- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
válasz
sztothj #7004 üzenetére
"teljesen jó a videó hangminősége (nekem LG g4 van és ahhoz hasonló), csak a telefonálásnál fordul elő. nem értem..."
Először én is ezt hittem. Egészen addig, amíg nem próbáltam nagyobb dinamikájú anyagot felvenni. Az emberi hangtartományban nincs vele komolyabb probléma (legfeljebb kicsit halk), de próbáld meg pl. zenével.
-
2007ath
aktív tag
válasz
sztothj #6999 üzenetére
"készülék hangminőségével van gond"
Az alábbi linken én is írtam erről.
[link]Pontosan azt tapasztaltam/tapasztalom, amit leírtál. A hívási/beszélgetési hangminőség is botrányos. Egyszerre 3 telefont rendeltem (eustock), kettőt ismerősöknek, és mindháromnál ugyanaz a probléma. A szállítótól Dev. ROM-mal érkezett, amit azóta Stabilra cseréltem. Nincs változás.
-
trebrona
nagyúr
válasz
sztothj #7007 üzenetére
Befutott az ASLING tok is, anyaga puha, nem túl merev, szinte tapad a kézbe. Telefonon szinte semmit nem vastagít. Passzentos, kivágások rendben, gombok nyomáspontja megfelelően érzékelhető. Erről nem készítettem képeket, teljesen víztiszta szilikon. Promo képekkel ellentétben fényes, nem matt.
-
gulac12
tag
válasz
sztothj #6999 üzenetére
Itt a fórumon olvastam, nem az én ötletem, felírtan magamnak, próbáld ki hátha segít:
Megoldást a "vödör hangzásra". Tehát ha téged rosszul hallanak telefonálás közben, az azért van, mert a felső mikrofont használja alapértelmezetten. Hogy az alsót használja a készülék mindössze annyit kell tenni, hogy készítesz egy pár másodperces videót álló módban, mert olyankor átvált a lenti mikrofonra a rendszer. (ha másnap készítesz egy videót, amelynél fektetve fogod a telefont (tehát ahogyan kellene videózni, hogy azt élvezhetően vissza is lehessen nézni pl. egy tv-n), akkor ismét visszavált a fenti mikrofonra, nem tudom, gondolom sajnos igen a válasz).
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
sztothj #6999 üzenetére
Írták páran, hogy baj van a hangminőséggel, de leginkább a videózás és a hangrögzítés közben volt panasz, valószínűleg a szoftveres zajszűrés miatt.
Egyébként a telefonálás hangminősége nem volt olyan szinten rossz, mint nálad.
Én az elején mindenkit végigkérdeztem, akikkel beszéltem, hogyan hallanak és nem volt panasz. (3S Prime, Eustock-tól, folymatosan frissített Developer ROM, jelenleg 6.12.29.). Nálam is jó a beszédhang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest