Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Szerintem mindenki csak annyit írt, hogy nem megy neki és csak kattog. Annyi áramot nem tud adni a készülék, hogy meghajtsa a külső HDD -t. Az 1,8" -os HDD még gond nélkül elmegy de felette már külső táp kell, amelyikhez nincs annál meg lehet oldani aktív USB HUB -bal (á la winben).
Amúgy ha láttad, hogy nem fog menni minek kínoztad tovább ?"Filmeknél nincs hang"
Egyiknél sincs ? Ha egy konkrét filmről van szó akkor azon milyen hangsáv van (az lenne a legjobb ha a MediaInfo -val kapott adatokat bemásolnád ide)?
Próbáld ki ezek közül a tesztfájlok közül a másodikat, negyediket és ötödiket, ha egyiknél sincs hang akkor első körben csinálj egy factory resetet, ha ez sem segít akkor megpróbálkozhatsz egy ROM újrarakással, a legvégső fázist meg már te is tudod. -
kelzsoca
félisten
xPAD-ból már csak az eddig készlet van (ahol még lehet kapni) ha kifut nem lesz több, az xTAB váltja le.
A srác azt mondta ma küldte vissza az xtabot mert nagyon lassúnak találta. Létezik hogy a gyári 2.3-mal az? Nem amatőr gyerek, adok a szavára.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
kelzsoca
félisten
-
tjb007
nagyúr
DVDRip, BD/BRRip (AC3 -mal, szoftveres dekódolással), 720/1080p mkv (AAC hangsávval) tökéletesen megy, a mov nem tudom de mintha valaki korábban írta, hogy az is okés.
Akinek ez nem elég az vegyen egy médialejátszót (ha házon belül maradunk akkor ott van a WayteQ MP-500, 9990 forintért már meg lehet vásárolni) az már gond nélkül lejátssza az AC3 -at is. -
tjb007
nagyúr
Lényegtelen, hogy te milyen hangot szeretnél ha egyszer az a hangsáv AC3 -as.
Most próbáltam ki ezek közül kettő 1080p -s mkv -t, az AAC -s bármiféle akadás nélkül ment a gyári lejátszóval míg az AC3 -as verzió szoftveres dekódolással lejátszva kegyetlenül szaggatott.
720p -vel nem tudtam kipróbálni de annál talán nem akad.
Mondjuk sok értelme nincs egy 800x600 -as kijelzőn Full HD filmeket nézni (hacsak nem megy tovább tévére) de ugye mindenki azt csinál amit akar. -
kelzsoca
félisten
Az itt található mintafájl volt a tesztalany: [link]
x264_1080p@3.8Mbps.mkv
Hardveres kódolásnál akadás nélkül, de némán játszotta az anyagot, szoftveres kódolásnál szaggatva, de hanggal játszotta le, több lejátszóval is próbáltam, illetve az SD kártyám lassúságát kizárva (class4) átraktam az anyagot a NAND-ra, hogy ez se legyen limitáló tényező.
-
haxxika
senior tag
-
atravel
tag
Szerintem azért is spórolnak a RAMmal, mert ugye annak folyamatosan kell a táp, és még alvó állapotban is meríti a készüléket. ha ezzel 1 óra pluszt nyernek, akkor érdemes kiszámolni rendesen a RAMot. 512 Mb pedig gyakotlatilag elég, igaz nem sok processt hagy futni a háttérben.
A netezés szokta legdrasztikusabban felzabálni a memóriát, szóval azt nem érdemes háttérben tartani, mert a rendszer úgyis kilövi.
Az mondjuk jó lenne, ha meghatározhatnánk a "védett" programokat, amiket csak végső esetben zárjon be, de ez Android általános kérdéskör -
kelzsoca
félisten
Ilyen téren semmi sem egyszerű, még ha megoldható is lenne, a gyártó semmiféle ilyen dolgot nem támogat=azonnali garanciavesztés
Így csak olyan módosítások fognak készülni, amivel nem lehet a hardverben kárt okozni, és problémamentesen bármikor visszaállítható az alap állapot.
-
tjb007
nagyúr
Mondjuk egy tok meg egy adapter között elég nagy méretbeli eltérések vannak
Majd kiderül de én nagyon zabos leszek, ha még ezért nekem pluszban fizetnem kell (amikor Kínából "ingyen" elküldik).
Tableteknek nem szokás új topikot nyitni, ha megnézed még az iPad -nek sincs külön topikja pedig abból trilliószor több fogy mint ezekből.
Egy első hozzászólást viszont majd lehet csinálni de még az is korai. -
franc0
őstag
"Én átlag user vagyok"
Na pont ez az, egyáltalán nem vagy az. Ezért felesleges itt a többieknek okoskodni, hogy ezért vagy azért nem megy a tablet piac, vagy hogy mire van szüksége az embereknek.
Technokraták vagytok, prohardverre irogattok. Az átlagembernek fingja sincs milyen proci van benne, mi a különbség az LCD és AMOLED között, egyáltalán semmiről sincs lövése sem.
Csak annyit tud, amit beleraktak a fejébe: iPad = menő. Ennyi, nem több.
Most nem veled van bajom, csak ez kikívánkozott már.. -
User64476
őstag
Ha könnyen kell mozogni, ott a telefon. Van benne minden ami a tabletben is. Nem tudom, nekem ez szőrszálhasogatás. Aki tud cipelni egy külön táskában egy tabletet (zsebbe nem fér), az tudna egy netbookot is, akkora különbség nincs. Túrázni, hegyet mászni, ahol minden gramm számít meg nem tablettel megy a zember. Ha keresünk, biztosan van olyan helyzet, ahol a tablet praktikusabb, ez tény, de én az átlag júzerről beszéltem, neki készül, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Videó stream letöltése
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest