- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotx
csendes tag
Iránytű:
Lehet hogy az én xpad-em "speciális", de nekem működni látszanak a compass alkalmazások. A speckóban is benne van a szenzorok között: fény, gyorsulás, irány -
robotx
csendes tag
< 4:3-as arány >
A legtöbb androidos telefon 16:9-es aránnyal dolgozik. A tebletek között azért van olyan amelyik a 4:3-as aránnyal dolgozik és nem véletlenül.
A 16:9 a szöveges jellegű tartalomfogyasztásra nem nagyon kellemes szerintem. Egy szabványos lap oldalaránya gyök 2 az 1-hez. Ehhez jobban illeszkedik a 4:3-as oldalarány (94%) mint a 16:9-es(80%).
Ellenoldal: DVD / Bluray Filmek 21:9-es vagy 16:9-es képarányú filmek jobban néznek ki a 16:9-es képarányú képernyőkön.Kompatibilitás:
Az android a tabletek megjelenésével fokozatosan illeszkedik a különböző felbontású/pixelsűrűségű/képarányú készülékekhez. Ehhez már csak a fejlesztőknek kell igazodni. A feladat nem mindig egyszerű, de megoldahatatlan.
A legtöbb tablet mondjuk közelebb áll a 16:9-hez, mint a 4:3-hoz, de például a 1024x600(kindle fire) és a 1280x800(motorola xoom) sem pontosan 16:9-es arány. Egy fix 16:9-es oldalarányú program ezeken sem mutat tökéletesen. -
robotx
csendes tag
válasz
sptkyle #3358 üzenetére
A HDMI kimenet arra utal, hogy a jel csak kifelé megy rajta(a specifikációban a kimenet szó szerepel). Lehet hogy van olyan kínai felhasználásra gyártott tablet, ahol van hdmi input is, mivel ott a tv tuner is majdhogynem alap. Ez a termék nem hinném, hogy tudna ilyet. Szerintem az információ kicsit torzulhatott. Nem a tabletet lehet monitorként használni, hanem a taletet lehet monitoron is használni. Végülis csak egy kis ragocska
.
-
robotx
csendes tag
Android alapból kiszűri az ad-hoc wifi kapcsolatokat, egy kis angol olvasmány arról, hogyan lehet ezt a limitet kiszedni belőle:
android ad-hoc
Eléggé bele kell túrni a konfig fájlokba.Körbenéztem a marketen, de csak fizetős appot találtam rá, lehet ha az ember körbetúrja a netet talál ingyenest is, mert ez programozásilag nem lehet egy nagy szám:
HydTech's adhoc wifiJa és szerintem root-olt android kell hozzá akár kézzel túrja az ember a konfigokat akár az app csinálja ugyanazt.
-
robotx
csendes tag
Én ezzel szoktam fájlt átlőni droidról-droidra:
bluetooth file transfer -
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #3210 üzenetére
Csak kérdezem, hogy az xtab-100-as szoftverével mit csinálna az xtab-70, csak jobban elcseszi?
Jah most jutott eszembe, hogy a felbontás nem ugyanaz.#3214 kelzsoca
Csak próbálok itt agyalni devast kolléga esetén, de mondjuk tényleg nem kéne még jobban elcseszni. Kár hogy nincs benne valamai hardver ellenőrzés, hogy ne lehessen ezt így elrontani.
-
robotx
csendes tag
Na visszament a 2.2-t. Ez a 2.3 még úgy érzem nincs készen. Remélem a wayteq is így gondolja és javitja a hibákat. 4-ik ujrahuzás után elsö program feltelepitése elött a beépitett fájlkezelö fájllista görgetés közben kettéfagyott. Vártam több mint 10 percet, de nem tért magához. Ott vigyorgott a fájlkezelö kimerevedve, semmire nem reagálva. Mintha ilyenkor irná ki a 2.2, hogy várakozol, vagy kilövöd. A 2.3-ban omlik az egész rendszer.
Kár, pedig van pár hasznos dolog a 2.3 alatt: skype, a wifi kb.2-4x gyorsabb
Cserébe a facebook app nem fagy 2.2 alatt meg sok minden más is szépen fut.
Remélem lesz bugfix, mert ha a xPad-100 is igy viselkedik és nem jön ki hozzá javítás, akkor csúnya bukás lesz. Bár én bízok a Wayteq-ben szerintem jó kis cég, csak androidban fejlödnie kell még egy kicsit. -
robotx
csendes tag
válasz
SATIKA31 #2857 üzenetére
Hát mivel a hardver nem hibás és a system / data / cache pariciók törlödtek/törölve lettek, nem marad más mint az sd kártya. Én is most irtottam le az android könyvtárat az sd-röl és mintha kicsivel kevésbé lenne hülye a rendszer. Néhány app oda rakja a vackait szóval adatvesztést okoz, de javaslok valami hasonlót nálad is, mivel gondolom nem egy programmal nézted és az egy kicsit fura lenne ha minden program ugyanúgy lenne hibás.
-
robotx
csendes tag
válasz
SATIKA31 #2855 üzenetére
A Quick Settings-ben van mindenféle hangerö. Nézd meg nincs e a system hang levéve 0-ra.
-
robotx
csendes tag
Bocsi, hogy megint negatívkodok, de a következö problémáim lennének a 2.3-as rommal:
- Ha elmegy aludni a gép nem akar visszajönni. Van amikor ha örült módon nyomkodom az összes gombot még sikerül visszahozni, de van amikor ez sem segít, csak a reset.
- Kattingatás közben úgy elhal a rendszer, hogy semmire nem reagál. Ez a rom öregedésével egyre súlyosbodik.
- Legvégsö stádiumban a gép bekapcsolásakor rengeteg program FC-vel indul. Néhány program ilyenkor is indítható, de az alaprendszer programjai pl. a wifi sem megy.Tegnap történt meg 2-ik alkalommal ez a 3-ik fázis.
Ujraraktam és gondoltam, hogy biztos a Titánium-os renszervisszarakás csesz el valamit ezért most nem használtam és nagyon minimál mennyiségü programot raktam fel. Az elsö két fázis már így is megvolt. Lehet megy vissza a kelzsoca 2.2-es mert az ilyet nem csinált.Ezek a dolgok tényleg csak nálam jelentkeznek?
-
robotx
csendes tag
Slice It! nevű játék a patch előtt max. 2-3 pályát bírt, patchelés útán hibátlan.
Splinter Cell Convintion rábökés után egyből kilép. Ami fura a dologban, hogy 2.3-ra frissítés után elindult(mivel még az SD-n volt még az 500M körüli adat) csak a pályán nem voltak textúrák(a karakterek viszont textúrázva voltak). Gondoltam újra leszedem a datát ezért töröltem, azóta nem sikerült elindítani
Köszönöm én is ezt a sok kis hasznos csomagocskát! -
robotx
csendes tag
Application not installed probléma:
Maps 5.11 orkitraról leszedve nem települ.
fix: zipsigner2 programmal "platform" kulccsal aláírva felmászik.
Kicsi próbálgatást igényel, mert másik program más aláirást igényelhet, de így legalább lefut a telepités. -
robotx
csendes tag
2.3-ról tőlem nektek:
- Camera: az általam próbált egyik qr olvasó sem talál kamerát(gondolom hátlapit keres).
Jó tudom nem egy egyszerű dolog az xpaddel vonalkódot lefotózni, de eddig legalább a lehetőség megvolt
- Egyéb: Néhány 3D-s appból eltüntek a textúrák, hmmm.
- ADW Launcher Ex egy kicsit randácska lett, pedig eddig ez volt a számomra a leghasználhatóbb launcher, ellenben egy jó pár másik launcher életre kelt. Kereshetek új launchert, grrr.
- Gondolom a képernyő DPI-jét egyéb paraméterét is most már jól adja vissza az eszköz ez viszont sok telefonos szoftvernek nem tetszik, reméljük a jobbakat átírják majd valamikor tabletre is.
- A képernyő forgatásba raktak bele egy olyan 45 fok(ez lehet hogy kicsit sok lett) körüli billenési határértéket, ami szerintem praktikus, főleg ha lerakja az embert az asztalra, ami mondjuk nem teljesen vízszintes, mivel így nem fog elfordulni.Összességében végülis annyira talán nem lett rossz a rom, a 2.2-vel is voltak nehézségek az elején, de azért várom kelzsoca féle romot, gondolom ha az összes problémát nem is lehet mind megoldani de javítani azért remélem lehet rajta.
-
robotx
csendes tag
-
robotx
csendes tag
szbence11
Most nem azért de mi van a 2.3-ban ami annyira kell? Akkor már miért nem 4.0?
Hibajavitások? Mint szoftverfejlesztésben jártas emberke azt mondhatom, hogy az idöre kiadott szoftver ritkán hibamentes.
Most már igazán kiváncsi lettem, hogy mi az amire nem alkalmas a 2.2?
Én is várom a 2.3-at, de pusztán a hibajavizátások miatt. Azért hogy ezek valoban bele is kerüljenek, várok. -
robotx
csendes tag
-
robotx
csendes tag
válasz
Hali1975 #2124 üzenetére
Hát azt a minőségellenőrt aki így elaludt a gépsor mellett. Jó buli lehetett elöző nap
Ezt még összeszerelt állapotban is hamar ki lehet szúrni. Kezdem szerencsésnek érezni magam, hogy nekem nem volt vele ilyen gondom.
Van egy x850-es wayteq gps-esem is amibe a fejhallgató dugaszt nem sikerült nekik szakadásmentesen beforrasztani. Azt mondjuk legalább szét lehetett szedni. -
robotx
csendes tag
A Quick Settings-ben van repülöüzem: [Quick Settings]
Alapbol nincs benne a listában, de könnyen hozzáadhato. -
robotx
csendes tag
válasz
Szasza_boy #1625 üzenetére
Farmville:
Böngészöböl kiirja, hogy a gép nem támogatott. Ha behazudom, hogy nekem bizony asztali böngészem van, akkor elindul, de nem sikerül betöltenie a pályát. Relead-reload és semmi. Szoval használhatatlan. Két kb. ugyanolyan teljesitmenyü Pc-n is az egyiken jol megy a farmville a másikon meg olyan darabos hogycsak na.
Apple mobil gépekre van egy külön app erre(persze azért ez sem ugyanaz, mint pc-n a böngészöben). Androidra másfél évvel ezelött igértek egy külön alkalmazást hozzá, de én még nem látom sehol. Ha majd egyszer megcsinálják androdra akkor valoszinüleg xpad-en is el lehet valahogy majd inditani. -
robotx
csendes tag
Lehet fent több Launcher is. Ilyenkor a home gombra megkérdezi, hogy melyik induljon el vagy legyen alapértelmezett. Vannak Launcher switcherek is amivel akkor tudsz váltani akkor ha már beállítottál valamit alapnak, de most mégsem azt szeretnéd.
A belső NAND eléggé szét van darabolva xpad-on van 8 particio(cat /proc/mtd - terminálból). Van itt recovery/boot/system/stb. Gondolom a boot az aminek nem kellene csak úgy elszállni, mert akkor balhé van. A recovery egyébként az a bekapcs + Vol+, de a recovery-t már a boot rántja be, ha be van nyomva a Vol+, ha nem akkor tovább a normál rendszerindításhoz. Az androidot eléggé megbízhatóra próbálták tervezni ezen a téren, de azért gondolom betéglázni sem lehet olyan nehéz. Vannak azért örök kíváncsi emberkék: "na még ezt kipróbálom...hupsz"
Reset: ezt még nem mertem kipróbálni berakott SD-vel. Egy teszt SD-vel valaki kipróbálhatja ha még nem tette meg senki. Nekem még lenne is teszt SD-m, de most úgy meg vagyok elégedve a legutolsó szoftvaréval, hogy most nem nyomok rá egy resetet.
-
-
robotx
csendes tag
válasz
Bloody-Mary #1330 üzenetére
Körbenéztem a fizikai billentyűzet kiosztás csere ügyében. Erre elvileg van mód: turkálni a rendszerfájlok között, ami nem annyira felhasználóbarát, vagy keresni egy programot ami ezt megcsinálja. Persze root is kell hozzá.
Ez egy ingyenes program, ami nem megy és a magyart nem is támogatja.(mondjuk írja is hogy csak Dream-en nézte) [link]
Van egy fizetős is, amit nem próbáltam. Ez is azt ígéri mint a másik, de lehet, hogy ez sem megy, vagy ki tudja. Ebben mondjuk legalább van magyar. [link]
Lehet hogy a xpad rendszerében jelenleg nincsenek meg a váltáshoz szükséges fájlok sem(csak találgatok).
Az android OS jelenleg szerintem nincs erre felkészítve, pedig vannak hardvergombos telefonok is - mondjuk ott lehet hogy külön megoldották. -
robotx
csendes tag
ConCorde-ra valaki már hákolt CWM-ot:
ConCorde 7020 CWM
Ezt mondjuk ne probálja meg senki felrakni xpad-re, mert a leírás is írja hogy csak ConCorde 7020-al megy. (Ha jól követtem a nyomokat, akkor az xdadevelopers fórumról csinálta valaki a Telechip-es tabletekhez a recovery-t.)(#1244) haxxika
Reboot volt?
-
robotx
csendes tag
Most kellett szembesülnöm azzal, hogy a Media Storage adat törlése valoban leszedi a csengöhangokat. Ezt mondjuk könnyen sikerült visszarakni: root explorer /system/app/Settings.apk felrakása visszarakta a csengöhangokat, a Media Storage által használt terület viszont nem lett nagyobb. Kezdem nem érteni...
-
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #1231 üzenetére
Ez jo hir. Kár hogy ilyen kis butus a xpad recvery-je, hogy nincs benne mentés funkcio. Pedig ha lenne akkor kicsit bátrabban rakná fel az uj romokat az ember.
Recovery téren gondolom nem várhato uj verzio. Ez valami amlogic kreálmány, vagy? Ilyen téren mondjuk baj, hogy nincs rá legalább egy cwm. A forrás mondjuk elérhetö, de gondolom nincs itt olyan emberke aki ráfaragja az xpad-re. -
robotx
csendes tag
válasz
szilchi #1224 üzenetére
Nálam ez elég gyakran előfordul. Amíg a rendszer fel nem állt rendesen elég furcsán viselkedik a gép. Nálam nem csak a home gombikon, hanem a többi is csinálja a hülyeséget. A felrakott programok számának növekedésével ez egyre gyakoribb. Hiába linux az android alapja, ez egy igencsak windows-os vonás. Nálam is még az angol van fent.
-
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #1221 üzenetére
Sajnos ez sok mindentöl lehetett. Ahogy kerestem a megoldást a memoriahiányra sokan azt irták, hogy a zenék adatait tárolja ide, de nem is szoktamzenét hallgatni rajta, mert nálam is akad. Szoval szerintem más is szemetel ide. Mostanában elég hülyén viselkedett a gallery is. (Clear után most ujra normális, bár én most mindenféle cache-t is kitöröltem, szoval közel sem biztos, hogy ez hozta helyre.) A médiába még a video is beleillik. Lehet hogy ez olyan ez is mint a windows registry, minden program ami éri oda szemetel. Gondolom én is hogy valami hibás alkalmazás, de szerintem ennek kinyomozása nem lesz egyszerü.
-
robotx
csendes tag
Volt egy kis kellemetlen meglepetésem a belső memóriát illetően. Ismeretlen okból felhízott a Media Storage nevű belső alkalmazásnak a tárterület használtsága 80 mega fölé. (Ezt ellenőrizheted mondjuk a DiskUsage nevű programmal(App Storage-ban van)). Ettől eléggé használhatatlan lett a gép.
Menü->Settings->Applications->Manage applications->All fül->Media Storage->Clear Data, majd reboot. És újra lett belső memóriám, juhéé. (a leírást keresve találtam egy emberkét akinek ettől elszállt az összes csengőhangja, de nálam ott maradtak) -
robotx
csendes tag
válasz
chriss23 #1147 üzenetére
Én is felraktam a 3.1.3-as marketet, de még régebben találtam egy leirást amivel az vending apk-t alá lehet irni a zipsigner programmal.
Inputnak a letöltött apk-t beadni
kimenetnek mondjuk /sdcard/market.apk
aláirás modja: platform
<Sign the File>Az igy aláirt apk egy fájlkezelöböl nálam gond nélkül felmegy.
-
robotx
csendes tag
Ha már itt szóba jött a pendrive, tudja valaki hogy kell szabályosan eltávolítani?
Ez lenne mondjuk a szép megoldás, ha a settings-be betenné a wayteq:
U-disk unmount
Az umount parancs terminálból nem mindig működik a pendrájvra, ráadásul nem valami kényelmes. Mindig kikapcsolni a gépet - levesz pendrájv - aztán visszakapcs., sem tűnik nekem olyan profi megoldásnak. -
robotx
csendes tag
Állítva fogva alulról sajnos elégé torzítja a színeket. Ha valaki mondjuk fektetve 5 cm-ről nézi és mondjuk szélesebb a feje akkor a két szeme már teljesen más szögből nézi - és nem ugyanazt fogja látni.
(#883) 4marul4
Feliratoknál sokat számít a kódolás. A lejátszók általában az UTF-8-at szeretik (ha jól emlékszem) mivel a sima ANSI-nál a codepage-től függ, hogy mi fog megjelenni. Notepad++-al mondjuk szépen át lehet ezeket konvertálni.
-
robotx
csendes tag
Miért egy telefon jobb? Elveszti a téreröt, ha rosszul fogod
Nagy neves gyártoknak a telefonjai, még az ilyen 2 pálcás butafon a tudása ellenére is tartalmaz olyan hibákat, ami miatt förmvert kell frissiteni és fogszoritva izgulni, hogy javitottak a hibat és nem raktak bele 3 másikat. Az android egy telefon OS. Azzal hogy vannak hibái besimul környezetébe
Nagyon sok elektronikai eszköz ma már erösen szoftverhajtott, és frissitést igényel. Az igazi gáz szerintem amikor a hardver tervezési hibás, mert ott egy frissités nem fogja megoldani a problémát. Azért erre is vannak példák.
[ Módosította: Pompi ]
-
-
robotx
csendes tag
És mikor jön ki a frissítés javítása? Mert ha jól látom kikapcsolni nem lehet. Ezzel csak engem tisztel meg, vagy ez egy új fejlesztés?
-
robotx
csendes tag
Csak úgy megkérdezem, hogy valakinek megy ez az update? Nekem beégeti a bootlogot, azt annyi...
-
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #701 üzenetére
Böngészgettem, egyszer csak merevre fagyott(ez nem egyedi eset). Reset gomb. Bejön. Alapállapotban minden. Elkezdem visszarakni a programokat, de nincs elég hely. 16 mega az app hely, hmmm ez kicsit kevés. Terminálban a df-re nincs a listában a data. Innentöl recovery...lett ujra data, és tudok telepiteni. Az lehet gond, hogy már irtam, hogy 200+ app volt a gépen és ebböl majdnem 100 az sd-n. Ettöl elég lassu reagálásu volt a kütyü, de végülis, ha kivárta az ember akkor nem volt vele más baj. Volt egy ilyen csunya huzásom, hogy amikor meglett az uj sd-m akkor csak ugy simán átmásoltam a fájlokat(az sd-s appokkal együtt). Ennek mondjuk már egy hete.
-
robotx
csendes tag
Kikapcsolt állapotban nyomsz egy gombot, tartod. Megnyomod a bekapcsot. Kiir egy zold feliratot. Vársz egy picit bejön a recovery. Itt a hangerö+-al tudsz lépkedni. Többi gomb a végrehajtás. Ebben a menüben van egy valami erase data/factory reset. Ez még rákérdez, hogy tutira törölni akarsz mindent? Okézni. Aztán reboot.
-
robotx
csendes tag
Na most nekem is összeomlott a data particiom. Csak a recoverys format segitett rajta. Még jo hogy nem kezdtem el rajta saját regényt irni, mert ment volna a levesbe. Remélem a frissitessel stabilitás is megnö, mert ez igy nem a legszebb.
-
robotx
csendes tag
-
robotx
csendes tag
-
robotx
csendes tag
válasz
kelzsoca #474 üzenetére
Az orig launcher lehet jobban bánik az SD-s appokkal mint az ADW EX, de azért annak is vannak hibái(miért nem tudja például megjegyezni, hogy hol tartottam az applistában? ez annyira alap sztem - thx google). A többi launcherre meg nem érdemes szót pazarolni, xPAD-on használhatatlanok(telefonra vannak kifejlesztve).
-
robotx
csendes tag
válasz
Messer22 #463 üzenetére
Nekem is 1.1G-nyi anyag(95 app) van az asec könyvtáramban. CL4-es a kártyám és bizony eltart egy darabig, amíg minden programot "felcsatol"(percekig használhatatlan a tablet). Rendeltem egy CL10-es kártyát, remélem javul tőle a helyzet. Az is lehet mondjuk, hogy törölni kellene. Sajnos nem túl nagy ez a 440M amit az appoknak szánt a gyártó. Van egy extra 3G-s belső flash tároló, de amint rak az ember bele egy SD kártyát, már sok haszna nem marad(az OS szemetel bele valamit, de szerintem annak nem kell a 3Gig). Szóval szerintem a belső 4G flash-t jobban is el lehetett volna osztani.
Mondjuk ha el lehetne érni valahogy hogy a belső extra flash particióra rakja programokat. Bár a csatolósdi miatt valszeg ez sem lenne tökéletes. -
robotx
csendes tag
Az amlogic-ot lehet hajtani 1GHz-en elvileg, de ahhoz a hűtést is úgy kell szervezni. Ha a WayteQ-ék úgy tervezték, hogy a 800 MHz-es CPU által termelt hőt el tudja vezetni, akkor egy 50%-os tulhajtás esetén lehet hogy mondjuk el is indul és megy mondjuk fél óráig és aztán beadja a kulcsot. Hurrá volt egy tableted. Erre lett tervezve a ház, az aksi, maga a gép. Mire kell a teljesítmény? GI renderer szoftvert még nem láttam androidra, mondjuk nem is kerestem. Böngészésre, játékokra bőven elég ez a teljesítmény. Nem tudsz annyit nyerni vele, mint amennyit veszíteni. Én mondjuk a Desktop gépemet sem hajtottam még túl, pedig időnként szoktam 3Dzni is ahol ugye számít a teljesítmény. Az andoid rendszerben az egyes verziók között vannak olyan optimalizációk, amik ezt a hardveres hákolást simán felülmúlják. Szóval én több értelmét látom a 2.3-nak - amit idővel meg is kapunk - mint egy túlhúzásnak.
-
robotx
csendes tag
Az xPAD-70-esben egy A9-es dolgozik 800MHz-en. Ez megfelel egy 1GHz-es A8-asnak vagy egy 1.6GHz-es ARM11-nek. (forrás:ARM DMIPS/MHz)
Szóval aki ettől száll el az mondhatja azt is hogy: "Ebben a gépben egy 1.6GHz-es ARM11-nek megfelelő CPU dolgozik." és mindjárt nem nézik ki a klubból
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest