Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelzsoca

félisten

válasz maiden8 #2420 üzenetére

Nézd, nekem végképp semmi bajom nincs itt senkivel, veled sem, szerintem én sem írtam semmi bántó dolgot, sőt, még a WayteQ-et is felkerestem a 2.3-as szoftver ügyében, mert számomra is kellemetlen volt, hogy a szoftver közel 2 hónapot csúszott :)

Az USB2LAN beszélgetésre most hirtelen nem emlékszem :)

Ja és szerintem én voltam az egyetlen aki a te romodról is cikket írt!

Ezt köszönöm, nem is tudtam :R

• ibgy

csendes tag

válasz maiden8 #196 üzenetére

Akkor a korrektség kedvéért íme a concorde fórumról az admin válaszai:

Re: Kérdések válaszok, vélemények tapasztalatok a ConCorde tab 7020-ról
    « Válasz #181 Dátum: 2011. július 18. - 08:40:05 »
    A több, mint 250 eladott 7020-as tab közül csak néhány olyan van amelyikkel finoman szólva elégedetlen a felhasználó.
    Minden problémával foglalkozunk, de fel kell állítanunk egy fontossági sorrendet.
    Azok a felhasználók, akiknek csak probléma van ebben a készülékben, nem tudunk segíteni. Nem gondoljuk, hogy ez egy csapnivaló termék, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapunk.
    A hibák felsorolása nagyon okos megoldás, megvalósítjuk. Nyitunk egy "Észrevételek - Megoldások" topic-ot, ahol ezeket gyűjteni fogjuk.
    http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=155.0

Már most jelezzük, hogy az oda érkező hozzászólások fel lesznek véve, de törölni fogjuk a nem odaillőt, hogy áttekinthető legyen.
    Kérjük Önöket, kérünk Benneteket építő jellegű hozzászólásokat/kritikákat fogalmazzanak, fogalmazzatok meg.
    Köszönjük.
    « Utoljára szerkesztve: 2011. július 18. - 09:00:11 írta Admin »

Idézetet írta: erberth - 2011. július 16. - 23:25:31

-Nem működik a google naptár.
    -Nincs google névjegy szinkronizáció.
    -A tablet időnként, sőt elég gyakran felébred az alvó állapotából.
    -A képernyő-elforgatás érzékelője olykor látszólag szembe megy a gravitációval, de mint tudjuk, ez a része közismerten szr. :)
    -Gyakran lefagy.
    -Nagyon felmelegszik.
    -A wifi érzékenysége egy nagy N U L L A.

Nagyon sok olyan "hibával" találkozunk amelyek nem valósak. Itt is kérem, hogy a szervízben bármely hardveres vélt vagy valós hibát be tudunk vizsgálni.
    Egy "nagyon melegszik", vélt wifi érzékenység, vagy kijelző elforgatás kérdést fórumon nem lehet jól megbeszélni. Ez egzakt, ezt be lehet vizsgálni.
    A szerviz minden esetben készséggel áll ezeknek kivizsgálására.

A "gyakran lefagy" megfoghatatlan. Folyamatosan 5 hivatalos tesztelő használja a gépeket és ad állapotjelentést.
    250 ezer android alkalmazást azonban nem tudunk egyenként leellenőrizni.

"felvillan" :
    Aki behozta hozzánk emiatt, azokban az esetekben mindig kiderült, hogy valamilyen telepített "állapotjelző" widget okozta.
    « Utoljára szerkesztve: 2011. július 19. - 13:20:43 írta Admin »

• randomdude45

csendes tag

Valamelyik pontnál nem mondtam igazat? :K
    Kompatibilitási gondok régi market miatt? Melyik alkalmazásnál?
    Minek kell a legújabb market, ha ott van a mobilism meg a 4pda végső esetben... :U
    Kinek kell a régi cortex A8 platform, ha olcsobban lehet hozzájutni A9-hez és erősebb Mali-400 3D-hez?

• tjb007

nagyúr

"Tjb fórumtársunk olyan információkat ír be jővő időben amit mint mezei user honnan is tudhat?"

Nem vagyok mezei user de ha ezzel arra próbáltál célozni, hogy esetleg valami közöm lenne a WayteQ -hez akkor el kell, hogy szomorítsalak. Létezik két csodálatos dolog, az egyiket emailnek a másikat meg telefonnak hívják, ha ezeket elkezdjük használni akkor nagyon sok mindent meg lehet tudni.

"Ez az N-es wifi dolog is sántít.Vegye bárki a fáradtságot és szedje szét és meglátja, hogy mindkettőben ugyanaz az Atheros chip van!"

Akkor kérd már meg a ConCorde -ot meg a többi forgalmazót, hogy javítsák ezt ki a specifikációknál.
    Én is attól félek, hogy az end userek elkezdik majd otthon szétbontani a cuccaikat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés