- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightLord
tag
Nem triviális a dolog, de meg lehet oldani a wpa_supplicant.conf file manuális szerkesztésével, mondjuk annak alapján, ahogy ide le van írva:
http://www.slatedroid.com/topic/18197-how-to-connect-to-ad-hoc-network-android-22/
ctrl_interface=DIR=/data/system/wpa_supplicant GROUP=wifi
Ehelyett maradjon első sornak az, ami gyárilag benne van a file ban.
-
NightLord
tag
válasz
freddyreal #2538 üzenetére
Ehhez annyit, hogy én próbáltam a worms -öt is, meg az air attack et is (v 1.2), és egyik sem fagyott.
Sőt, nekem eddig egyáltalán nem fagyott a 2.3, igaz csak 1-2 órát nyomogattam még.
Dolphin Browser nem csak egy frontend a gyári böngésző enginje köré? Mindenesetre a gyári böngésző stabilnak tűnt, indexvideóval teszteltem.
-
NightLord
tag
Én pont ebben a cipőben jártam, ugyanis korábban lemaradtam erről az AC3 licenszelős történetről. 2.3-ról ezért visszaflesheltem a wayteq supportrol letölthető 2.2 -es rom-ot, utána a recoveryben megcsináltam a licenszelést, majd megint vissza a 2.3-as rom, probléma nem volt.
Elképzelhető egyébként hogy nem szükséges visszafleshelni, hanem elég letölteni a régi rom package-et, az update.zip -en kivül a többit felrakni az SD kártyára a licensz file-al együtt, majd inditani a recovery módot - ekkor asszem az SD kártyán lévő régi recovery fog indulni, és igy meg lehet csinálni a licenszelést átfleshelés nélkül is.
-
NightLord
tag
Aki tokot keres a géphez, annak ajánlom a figyelmébe ezt.
Ugyan nem 1000 forintos kategoria, ellenben bõrbõl van, es pont erre a méretre (7", 4:3) keszult, tehat pontosan illeszkedik bele a wayteq.
-
NightLord
tag
A dolgok jelenlegi allasa szerint normalis hogy egy csomo dolog (pl. Facebook, google maps, origo.hu stb) nem latszodnak a tabletrol marketen? Csak azert kerdezem mert mintha a 0.54 -es fw frissites utan latszodtak volna par napig, azota megint nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest