- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jadro
veterán
válasz
dorkababa #4996 üzenetére
ECO. 1850 ft/hó és teljesen lebeszélhető. Nekem belefér, asszony tud beszélni úgyis.
Cakli-pakli összárban még így is beljebb vagyok mintha domino csomagban veszem. (Ez volt ugyanis az eredeti terv) Ráadásul ugye lebeszélhetek még belőle egy nagyobb összeget.
Néztem azt a home csomagot én is, de a rendelésnél nem találtam meg.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
dorkababa #4976 üzenetére
Amennyiben a MobilOtthon Prémium díjcsomagban lévő Előfizetői SIM kártyán 6 hónapon keresztül sem kimenő, sem bejövő forgalom nem jelentkezik, azt a Szolgáltató az Előfizető ráutaló magatartása alapján úgy tekinti, mintha a Szolgáltatás az Előfizető kérésére 6 hónapon át szünetelne, ennél fogva a 6 hónapot követő 8. nap elteltével az Előfizetői szerződés az Üzletszabályzat 8.2. pontja értelmében megszűnik.
-
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
dorkababa #2972 üzenetére
Ha szeretnéd még párszor leejteni az álladat
, akkor javaslom még az alábbiakat:
- labyrinth
- gmote
- airpainter (kicsit bugos még és kevés a magyar user)
- smart alarm clock (Pulse-on egyelőre használhatatlan egy bug miatt)
- beszéd-beszéd tolmács programok (Pulse-on egyelőre nem futnak, magyarul se tudnak, de akkor is wow)
- coin flip (csak szimplán látványos) -
sippet
senior tag
válasz
dorkababa #2022 üzenetére
tényleg vicc kategória.
és az a durva, hogy a 91 fontos kártyás telefonon pedig már tényleg nagyon kétlem, hogy bármilyen haszna lenne a t-mobile-nak, ennyiből szerintem nem lehet kihozni egy ilyen hardvert, és akkor még van mögötte némi agymunka is azért az android elmagentásítása (bocs, norbesz!) miatt, bár azzal csak rontottak a rendszeren
.
más: sikerült particionálnom a memóriakártyát, de basszus, windows alatt az istennek se sikerült összehozni, a paragon trial verzió erre már nem volt képes, más szofterek pedig fel sem ismerték mint külső meghajtót, úgyhogy a végén ubuntu livecd-ről gparteddel kellett megcsinálnom.
-
akimi17
csendes tag
válasz
dorkababa #1282 üzenetére
Hát.. én is nagyon szeretnék benevezni egy ilyen kis 'csodára', de most még nincs meg a keret sajnos de majd karácsonykor
hú de várom... valaki egy rövid, tömör pro/kontrát tudna mondani?? nagyon megköszönném...
apropó AJÁNLOTT:: Mobilarénás teszt várható a közeljövőben?? csak mert ilyenkor már bőven meg szokott lenni a teszt.. Valakinek érdemi infója erről??? Előre is köszi!!!
Am üdv mindenkinek a fórumon/a topikban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest