- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Bluetooth + egy bizonyos alkalmazás + Bluetooth -os GPS vevő.
Ha még nem rendelkezel Bluetooth -os GPS vevővel akkor felesleges is beszélni róla, olyannyira kiment a divatból, hogy gyakorlatilag már nem is gyártják, amennyibe újonnan kerülnek (20-30.000 forint) már egy normális PNA -t lehet kapni, a használt példányokat is 10.000 forint felett vannak (persze ha találsz). -
atravel
tag
Bluetotthon pl a blueGPS programmal.
manapság már nem nagyon vannak forgalomban szerintem, mert a legtöbb új kütyü beépített GPSszel van felszerelve, de lehet, hogy apróhirdetésekben lehet találni.
sirf3-as technológiát érdemes keresni (esetleg újabbat, ha van).
De nem biztos, hogy megéri a beruházást. Ha nincs otthon elfekvőben egy öreg darab, akkor már inkább javaslom, hogy egy alsókategóriás navigációs célgépet keress. -
Brutális eb
addikt
Felesleges izmozni meg megmagyarázni tudom a műholdak helyzetét lévén a mobilomra annyi gps-el kapcsolatos progit teszek rá amennyit akarok ellenben célhardverrel.
Egy a lényeg fogadd el,hogy az emberek 99%-nak nincs szüksége külön GPS-re.
Ennyi.
Ezt már a nagy gyártók is belátták ha körülnézel picit.
Ezért nincs hivatalos igló droidra,ezért nem nagyon fejleszt külön GPS cuccot a tom-tom,stb.
Ha neked kell külön cucc használd nyugodtan tejes mértékben megértelek és elfogadom de légy picit belátobb azokkal akik teljesen feleslegesnek tartják pláne ha nem kamionosok csak alkalmi felhasználók amiért feleslegesen nem szeretnének kiadni egy büdös fillért se mivel az okostelefon navi is célhoz juttatja őket.A témát lezártnak tekintem lévén tök off.
Válasz csak abban az esetben születik részemről h nyilvánvaló kötekedési szándék fogja jellemezni.Vagy nem.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
-
Brutális eb
addikt
Felesleges vitázni de az már régen rossz ha egy GPS csak az ablakban talál jelet.
A desire HD-m panelban tömbökkel körülvéve simán pozicionál....Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Pedig simán kiváltható egy GPS egy mai okostelefonnal illetve tablettel.
Több ezer kilómétert navigáltam már a Desire HD készülkemmel mindenfajta gond nélkűl.
Nyilván nem professzionális felhasználásra való de az emberek 99%-nál simán kiváltható egy külön gps okostelefonnal.(Tablettel)[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
-
icon
senior tag
Viszonylag az elején a topicnak volt egy srác, aki próbálta a kütyüt usb-ről etetni, talált csatit egy szegedi boltban, de amikor én felvettem vele a kapcsolatot privátban, akkor se kép se hang... pedig én tápkábel toldáson törtem a fejem...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
kelzsoca
félisten
Reakcióidő, bármilyen alkalmazás indítása, vagy csak a beállítások közötti váltás/léptetés, egyszóval minden gyorsabban reagál és fürgébb lett, pedig a 2.2-es rommal sincs probléma a gyorsaságot illetően.
(#1959) nzolo
Újra kell partícionálni és formázni, csak azután tedd vissza a kártyát.
Itt a program, amivel PC alól meg tudod oldani: [link]
[ Szerkesztve ]
-
csfeher
csendes tag
Tegnapelőtt telefonáltam a WayteQ.hu- n elérhető számra.
Előrebocsátom, hogy hajlamos voltam elhinni, amit mond.
Tehát: október közepére tudnak szállítani (mármint beszállítani nekik), azután jön az árazás, és a forgalmazás.
Tehát minimum október vége, mire kapható.
(Ha a fentiek nem felelnek meg a valóságnak, akkor sorry, nekem ezt mondták ahangoktelefonba...) -
Keeperv85
nagyúr
"Nem, ez nemigaz! A megnevezett verziószámú kernel nem módosított."
Na nehogy már ne legyen módosított! Életedben nem láttál még kernelforrást, igaz? Szerinted a kernel modulok maguktól kitalálják a WiFi és egyéb hardverek beállításait?
Az alsó, vörös színnel jelölt rész a kernel. Az Android alatt az ÖSSZES kernel driver újra van szinte írva! Eleve utasításkészlet kellett váltani, mert a mobil CPU-kra is illeszkednie kell. Kezeli a YAFFS2-es fájlrendszert, mert hozzáadták, kezeli a telefon hardvereit... stb. Mind kernel szinten!
Ha vetted volna a fáradtságot, hogy egyszer is utánaolvass, nem írnél ekkora marhaságokat. PLS!
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Ne hülyéskedj már, az Andorid kernelt nehogy már Linus Torvalds fejlessze, már rég nem ő fejleszti az alap kernelt sem. Szerintem mikor utoljára látta, akkor a jelenlegi forrásnak kb 10%-a volt meg...
Most nem tudom megmutatni, mert éppen nem mennek a szerverek, de elég erősen módosított kódja van. Nem egy érintetlen Linux kernel, csak egy Linux kernelre épülő forrás. GPL licensz alatt van. A kernel. A driverek, az API és minden további rész Apache és L-GPL alatt. A kernelt magában lefordíthatod, de a felette lévő API, Dalvik VM és egyéb szoftver részek a Google szellemi tulajdonai, azt csinál velük, amit csak akar és olyan korlátozásokat szab ki, amit csak akar.
TE otthon fejleszthetsz rá, mert az API bizonyos részeit a fejlesztők megkapják, de maga a kód erősen korlátozott...
-
kelzsoca
félisten
Ha a Honeycomb forráskódja kint lenne, már az utolsó dzsunka tableten is az futna, éppen ezért a Google szándékosan visszatartja, itt minden üzlet és üzlet, hatalmas pénzek forognak, és cserélnek gazdát.
Az Android alatt futó linux kernel egy erősen módosított kernel, így nem sok köze van az operációs rendszer alatt futó kernelhez.
Továbbá kérek mindenkit hogy maradjunk a témánál, tehát az xPAD-70-es tabletnél!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
kovi1970
csendes tag
Vannak Linuxra is zárt kódú programok, meg fizetősek is. Az android zárt kódú lett nem is olyan régen egy verzószám után. Bár később ennek is közzéteszik a forrását. A Linuxhoz annyi köze van, hogy azon fut. Semmi más mint egy program. Ha ezt nem érted, akkor hiába magyarázzuk.
A Google fejleszti, ha nem adja ki tovább a forrását, akkor ez van. Ettől még nem szemét a cég. Azt is megtehetné, hogy kemény pénzeket kér érte mint a Microsoft, az Apple-ről meg nem is beszélve. Akkor az xpad sem 42k-ba kerülne hanem a duplájába. De szerintem nem is lenne akkor xpad. -
kovi1970
csendes tag
Az android Google termék. A Linux meg nem a disztribúciót jelenti, hanem a kernelt és az oprendszert. Annak meg a forrása letölthető.
Az android meg egy program, gyakorlatilag egy Java virtuális gép, ami futtatja az androidos programokat és mivel a Google fejlesztette azt csinál vele amit akar.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Idézek egyik kollegámtól:
So, while we encourage everyone to make devices that are open and modifiable, we don't believe it is our place to force them to do so." -idézet a source.android.com oldalról.
Magyarul nem kötelező kiadni a forráskódot , ha nem így lenne akkor a gyártóknak is publikálniuk kellene a kiadott romok teljes forráskódját (nem csak a kernelét)
Egyébként meg felesleges ezen agyalni, ha a Google azt mondja NEM ADOM KI, akkor nem is lesz kiadva.
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
Csak a jegyzokonyv kedveert: Fenntartom, hogy ez nem warez. De ha valaki megis saros, az nem a Google lesz jelen esetben, hanem az AMLogic.
[Amlogic incorporates the latest technology in HD multimedia decoding]Ha meg megis annak minositi egy moderator, akkor majd dont belatasa szerint
X.
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
_X10Dead_
aktív tag
Lopas? Feltores?
Azert ne tulozzunk.Ad1: Mindenutt ugy hirdetik es demozzak az osszes ilyen kutyut, hogy Full HD MID. Ha ez feltöres, akkor az eladoi gyakorlat meg a fogyasztok szandekos megtevesztese. Ugyan mi ertelme az A9-es tabletet megvenni, ha LETILTJAK a processzor funkcioinak egy olyan reszet ami az egyik alapfunkciojat lehetetleniti el? Akkor miert tartja meg a gyarto is fontosnak a NEON SIMD koproci letet hangsulyozni, ha blokkolja annak mukodeset?
En inkabb gyanakszom nemi instabilitasra, vagy gyenge implementaciora (lassd: halk)
Ad2: Egy budos bitnyi kodot nem irunk at a szoftverben. Egy binaris 3-mas van beleirva egy sima txt file-ba, es a gyari recovery megfelelo menupontja el van inditva. Attol azert nem felek, hogy az FBI osszeteveszt MitchnikkelDe felre a trefat. Az Ainol juliusi fw-je mar igy erkezett a gyarbol is...
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
kelzsoca
félisten
Nem lehet ennyivel elintézni. Ezt úgy hívják, hogy feltörés, és egyáltalán nem valami csodálatos dolog, hanem egyszerű lopás.
A gyártó részéről ilyen dolog nem látott napvilágot.
Egy segítő szándékú felhasználó leírta, hogyan lehet mégis megoldani.Ha meg kell fizetni, hát legyen kétféle verzió, kétféle árral. Aztán majd mindenki eldönti, hogy neki melyik kell. Én ezt tartanám tisztességes, jogszerű magatartásnak egy gyártó részéről. A sumákolást sohasem szerettem.
Persze majd többféle gépet fognak kihozni... egyszerűen nincs megállapodás ezt illetően, mint ahogy másik tablet gyártónál sem lehet ezzel találkozni.
Tehát ebben nincs sumákolás.A tablet mánia nemrégiben indult, és igen, ezt így kell még elfogadni.
(#1667) _X10Dead_
Tudtam hogy miért nem megy
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
"az AC-hangra is valami hasonlót válaszoltál..."
És abban tökéletesen igazam is volt. A kutya nem gondolta volna, hogy ennyivel el lehet intézni (főleg úgy, hogy a gyártó szerint sem megy).
Skype -ot felraktam újra csak a kíváncsiság kedvéért, azért sz@rja össze magát a videochat engedélyezésekor mert 2.2 alatt csak a hátlapi kamerát lehet használni de mivel ebben olyan nincs ezért ezzel a Skype nem tud mit kezdeni ezzel a paranccsal. Már csak az a kérdés, hogy 2.3 alatt fel fogja e ismerni az előlapi kamerát.
A Googe Video Chat meg több okból sem megy. Egyrészt friss Talk kéne hozzá, másrészt meg 2.3.4 -es szoftver. Na most a kettő csak együtt létezik, külön nem frissíthető. Innentől már csak az a kérdés, hogy a közelgő 2.3 -as frissítés melyik al-verzió lesz, ha nem a 2.3.4 akkor nem lesz Google Video Chat (ha csak nem lesz valahonnan friss Talk apk ami pluszban még működik is és nem vágja haza a többi Google alkalmazást).
-
tjb007
nagyúr
Mint előbb írtam nem kell hozzá, lehet korábbi verzión is engedélyezni.
Mellesleg 2.3 alatt sem fog automatikusan menni, ott is engedélyezni kell majd külön mivel nem támogatja a Skype.
Csak ezek a telefonok támogatottak:
Samsung Google Nexus S
Sony Ericsson Xperia neo
Sony Ericsson Xperia pro
HTC Desire S
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S
Samsung Droid Charge - Verizon
Samsung Galaxy Tab
HTC Desire (2.2)
HTC Thunderbolt - Verizon
HTC Sensation
HTC Evo 4G
HTC Evo 3D
HTC Incredible S
HTC Desire HD
HTC Flyer
LG Revolution - Verizon (2.2)
Sony Ericsson Xperia PLAY
Sony Ericsson Xperia ray
Sony Ericsson Xperia mini pro
Acer A5. -
-
tjb007
nagyúr
Ebbe a témába nagyon nem szeretnék belemenni mert nem tartozik.
Kérdezz meg egy audio szakértőt, ő majd elmagyarázza, hogy melyik jobb/rosszabb és miért.Az iPad 2 meg alapból semmit sem játszik le, a hangsávokból is az AAC -t részesíti előnyben mivel ez a standard Apple formátum.
-
rakal
senior tag
A készülék előbb el fog avulni erkölcsileg és a technikai fejlődés jelenleg tabletre fókuszáló áramában,mintsem hogy akkucserére lenne szükség.
Egyes tabletek esetében még firmware frissítés sincs,simán pár hónap alatt kijönnek egy újabb modellel,és kész.Aki a korábbi modellt vette meg,sorsa,sajnos ezt már láttuk.
Szóval az általad említett probléma nem szignifikáns,a firmware frissítés sokkal inkább szvsz.(főleg a kínai tableteknél),de a gyártók erre is tesznek(tisztelet a kivételnek),mégis megy a bolt.... -
kelzsoca
félisten
A teljes elhasználódás évekig tarthat, ráadásul még az sem jelenti azt, hogy a gépet ne tudnád használni, csak elveszti mobilitását, én csakis ez után gondolkoznék akksi cserén, egyébként rákérdeztem az imént a WayteQ-nél, és azt az infót kaptam hogy van/lesz alkatrész utánpótlás a termékekhez.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Mondok még durvábbat az Apple Iphone készülékek sem rendelkeznek levehető hátlappal, pedig ott már telefonról beszélünk
(#1577) kriszkrossz
Ha van rá lehetőséged próbáld ki mindkét gépet, és az alapján döntsd el, illetve számtalan vidó, teszt is van mindkét termékről
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
A gány az ha flexel állsz neki. Mint Kelzsoca írta nagy általánosságban mondható az hogy kb 4 évig bírni fogja, utána meg ésszel szét lehet szedni, lehet aksit cserélni. Ha nem tudod megcsinálni akkor nyugodtan viheted a szervizbe. Ott is szét fogják szedni. a 4 csavart mondjuk én az xPAD-70 -re írtam. Laptopban se sűrűn cserélsz aksit. A tabletek általában nem standard aksikat használnak. Pl: 100x100x10mm szélesek is lehetnek, ez már a készülék méretéhez képest szép nagy és általában nem sima érintkezőt használnak. Ezért eleve nem gyors csere-berére van kitalálva mint a mobilnál, vagy mint a fényképezőgépnél.
PL: EN-EL1 Nikon aksi, könnyen cserélhető rengeteg gép használná, csak éppen már nem gyártja a Nikon. Pedig könnyű lenne cserélni. Az emberek 90%-a egy gombelemet, egy autó riasztó elemet sem tud kicserélni. Ezért van jó pár készülék ahol macerásabb az aksi, vagy elem csere. Nem lehetetlen csak macerásabb. A PC alaplapokban sem cseréli mindenki saját kezüleg a CR2032 gombelemet pedig lehet.Szerintem itt sem kell félni. Mondjuk ha Te szeretnél 2-3 tartalék aksit venni, azt mind töltögetni, cserélgetni, akkor tényleg problémás lehet a Wayteq terméke.
-
Peltár
aktív tag
Aag 1év a hivatalos gari, utánna az alján a négy csavar kiszed, aksit megsasolod veszel másikat biztos hogy lesz. Én a PDA-m ugyan így csavar ki erősebb utángyártott aksi be azt ennyi. Elméletileg könnyű volt kiszedni, kivétel a két oldalas ragasztó ami belül tartotta az aksit. Viszont ameddig garanciális NEM szabad szétszedni, utána meg.
-
kelzsoca
félisten
Lehet róla beszélni, de a tableteknél nem jellemző hogy levehető hátlappal/kivehető akkumulátorral érkezzenek.
Az ilyen tabletekben lévő akksik ~4-5 évet is bírhatnak, ellenben a garancia csak 1-2 évre szól, tehát egy akksi csere, ha még megoldható is, ahhoz szervizbe kell vinni a gépet, és ott adott esetben bizonyos pénzmag legombolása után friss akksi kerülhet a gépbe, a másik kérdés hogy megéri -e, illetve ki-mennyi időre tervez egy ilyen eszközzel.
Személyes véleményem az, hogy a garancia lejárta előtt érdemes túladni általában az ilyen termékeken (igazából a gyártók is így gondolják, különben megállna a piac)
Ezt nyilván nem mindenki teheti meg, de ha nem teheti meg a gyakori cserét, lehet, hogy számára az eszköz luxuscikk, itt igazából mérlegelni kell mindenkinek.
-
tjb007
nagyúr
Az ok egyszerű, könnyebb az egész tervezési és gyártási folyamat.
Ha valami cserélhető akkor azt nehezebb megtervezni és nehezebb a rendelkezésre álló hellyel is gazdálkodni.
Ha belegondolsz akkor ez az autóiparban is hasonló a helyzet, az újabb autókban gyakorlatilag nem tudod saját magad az izzót kicserélni mert ahhoz előbb le kéne bontanod az autó elejét.
Amennyiben a W10 alatt az xPAD-100 -ra gondolsz akkor el kell, hogy szomorítsalak, abban sem lesz cserélhető az akku. -
franc0
őstag
Állítólag 60K lesz a 10 colos verzió, 75K a 3G-s változat.
Azért 120 az iPad2, mert kifutó termék. Ugyanez volt tavaly az első iPad-del is. Amúgy 120-ért simán vehető volt iPad2 bármikor külföldről, a világgari miatt pedig érdemes is volt így beszerezni.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Exelsior
senior tag
csak sokszor egy tejes fejlesztő csapat nem hajlandó megcsinálni egy új verziót egy androidból lásd pl. LG gt540 2.1 jött ki hivatalosan míg a kedves joestone, és Mur4ik már javában kész van a 2.3.5-el arra a kis 30ezres telefonra. komoly idő ráfordítással és szakértelemmel bíró és kitartó ember meg megalkotja azt amit maga a gyártó nem csinál meg. Azért érdemes követni a dolgokat.
kelzsoca-nak meg köszönjük hogy ennyi mindenben segít bízunk benne hogy jobb és jobb lesz egy a kis tablet az ő és a support együttes munkájával. Esély meg van rá.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
kelzsoca
félisten
Nyugodtan írj csak a megfelelő topicba, tehát a tabletesbe, az éppen azért van, szerintem ha leírod a pro és kontra dolgokat, abba nem fognak belekötni
Egyébként is nagyokos mindig van egy sereggel, de hozzáértő, aki tényleg ért is hozzá ritkán akad, ez bármelyik topicra igaz
-
kelzsoca
félisten
-
tjb007
nagyúr
Ez csak egy kép, ez alapján nem lehet (és nem is kéne) véleményt alkotni. Nem fog 5.1 -es hangzást adni de amire kitaláltak arra bőven elég.
A méret meg nem minden, a Galaxy Tab -en ugyanígy van megoldva (meg még számtalan eszközön), eddig még senkit sem láttam panaszkodni miatta. -
kelzsoca
félisten
Egyébként nemértem a dolgot. A leírások szerint ugyanaz a harver van benne. Mitől más akkor a szoftver?
Első körben 2.3-as Android támogatást kap, ez azt jelenti hogy nulláról kell felépíteni rá a szoftvert, ami nem kis idő, továbbá ha készen van még tesztelni is kell, és csak ezután adható ki.
A hardver ami biztosan más lesz az értelemszerűen az érintő touch panel, és hozzá a kijelző, ugye a méretbeli (7" vs. 10") különbségek miatt
(#1377) Peltár
Igen.
(#1375) Peltár
Én dobtam ki belőle, a Marketen sokkal jobb és okosabb-kezelhetőbb programok vannak erre, illetve alapból a fájlkezelőből is lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A Samsung Galaxy S ROM -ját/szoftverét sem tudod felrakni a milliméter pontosságra ugyanolyan Samsung Captivate -re, hiába egyezik a hardver.
Ennél jobb példával már nem tudom szemléltetni.
Amúgy erre a kérdésedre válaszoltam:"A leírások szerint ugyanaz a harver van benne. Mitől más akkor a szoftver? A nagyobb felbontású képernyő ennyi gondot okoz?"
(#1375) Peltár
Ki lett szedve belőle, a Market tele van hasonló alkalmazásokkal de ha mindenképpen a "gyárira" van szükséged akkor azt innen le tudod tölteni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Nálam speciel a legfrissebb verzió (amiben a nem támogatott modelleknél is be lehet kapcsolni a videotelefonállás funkciót saját felelősségre) már a bejelentkezésnél kifagy.
Amikor legutóbb próbáltam működött, elindult, be is jelentkezett de akkor meg a videotelefonlás engedélyezésénél fagyott le.
Talán a 2.3 -nál már nem lesz ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A kis 7"-os is masinát is a WayteQ ajánlotta fel (ezúton is köszönöm) éppen a support miatt, ezért mondtam, ha látnak bennem fantáziát továbbra is, akkor valószínűleg a 10"-ra is menni fog a support.
Ezek a módosítások a honosításon kívűl, még csak apróbb változások, ha kijön a 2.3-as rom az rendesen meg lesz dolgozva
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A mostanit sem vette hanem a "gyártótól" kapta a plusz support biztosítása érdekében.
Ha nincs szükséged 10" -ra akkor meg nyugodtan megveheted a 7" -os változatot mivel eltérés csak a kijelző méretében/felbontásában lesz (plusz a kamera 1,3MP -es lesz, kapacitív gombok és az már 2.3 -mal fog érkezni).[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Battlefield 2042
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest