- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jadro
veterán
válasz
dorkababa #4996 üzenetére
ECO. 1850 ft/hó és teljesen lebeszélhető. Nekem belefér, asszony tud beszélni úgyis.
Cakli-pakli összárban még így is beljebb vagyok mintha domino csomagban veszem. (Ez volt ugyanis az eredeti terv) Ráadásul ugye lebeszélhetek még belőle egy nagyobb összeget.
Néztem azt a home csomagot én is, de a rendelésnél nem találtam meg.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
dorkababa #4976 üzenetére
Amennyiben a MobilOtthon Prémium díjcsomagban lévő Előfizetői SIM kártyán 6 hónapon keresztül sem kimenő, sem bejövő forgalom nem jelentkezik, azt a Szolgáltató az Előfizető ráutaló magatartása alapján úgy tekinti, mintha a Szolgáltatás az Előfizető kérésére 6 hónapon át szünetelne, ennél fogva a 6 hónapot követő 8. nap elteltével az Előfizetői szerződés az Üzletszabályzat 8.2. pontja értelmében megszűnik.
-
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
dorkababa #2972 üzenetére
Ha szeretnéd még párszor leejteni az álladat
, akkor javaslom még az alábbiakat:
- labyrinth
- gmote
- airpainter (kicsit bugos még és kevés a magyar user)
- smart alarm clock (Pulse-on egyelőre használhatatlan egy bug miatt)
- beszéd-beszéd tolmács programok (Pulse-on egyelőre nem futnak, magyarul se tudnak, de akkor is wow)
- coin flip (csak szimplán látványos) -
sippet
senior tag
válasz
dorkababa #2022 üzenetére
tényleg vicc kategória.
és az a durva, hogy a 91 fontos kártyás telefonon pedig már tényleg nagyon kétlem, hogy bármilyen haszna lenne a t-mobile-nak, ennyiből szerintem nem lehet kihozni egy ilyen hardvert, és akkor még van mögötte némi agymunka is azért az android elmagentásítása (bocs, norbesz!) miatt, bár azzal csak rontottak a rendszeren
.
más: sikerült particionálnom a memóriakártyát, de basszus, windows alatt az istennek se sikerült összehozni, a paragon trial verzió erre már nem volt képes, más szofterek pedig fel sem ismerték mint külső meghajtót, úgyhogy a végén ubuntu livecd-ről gparteddel kellett megcsinálnom.
-
akimi17
csendes tag
válasz
dorkababa #1282 üzenetére
Hát.. én is nagyon szeretnék benevezni egy ilyen kis 'csodára', de most még nincs meg a keret sajnos de majd karácsonykor
hú de várom... valaki egy rövid, tömör pro/kontrát tudna mondani?? nagyon megköszönném...
apropó AJÁNLOTT:: Mobilarénás teszt várható a közeljövőben?? csak mert ilyenkor már bőven meg szokott lenni a teszt.. Valakinek érdemi infója erről??? Előre is köszi!!!
Am üdv mindenkinek a fórumon/a topikban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest