- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Atomcsirke #15290 üzenetére
Nyilván az otthon kicserélt "kínjából" rendelt megoldás olcsóbb de jóval lassabb, illetve ha egy svihák webshop sz@r alkatrészt küld, még a hajad is téped...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Atomcsirke #15288 üzenetére
Előbb kérdezd meg a www.xiaomiszerviz.com-n a Hegedűs Gyula utcában, mennyiért cserélik...
Vagy a Sultan mobilszervízben (<sultanmobilszerviz@gmail.com>)... -
SteadyMan
aktív tag
válasz
Atomcsirke #14695 üzenetére
Szerintem ne várj, szedd szét a telót minél hamarabb!
Ez az akksi púposodás nem fog megállni és ha még jobban megindul szétrepeszti a készüléket.
Itt kapsz akkut: Redmi 3S Li 4000mAh, ez is kb. 10$, vettem már tőlük akkut más telóba, rendben volt.
Itt meg egy kis segítség a cseréhez: Redmi 3S Battery Replacement -
válasz
Atomcsirke #14695 üzenetére
Erősen off, de anno a lenovó p780hoz sokan vettek.. Pár ezer forint egy akku, nyilván jobban megéri lecserélni, mint kidobni a telefont.Alin 10usd a redmi3-hoz, az nem sok. Annak is fix aksija volt, de simán cserélhető
A redmi3-at még nem szedtem szét...eddig jól bírja az eredeti akku. Youtubeon van róla sok szereléses videó. Nem tűnik bonyolultnak.
-
gjo
tag
válasz
Atomcsirke #14293 üzenetére
Hátlapot vedd le és nézd meg hogy a furat eltömődött-e. Nekem az volt.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Atomcsirke #12498 üzenetére
Szóval pár hónapon belül váltanál?
-
sunavlys
senior tag
válasz
Atomcsirke #12494 üzenetére
most kettővel feljebb a 4X tudja, itt meg nem, mi van???
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Atomcsirke #11684 üzenetére
Nekem is van hasonló már egy ideje. Akkor szokott jelentkezni, amikor engem hívnak: én hallom a hívót, de ő nem hall engem. Letesszük, vissza hívom és halljuk egymást. Jelenleg a MIUI Global 7.8.11 Beta van fent, de a korábbi verziókkal is tapasztaltam. Engem is érdekelne valami megoldás
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
Atomcsirke #9450 üzenetére
Nincs semmi gond a tempered glass-al. Olyan vékonyak már, hogy még ha csavarodna is a ház, akkor is felfeküdne.
Inkább azért válnak fel, mert nem tisztítják meg előtte gondosan a kijelzőt és legtöbbször pont a szélekre marad kihúzva a kosz. Aztán mikor megnyomod a szépen felhelyezett védőüveg közepét, szépen "rászívódik a ragasztó" a kijelző felületére, csak pont a koszos széleken nem tapad már meg. Aztán akkor már csak idő kérdése, hogy felváljon. -
gabe_
őstag
válasz
Nekem új korától tempered glass van rajta, tökéletesen áll, nem válik el.
Már a másodikat nyűvöm, mert az előző egy leesésnél elrepedt, de a dolgát elvégezte, megvédte a kijelzőt. -
Csatravi
senior tag
válasz
Ilyet vettem és semmi gond vele. Körbe kb.1mm-el kisebb mint a képernyő üvege így a peremes tok is szépen passzol rá.
-
válasz
Atomcsirke #9418 üzenetére
A fólia csereszabatos.
A tok is, ha lemondasz az ujjlenyomat-olvasóról. -
válasz
Atomcsirke #2160 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a Redmi 3 Pro tokot a 3S-hez. Nekem volt Redmi 3 Pro-m, azt cseréltem le 3S-re de az Ipaky tokot megtartottam és tökéletesen passzol...
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2160 üzenetére
Én egy sráctól vettem a tokot és a fóliát akinek proja van és tökéletesen passzol a 3s re mindkettő. Csak hardverben különböző, a ház ugyanaz.
-
dekan0v
tag
válasz
Atomcsirke #2085 üzenetére
Kérj készletértesítést. Lehet hétfőn kapnak cuccokat. A legfrissem 3s sz@llítmány is szerdán este futott be a boltba. Milyen színűt szeretnél? Van 3 vagy 4 variáns is. Mind elfogyott?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
Atomcsirke #2085 üzenetére
Extreme Digitalban is van készleten. Bár ők nem adtak hozzá tokot. De van rajta matt fólia, bár nekem lett rá azóta üveg meg egy ipaky tok.Az eladó srácnak 3 pro van és volt neki otthon felesleg üveg és tok, tőle vettem.
-
dekan0v
tag
válasz
Atomcsirke #2066 üzenetére
Rendeltem mellé, nem ajándék volt. Szerintem rendben van tok és az üvegfólia. Tetszik a tok kialakítása: gumírozott hátoldal és belső, szürke műanyag merevebb kerettel. Fent a friss Miui, eddig nincs vele gond.
-
válasz
Atomcsirke #109 üzenetére
Lehet ez olcsóbb soc volt, passz.
Nekem bejön, igazi fullhd-vel lett volna. De így is oke
Criminal017: Tajekozodni sose tilos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest