbi romon kilépet pálya töltésnél, a 2.3-al tökéletesen megy.
Valaki irta a splinter cell-t, hogy a textúrák nem jók. Chainfire-el elvileg nekem jó volt a 2.2-es rom alatt.A Settlers nekem is ugyanazat csinálja, a textúrák is hibásak (de ez az előző rommal is ugyanígy volt, csak teljes képernyőben futott)
-
freddyreal
csendes tag
válasz
kelzsoca #2740 üzenetére
megpróbáltam mindent...csak a romodat, csak a gyárit, a patchedet gyárival, a patchedet a te romoddal, root joggal, és anélkül, wifivel, és anélkül. Minden esetben ugyanaz a hiba.
Aztán elgondolkodtam, hogy lehet, hogy valami megkettyent a tabletben, és nem is a 2.3 miatt csinálja, így visszatettem a 2.2-t, és ott tökéletesen futott, 38 pálya lement mindenféle gond nélkül...szóval egész biztos, hogy 2.3 kavar be valamit nálam
-
freddyreal
csendes tag
válasz
kelzsoca #2736 üzenetére
sorry, elfelejtettem mondani az előbb, pedig akartam, hogy aktív net mellett csinálja. Egy-két reklámot be is dob, mire megadja magát.
De mindjárt kipróbálok más játékokat is, amikben csak a szokásos google reklámok vannak, mert tegnap azok is fagytak
Jah, és most még jobbat csinált. Elindítottam, és miközben ezt az üzenetet írtam, anélkül, hogy bármihez is hozzányúltam volna, kidobott az asztalra.....
Szóval még csak játszani sem kell vele, jelenleg magától is megdöglik -
Vovi1
aktív tag
válasz
kelzsoca #2714 üzenetére
Korábban írtam, hogy akkor lesz köszönet, ha megvan az új prg, tehát köszönöm.
Két nap alatt kétszer kellett újra belakni a kütyüt, még jó hogy hosszú hétvége van. Benyomások több órás intenzív használat után. Lényegesen gyorsabb minden olyan funkció, ami sebességet kíván, bekapcsolási idő csökkent, WiFi belépés sokkal gyorsabb, internet az általános használat során és a programok gyorsabban reagálnak, az egész sokkal használhatóbb lett. Csak néhány játékot próbáltam, minden ment. Lefagyás, kiakadás nem volt, viszont előfordult torpanás, amikor túl gyorsan kapja a parancsokat és még töltődik az egyik, amikor küldöm a másikat, (pl. internetnél) kicsit várni kell míg újraéled, vagy hibaüzenettel kiszáll. Meg kell szokni a használatát.
Filmek mennek, mint korábban. 4x töltöttem újra az AC3 kódot mire rájöttem, hogy a korábban jól működő player (mobo) rángatja a 10GB-os mkv-t. A beépített videólejátszó símán vitte. Korábban fordítva volt. Az USB csatlakozások nem változtak, egér, külső Winchester (1.5 TB, USB3-as) símán felismeri és lejátszik róla mindent. Nem vettem észre olyan parancssort, ami lekapcsolná a USB-t, mint a számítógépen - telefonok más rendszerűek. Mivel itt már van OTG, talán kellene ilyen.
Korábban működő launcherek közül több jelezte,hogy nem szalonképes. Lehet, hogy a nem sokkal előttem szólónak van igaza, gyengébb lett a videó driver. Nem lehetne összekutyulni a kettőt?
A hangrerő max-on is kevés, különösen a filmeknél. A képernyő ikonok szerintem kicsik, a korábbi jobb volt.
A cuccok lementegetése nem sok munkát kíván. Bármelyik install fájlokat SD- re kiíró prg-vel a programok kimenthetők, csak vissza kell installálni. Én a Norton-t használom, nekem ez jött be. Bármilyen FW csere után minden visszaállítható, nem kell Marketezni, csak a rábökni a program nevére. A 2.3-ban már beépített program van az Sd káryáról történő installálásnak.
-
atravel
tag
válasz
kelzsoca #2710 üzenetére
a #2709-et én is visszajelzésnek szántam a GPS patchre
Menet közben a videó lejátszás is elég szépen megy. Mobo player, Rock player, vagy a gyári használatával mindent sikerült lejátszanom (bár ezek főként avik) memóriakártyáról, USB stickről, vagy wifiről. Az a fránya 4.4 GB-os mkv meg valószínűleg a wifi átvitel miatt szaggat. sajnos kártyáról nem tudom kipróbálni, mert az 4 GB-nál leáll, mivel túlméretes a file.
Kényelmi és sebesség szempontból inaktiváltam a lockscreent (UnScreenLocker), így azonnal felébred, ha megnyomom a bekapcsoló gombját.
frissítés előtt amikor kikapcsoltam még kb 1 percig halványan ottmaradt a kijelző tartalma, de inaktív volt. most azonnal kialszik kikapcsoláskor. Ez is pozítívum, illetve nálam a wifi szépen muzsikál akkor is, ha nem kapcsolom ki, mikor kinyomom a kijelzőt. -
lcdtv
tag
válasz
kelzsoca #2710 üzenetére
WIFI: teljesen hibamentes
GPS : a "blue4gps" -el és HOLUX vevővel tökéletes
mintha az akku idő is jobb lenne!játékokat nem próbáltam de különböző app-ok hibamentesen futnak
(ha lesz egy kis időm akkor próbálok pár játékot is)köszönöm a segítőkész munkádat !!!!
most elmondhatom hogy tényleg van egy gyors és használható tabletem
-
ackos
csendes tag
válasz
kelzsoca #2710 üzenetére
Wifi, GPS téren nem tudok nyilatkozni
A játékokkal a tapasztalatom: az Angry Birds eddig is kiválóan futott, a Reckless Racing lite viszont indítás után ugyanúgy visszadob a menübe.A Tin Tin HD detto, a Worms el sem indítja a letöltést, a Fishing King szintén nem kezdi el.
Mondjuk én nem a te ROModra tettem fel az update zipet, hanem a gyári 2.3ra, mivel még mindig kérdéses, hogy mivel mentegessem le a cuccaimat.
-
Lokarson
tag
válasz
kelzsoca #2699 üzenetére
BlueGps4Droid program legalább feltelepül és kapcsolódik a külső GPS-hez....
Én is azt tapasztaltam, hogy az új firmware-rel újra kell próbálni, hogy mely programok működnek (pl.: BluetoothGPS helyett BlueGPS4Droid) és melyek nem. (A BluetoothGPS telepítése a "application not installed" hibaüzenettel fejeződik be... Ez mit is jelent???)
Ez egy kicsit elszomorít, mert vannak olyan programok(egyszerű játékok), amelyet a gyerekem szeretne használni, de 2.3 alatt már nem működik (hibát ír ki induláskor, hibásan ismeri fel a felbontást); 2.2 alatt tökéletesen működött.
Tudom ez szoftver kompatibilitási probléma, remélhetőleg a szoftverfejlesztő majd kiad egy következő verziót, ami már esetleg jól működik.Egyébként tényleg sokkal gyorsabb lett a működés, főleg a telepítéseknél látom; kb. fele idő alatt tölti le és hajtódik végre a telepítés. Komolyabb játékok is gördülékenyebben futnak, bár konkrét fps értékeket nem tudtam mérni..
Kelzsoca mesternek szeretném megköszönni a munkáját (szaktanácsadás, új firmware + rootolás), amely nélkül nem itt tartanánk
-
Bibby
addikt
válasz
kelzsoca #2632 üzenetére
Köszi, közben találtam egy olyat is hogy "uptime widget", meg a batery monitor is mutatja. Most így teljesen egyszerű netezgetéssel, fél fényerőn bírta kicsivel 4 óra felett. Lehetne acélosabb de ez van. Mondjuk most nagyon gyenge wifi volt és folyton kereste, kapcsolódott, lehet ez jobban meríti.
-
Brutális eb
addikt
válasz
kelzsoca #2624 üzenetére
Semmi gond nincs a tp routerekel.Annyi mint a többivel.
Ha dobálja a wifit ajánlatos megnézni nincs e firmware frissítés a routerhoz.
Sokan csak kicsomagolják aztán használják.
Viszont a szorgos kis kínaiakra nem lehet panasz rendesen van náluk support tehát dobálják kifelé a frissítéseket. -
-
-
maiden8
csendes tag
válasz
kelzsoca #2414 üzenetére
Zsolt!
Nem igazán értem ennek a hozzászólásodnak tartalmát!
Soha egyetlen szóval sem titkoltam, hogy nem írtam tesztet a készülékről, mint ahogy a tab tesztjének végén is szerepeltettem, hogy ki biztosította a készüléket.
De nem csak ez az egyetlen blogom a WayteQ-ról, mert azon az oldalon van másik 17.
Szerintem elsőként írtam a rootolásról, a BT élesztésről, a navi képességről és sorolhatnám.
De nem vagyok WayteQ blogger, mert egyébként más témákban meg kb. négyszázat írtam.
Személyedre sem tettem kritikus megjegyzést!
Illetve a USB2LAN vitánkat most is fenntartom, hogy nekem van igazam.
Ja és szerintem én voltam az egyetlen aki a te romodról is cikket írt!
[link]Közös ismerősünknél(BK) megvan nevem, telefonszámom. Ha valami bajod van velem, akkor miért nem keresel meg priviben?
Krisz
-
-
haxxika
senior tag
válasz
kelzsoca #2414 üzenetére
Ennyi erővel "lehet", hogy neki több behatása lett volna a wayteqesekhez, ha már egyszer hamarabb kapta kézbe a cuccost mielőtt napvilágon láttuk valójában.
Nem hiszem magam egyedülinek abban, hogy kellett valami trollkodás erre a napraViszont a lényegre térek... BUG..
Múlthéten hazajöttem görögből full lemerült tabbal. Hétfőn merült le, kedden elfelejtettem elhozni dbbe, és csak vasárnap tudtam rátenni a töltőre. Töltöttem egész este. Másnap bekapcsolom, boot loop, reset... és ezt még eljátszottam párszor. Ezután meguntam és inkább ráhúztam egy új romot. Szerinted mi lehetett a hiba? -
szbence11
csendes tag
válasz
kelzsoca #2389 üzenetére
"Én egy független rom modder vagyok, ez csak egy készülék a többi közül, amit "supportálok"
Ez nem igaz.
A hozzászólások visszaolvashatók!
Te magad írtad, hogy a wayteqtől milyen készülékeket kaptál, hogy te csináld a romot.
Akkor most melyik az igaz?
Megint megy a ferdítés! -
szbence11
csendes tag
válasz
kelzsoca #2389 üzenetére
Tjb007 hsz-eiben 13-szor, a a te hozzászólásaidba a 2.3 romfrissítés ténye 19-szer fordul elő. Ezek visszaolvashatók. Te a beta teszteléseddel való dicsekedést 4x-írtad le.
Kétszer is leírtad, hogy te mondod meg a fejlesztőknek mit csináljanak. Most ez igaz vagy sem?
Linkeljem a hozzászólásokat?
Délelött már kiröhögött az eladó amikor elégedetlenségemet fejeztem ki neki. Még jó, hogy ki nem dobott. A wayteq válaszra sem méltat. Ti ketten pedig?
Ebből kiindulva , ezekből a számokból mertem azt leírni, hogy TI folyamatosan hitegettek.
Elhittem akkor is amikor megvettem, de már nem hiszem.Ismét kérdezem, hogy mikor lesz ez a beharangozott 2.3?
-
szbence11
csendes tag
válasz
kelzsoca #2385 üzenetére
Ne haragudj de egyszerűen nem tudom elfogadni, és nálam elszakadt a türelem fonala.
Én július 28-án vettem az enyémet. Már akkor itt a fórumon többször le volt írva és a hivatalos oldalon is augusztus szerepelt a 2.3-al kapcsolatban.
Nem akarok idézgetni felesleges elég csak ezt hisz így kezdődött:
[link]
Tulajdonképp te és tjb állandóan hitegettek és állandóan mindent nagyon jól tudtok.
Ezekből ha visszaolvasod a hozzászólásaitokat az derül ki, hogy nem igaz, folyamatosan csúszik tehát jól használom a szót HITEGETTEK.
Akkor amikor meg kellett győzni, hogy ilyet vegyek és épp ez lesz az előnye, akkor persze jöttek könnyen a hozzászólások. Most meg "amit elkészül közzé lesz téve".
A leggusztustalanabb, hogy a wayteq meg sem szólal hivatalosan. Addig amíg a pénzem kellett addig persze ez a legszebb készülék. A megjelenése óta az oldalán a frissíthetőség 2.3 van felírva
Ki veszi vissza tőlem ezt a készüléket mert október 26-án , vagyis három hónappal azután ahogy vettem még mindig semmi. Persze kéthetetne leírva, hogy a következő két hétben fog megjelenni. Ez volt beharangozva mint tuti tulajdonság és eddig nem lett belőle semmi. Ez nem a vásárló szándékos félrevezetése? Miért nincs a Wayteqnek hivatalos fóruma ahol ezt számon kérhetem? Miért nem válaszolnak levelekre. Hogy hihetem el ezután, hogy kelzsoca és tjb007 nem egy wayteq dolgozó aki amíg szép valami addig löki a szöveget, de ha valamit csinálni kell akkor nagy a csend. -
Brutális eb
addikt
válasz
kelzsoca #2382 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.
Itt van melettem egy desire HD,soha ilyesmi,apám,wildfire telója semmi ,haver defy soha,stb.
Dehát ez van ismét.....Mod:Érdekes amúgy nem az összes vidinél.
Várok még azért pár napot a kategórikus kijelentéssel hátha google oldalán van valami hiba.Bár kérdéses mert a Desire HD-n megy a video ugyanaz ami tabon fc. -
Brutális eb
addikt
válasz
kelzsoca #2376 üzenetére
Szia megnéztem.
Jó volt.
Rom flash ismét megoldotta.
Egyébként lazán fogom fe ezeket az anomáliákat mivel tényleg remek árértékű a cucc és megértem,hogy valamin spórolni kelett jelen esetben a szoft bogárírtáson.
Várom a 2.3-at amit kezelésbe veszel az lesz az igazi.
Segítsen kelzsoca kenobi ön az utolsó reményem. -
aag
őstag
válasz
kelzsoca #2365 üzenetére
Jó-jó, de mostmár kérlek mondj részleteket is. Hogy ne kellejen sokat beszélned, a mindannyiunk által jól ismert 7"-os és ez a 10"-os ketyere közötti különbséget mondd csak el. OK?
Ja-igen, még amire kíváncsi vagyok, az a kamera képminősége. A többit elég ha egyetlen mondattal elintézed, de ezt részletezd légyszíves a Skype oldaláról! Köszi!
-
-
Rainee
csendes tag
válasz
kelzsoca #2288 üzenetére
Hivatalosan nem támogatott, de az első hsz-ben ott van, hogy el lehet indítani vele.
Végig olvastam az összes hsz-t, és ezzel a modemmel 2 embernek is ment. Ezért gondoltam, hogy az általad készített frissítéssel elindul.
Ami érdekes, hogy miután felépült a 3G-s kapcsolat felfelé még küld adatot, sőt még a szinkronizáció is elindul, csak lefelé nem jön adat.
Az ügyfélszolgálatosok finoman fogalmazva is tök hülyék voltak...
Esetleg a stickből nem tudod, hogy hogyan kell kiolvasni a telefonszámot? Mert a Diginek a Telenor szolgált, és a Telenorosok a telefonszámmal tudnának segíteni.
-
szponzor
senior tag
válasz
kelzsoca #2279 üzenetére
Köszi, fel is raktam.
A következő problémám akadt, ami nem is gépfüggő, mert sajnos ugyanez a helyzet a Nexus S-emen. Arra a telefonra és erre a táblára is felraktam a Facebook-ot, amit követően a fiókok importálásánál már lehet Facebook fiókot is importálni. Itt viszont ha rányomok a Facebook-ra, akkor visszaugrik eggyel előbbi oldalra. Ez mi miatt lehet?
-
Jules__Verne
csendes tag
-
Vovi1
aktív tag
válasz
kelzsoca #2224 üzenetére
Egyetértek, magam is így gondolom. Mindezek ellenére hasznos volt kipróbálni, mire is képes a szerkezet. (egyébként a csatolt dolgok összértéke messze meghaladja a tablet árát, ha a kettőt összeadjuk, jobb netbok is kijönne belőle) Szerintem nincs olyan hülye aki mindezt egyben megvenné, nekem is hosszabb idő alatt jött össze, különböző célokra vásároltam.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
kelzsoca #2219 üzenetére
Az AC3-at nem akartam túlragozni, magam is az 1. hsz szerint csináltam. Sokan megdícsértek már ezért, én majd akkor foglak, ha kijön a végleges 2,3-as....
Egyedi méret: nincs vele bajom, csak a bőrdiszműves emberkémmel kergetjük egymást hetek óta.Csináltatok magam egy jó bőr táskát, vagy tokot hozzá, ennyit megér. Biztosan többe lesz, mint a gyártó által keletről rendelt - gyártatott - nagyobb számban érkező tartó, amibe a készítője beletehetné pl. a klaviatúrát is. Talán 6-8 eFt a szokásos 7"-os, annyit megérne.
Tisztában vagyok vele, hogy nem számítógép, írtam is, hogy a határokat feszegetem. Magam is meglepődtem hogy mindezekkel együtt működik! Egyszer jelzett vissza, hogy egy belső rendszer elavult, (USB 3-as csatolása után) kérte a hálózatot, magától feltelepített egy frissítést, onnantól minden ment. Ne haragudj, de nem jegyeztem meg a leállt folyamatot, azt sem írta ki honnan frissítette, még nagyon reggel volt. Talán hasznos lett volna számodra. Gondolom nincs elmentett lista a letöltésekről, megváltozott programokról.
Úgyis kell vennem mini HDMI-t, a fényképezőgépem is ezt használja. Talán várok a vétellel az új szoft-ig.
-
vodika
tag
válasz
kelzsoca #2198 üzenetére
Igen erre gondoltam én is. Azért rákérdeztem a dologra az edigit ügyfélszolgálatnál és a válasz igen volt bár ahhoz ragaszkodtak (amit én nem is igényeltem amúgy) hogy ha sok vásárló van az üzletben akkor a kipróbálást nem az eladó csinálja hanem nekem kell megtennem.
Bocs ha csökönyösnek tűnök csak ezt jobb előre tisztázni és akkor nincs később probléma!
Köszi a válaszokat!
Üdv:
Vodika -
csfeher
csendes tag
válasz
kelzsoca #2187 üzenetére
"Gyorsboltban" van elvileg hozzá való fólia, megmérettem a supportossal (nagyon rendes volt), 181x136 mm.
Én 183x138-at mértem a kijelző méretére, de ez lehet hogy pont így van kitalálva... Nagyon állította hogy ez pont erre való...
Értem én hogy nem karcolódik (elvileg), de mégis szívesebben látnék rajta egy ilyet. Azt hiszem, bevállalom... Majd írok, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest