- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
válasz
sptkyle #2950 üzenetére
Biztos ez az 5 ikon? Mert 2.2 rom-nál emlékeim szerint 5-öt tudtam egy sorban elhelyezni, viszont az új 2.3 rom-nál, ha a fene-fenét eszik akkor is egy sorban 4 ikonnál többet nem tudok kidobálni az asztalra, ráadásul kisebbek is lettek az ikonok, így marha "levegősen" vannak egymástól..
-
prisz
senior tag
A hangosításra egy megoldás, tökéletesen műxik
Equalizer "free"
[link] -
prisz
senior tag
Tegnap raktam fel én is, sajna pont ezt a néhai fagyást tapasztalom. A régi rommal azt se tudtam, hol a reset gomb. Eddig már 3x kellett resetelni, mondjuk nyomkodtam rendesen, de ez akkor sem kóser.
Még tesztelgetem nyomogatom, de ha megint fagyogat visszarakom én is a 2.2-est, az kicsit lassabb volt, de legalább betonstabil. -
prisz
senior tag
válasz
kelzsoca #2768 üzenetére
Szia kelzsoca!
Mostanában fogom feldobni az új romot, csak gondoltam várok még egy kis időt, amig "finomitgatsz" rajta.
A kérdésem az lenne, tervezel kihozni a közeljövőben egy olyan romot, amiben már integrálva lesznek az eddigi javítások?
Mondjuk egy "v2.3.4 SP1" verziót? -
-
prisz
senior tag
Tudna valaki egy jólműködő reklámblokkolót a gyári böngészőhöz?
-
prisz
senior tag
-
prisz
senior tag
Sziasztok! Kb 1 hete nyúzom a friss versenyzőt, eddig hibátlan gyári rom-al.
Én is fix ip-t használok, azzal nincs szakadás, bár én alapból minden eszköznek fix-et állítok be, nem is próbáltam a DHCP-t.
Van valami friss fejlemény a 2.3-as rom-al kapcsolatban? Mert egyelőre a közteseket nem teszem fel, így is nagyon stabil a kicsike...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest