- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
NightLord #9894 üzenetére
Egyszer megtörtént velem is, hogy a 2GB -os kártyát töltés közben egyszerűen eldobta, többszöri kivétel is vissza tétel után sem akarta felismerni. Kikapcsoltam, miután felállt a rendszer beraktam és simán felismerte.
Lehelt, hogy lakik a tabletben egy manó aki amikor rossz kedve van eldobálja a kártyákat(#9903) realmadrid
Érdemesebb a 100is felé kacsintgatni az 1GB RAM miatt. Játékokban a GC800 nem sokkal de jobban teljesít, kompatibilitás terén viszont a Mali-400 egy hangyaf.sznyival jobb pozícióban van.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
NightLord #9894 üzenetére
A nagy sd kártyákkal én is szívok (16GB és 32GB) folyamatosan (bár másnak állítólag nem jelentkezett ilyen hiba). Mondták már korábban, hogy biztos azzal van a baj hogy csak class 4-es volt az egyik, de azóta volt benne 6-os és 10-es is és egy-két hét elteltével mindegyik elhalálozott. Nekem eleinte csak eldobta a kártyát, de újraindítás után általában megjavult. Most egy 8gb-os van benne és azzal még nem volt bajom.
-
winben
aktív tag
válasz
NightLord #3410 üzenetére
Ez van alapból a config file-ban:
update_config=1
ctrl_interface=eth0
ctrl_interface_group=systemNem töröltem őket először, hanem utánaírtam a dolgokat. Aztán teljesen átírtam úgy, ahol az oldalon írták. Volt wifi ki-be kapcs, volt újraindítás és mintha semmit sem csináltam volna úgyanúgy visszacsatlakozott az itthoni routeremre...megáll az eszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest