- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddyreal
csendes tag
válasz
Benyo0210 #2820 üzenetére
mármint streamelésre gondolsz? Mert ha igen, akkor inkább ezt használd: Gmote (persze előtte telepíts egy mobo playert is)
Kell egy szerverprogram a gépre, azt is ingyen le lehet tölteni, és ezzel a programmal távvezérelni is lehet a pc-t, meg a telefonon/tableten megnyitni a gépen lévő médiatartalmakat -
freddyreal
csendes tag
válasz
Brutális eb #2750 üzenetére
igen, elvileg szabványom mini HDMI. Legalábbis én így kértem, levett egyet a polcrol, és jó volt. De a legbiztosabb, ha viszed a tabletet, és belepróbálod
És igen, egyszerre meg tudja hajtani. Itt páran próbálták már jóárasított auchanos vezeték nélküli egér-billentyű comboval is, és azzal is ment -
freddyreal
csendes tag
válasz
kelzsoca #2740 üzenetére
megpróbáltam mindent...csak a romodat, csak a gyárit, a patchedet gyárival, a patchedet a te romoddal, root joggal, és anélkül, wifivel, és anélkül. Minden esetben ugyanaz a hiba.
Aztán elgondolkodtam, hogy lehet, hogy valami megkettyent a tabletben, és nem is a 2.3 miatt csinálja, így visszatettem a 2.2-t, és ott tökéletesen futott, 38 pálya lement mindenféle gond nélkül...szóval egész biztos, hogy 2.3 kavar be valamit nálam
-
freddyreal
csendes tag
válasz
kelzsoca #2736 üzenetére
sorry, elfelejtettem mondani az előbb, pedig akartam, hogy aktív net mellett csinálja. Egy-két reklámot be is dob, mire megadja magát.
De mindjárt kipróbálok más játékokat is, amikben csak a szokásos google reklámok vannak, mert tegnap azok is fagytak
Jah, és most még jobbat csinált. Elindítottam, és miközben ezt az üzenetet írtam, anélkül, hogy bármihez is hozzányúltam volna, kidobott az asztalra.....
Szóval még csak játszani sem kell vele, jelenleg magától is megdöglik -
freddyreal
csendes tag
nos, a teszt megvolt, de nem jobb :-(
stupid zombies-t tettem fel, úgy látom nálam az a referenciajáték....
11 pálya után befagyott, de home gombbal ki tudtam lépni a menübe. Utána mikor beléptem, újra, kiírta, hogy nem válaszol a program, és kényszeríthetem a bezárást.
Ezek után újra beléptem, de akkor már egyből ugyanúgy kifagyott az első pályánál. Ezután újraindítottam a tabletet, és úgy léptem vissza a játékba, de 1-2 pálya után kivágott asztalra, mint a legelején :-(most megpróbálom a custom romodat feltenni, és utána a patchet, hátha úgy jobb lesz
-
freddyreal
csendes tag
nos, gondom van.
Amíg a 2.2 volt fent, addig úgy nézett ki a dolog, hogy ami ment, az vígan ment, ami meg nem, az sehogy sem.
Jelenleg az az állás, hogy játékoknál kidobál asztalra. Gyári 2.3, és alap játékok. (stupid zombies, bunny shooter, angry birds)Pont ugyanazokat a programokat tettem fel, mit 2.2 alá, és eddig ez így egyben ment. Gondoltam valamelyik program ezt a rendszert nem szereti, ezért elkezdetem leszedegetni a telepített cuccokat, de nem segített.Aztán megpróbáltam frissen telepített 2.3-ra csak egy játékot feltenni, de ugyanez a helyzet, pedig csak a wifit kapcsoltam be, beléptem marketre, és leszedtem a stupid zombies-t. 5-10 perc játék után mindenféle előzmény, vagy hibaüzenet nélkül kivág asztalra.
Kissé kezdem elveszíteni a türelmem....azt még lenyeltem, hogy egy csomó program nem fut, és ami még véletlenül fut, az sem tölthető marketről, de az, hogy ami látszólag megy, ilyen instabil legyen, kezd kicsit sok lenni....
Pedig szépen indult ez a dolog, 2.2 alatt elég jól összebarátkoztunk, talán még az egyetlen ember is voltam, akinek sikerült a skype videochatet életre kelteni, de amióta a 2.3 került fel, csak szívok vele, ami nem igazán tetszik.
Valami ötlet, javaslat? -
freddyreal
csendes tag
válasz
Arcanis #2618 üzenetére
tedd fel a MultiLing nevű billentyűzetet. A legjobb, amit eddig találtam, és tud magyar betűket is...sőt, magyar szótárt is lehet letölteni hozzá, bár ezt még nem próbáltam, mert nem szeretem, amikor belekotorásznak abba amit írok.
http://www.youtube.com/watch?v=j9UxeSWXgkY&feature=player_embedded
-
-
freddyreal
csendes tag
nekem csak azért tűnik fel nagyon, mert a mobilomnak 3,7 inchen kb ugyanekkora a felbontása, ráadásul az amoled, és ég és fold a különbség. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem használható, de ha valaki hozzászokik egy minőséghez, sőt, párhuzamosan használja vele, azért annak erősen szemet szúr. Amikor megvettem, egy csalódásnak éltem meg, hogy nulla a fényereje, kb csak szemből látható jól, és a színek is fakók, de hozzá lehet szokni, ráadásul ennyi pénzért nem is várható el jobb. És persze az is igaz, hogy amikor vettem a telefont, akkor egész pontosan 3,5x ennyibe került, szóval nem egy kategória, és ezért nem is várom el azt a minőséget.
a memoriánál a belső tárhelyre gondoltam, mert az a 2,8 giga kb semmire sem elég...egy film felfér sima divx-ben, és vége. Persze a ott a memoriakártya, de ha lenne benne 16, vagy 32 giga, akkor a belsőt használnám, nem a kártyát
-
freddyreal
csendes tag
válasz
lolchief70 #2582 üzenetére
szerintem a 10 inches is pont ugyanilyen kijelzővel van szerelve. A színek számával nincs baj, max az élénkségükkel, meg a fekete sem fekete....de könyörgöm, 40 ezres tabletrol beszélünk. Lehet venni 130 ezerért HTC Flyert, és akkor nem lesznek ilyen gondok. Ez vastag, sok benne a bug, éppen csak vállalható a kijelző, a képarányát sok progran nem támogatja, kevés a beépített memória, nincs gps, nincs 3G, de cserébe a mindennapokra megfelelő, meglepően gyors, és olcsó. Valamit valamiért....és mivel a kijelzőn lehet a legnagyobbat spórolni, ebből is még éppen használható került bele.
-
freddyreal
csendes tag
nos, az első tapasztalatok...
Valamivel jobb, de messze stabilabbra számítottam.Pl ami rosszabb lett (hibák, amiket eddig nem produkált):
-Néhány alkalmazás, ami eddig rendesen nyílt meg, most csak kicsiben, a kijelző közepén fut (ttorrent, gmote)
-Olyan játékok amik eddig mentek, most szétfagynak...nem chainfireesek (worms, air attack 2)
-Mi a francot keres a térerő kijelzés az infosávban?
-Az akkuhőmérsékletet még mindig nem méri (az összes widget 0 fokot, vagy na-t ir)
-Dolphin browser HD flash lejátszásnál kifagy, pedig ez a létező legjobb böngésző androidra, messze leveri akár az operát, akár bármi mást.
ami jobb lett:
-Végre nem döglik meg a wifi, ha az van beállítva, hogy a kijelzővel ne kapcsolja ki
-ha lehúzom a pendriveot róla, akkor nem fagy be az infósávba, hogy nem távolítottam el rendesen, hanem törölhető az értesítés
-skype megy rendesen
-launcher pro rendesen megy, az alkalmazáslistában is látszanak a nevek, nem úgy, mint az előző androidnál
Úgy alapvetően nem rossz ez, de azért még olyan félmunka érzése van az embernek...
Resetelni egyszer kellett, mert az air attack teljesen befagyott a játék első 3 másodpercébenkérdésem is lenne....az ac3 hanghoz a licencelést nem csináltam meg régebben, akkor ezek szerint csak úgy tudom, ha visszateszem az előző rendszert, megcsinálom, aztán újra vissza ezt? Később nem lehet rá valami megoldás, mert akkor az kivárom, de ha esélytelen, akkor megint nekiállok telepítgetni
-
freddyreal
csendes tag
Ezen kívül a múltkor kérdeztem, hogy be lehet-e állítani, hogy a wifi ne kapcsoljon ki, amikor a kijelző kikapcsol, és erre azt a választ kaptam, hogy a 2.2-ben nem, max egyéb programmal, és majd a 2.3-ban.
Viszont azóta megtaláltam a megoldást, kiderült, hogy a 2.2 is tudja gyárilag.
Akinek hozzám hasonlóan nem tetszik, hogy nem jönnek meg a mailek kikapcsolt kijelzőnél, az menjen be a wifi beállításaihoz, ahol a közelben lévő routereket látja, ott nyomjon egy menü gombot, akkor megjelenik az advanced menüpont, abba belép, és ott ki lehet választani a wifi sleep policy-t.Egész konkrétan a választék:
-Kijelzővel együtt kapcsoljon ki
-Ne kapcsoljon ki a kijelzővel, ha be van dugva a töltő
-Soha ne kapcsoljon ki -
freddyreal
csendes tag
márpedig én akkor is állítom, hogy működik.
ezt nem rég vettem fel:
http://www.youtube.com/watch?v=e4r23ObnrlU&feature=feedukicsit igaz, hogy kék árnyalatú a képe, de működik.
Android 2.2.1
kernel: 2.6.34
build: v0.39-wt.froyo.eng.weizaiyue.20110607.170028skype verzó: 2.1.0.46
-
freddyreal
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni a fórumban, de nem találkoztam ide vonatkozó résszel.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy az kisajtolható a tabletből, hogy kikapcsolt kijelzőnél, készenléti állapotban is működjön a wifi, és megérkezzenek az emailek (ne csak akkor ha eszembe jut, és bekapcsolom)
A HTC Desire telefonomon régebbi verzióju android van, ez a funkció mégis működikelőre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest