Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18181 üzenetére
+1 ! a Nexus 4 / 5 -be tényleg elég nehéz belekötni, (nagyon szerethetőek)
Pont olyan mint egy iPhone : kiváló anyaghasználat, csúcs hardver, szép letisztult, akadásmentes atom stabil smooth rendszer, és még sorolhatnám
Haver telefonjára (Xperia Z) felpakoltuk a legfrissebb MiUi -t, full smotth és atom stabil az egész rendszer, ő már nem is várja a KitKat frissítést, főleg azok után amit látott a Z2 -ben
(#18183) dekrer
Igen ez tény ... én is nagyon kíváncsi vagyok rá
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18171 üzenetére
Igen ez kb. 99% hogy itthon nem lesz csak szürke import
De Ausztria itt van közel pl. a Ditech, ha valami gond lenne náluk lehet gariztatni.
Az év végéig azért mindenképp várok, ősszel jön a Nexus 6 is
Komolyan mondom jelenleg nem nagyon van olyan telefon, ami a Nexus 4 méltó utódja lehetne
-
válasz
#09819904 #18152 üzenetére
Igen, jobb a kamera. N5 topikban sokan jöttek át G2-ről. Főleg a "smart" dolgok miatt lesz néha lagos a G2. De csak megemlítettem.
(#18151) dekrer
A Z2, S5, M8 mind túl van árazva, nem érnek ennyit. Az LG csinálta jól, hogy az akkor csúcs G2-t jóval olcsóbban adta már alapból, mint a konkurensek. Kb egy S5, M8 árából 2 N5-öt lehet venni...
-
Skimaster
senior tag
válasz
#09819904 #18055 üzenetére
Mekkora szerencsénk van,hogy te nyelvtanból is ekkora spíler vagy.....nélküled szegényebb lenne a világ!Azt nem tudom miért nem mész el politikusnak,ott okoskodhatnál folyamatosan,és itt nem kellene folyton a beszólásaidat olvasgatni.....legalább tedd offba superman!!
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
#09819904 #17856 üzenetére
elgondolkodtam, egy Z vásárlásán (céges biztonsági előírás miatt 4.4.2 fontos lenne).
érdemes még ilyet venni?
honnan lehet tudni, h tényleg 2 év hivatalos (magyar) gari van a készülékre? van egy bolt, ahol az edigital/speedshop árhoz képest 20K/50K-val olcsóbban hirdetik a telót. [link]anno volt xperia s-em, az egy éjszaka alatt 30-35%-ot merült. mint utóbb kiderült, h vmiért lezárt képernyőnél is max frekin ment a cpu. gondolom ilyen a Z-nél már nincs, ugye?
-
törölt tag
válasz
#09819904 #17849 üzenetére
Ezt találtam, bár nem értem pontosan mire hivatkoznak, "Sony Mobile".
"According to Sony Mobile, Xperia Z, ZL, ZR and Tablet Z are all scheduled to receiving Android 4.4.2 KitKat by the second quarter of the year."
Már Q2 van, ami ugye június végéig tart, én nyár vége ősz körül tippelném.
Ja látom, te is -
Deck
titán
válasz
#09819904 #17700 üzenetére
Nincs warez appom a telefonon. Van több mint százezres telefonom akkor ne, hogy már pár száz ft-ot sajnáljak appokra. Elég sok vett appom van mivel amiből van fizetős én ingyenes azt megveszem a támogatás miatt is. Meg sok akció van playen, érdemes figyelni. Appsales nekem jelez ha van valami érdekes.
-
5381
aktív tag
-
Firstaye
tag
válasz
#09819904 #17677 üzenetére
Azért Te is küszködsz szövegértelmezési gondokkal erősen.
Írtam én olyat, hogy csupán más véleményére alapozva veszem meg a telefont? Előzetesen tájékozódtam volna az eddigi tapasztalatokról, nem gondoltam, hogy vitát generál ez a kérdés, de gondolom érzékeny témára tapintottam, na sebaj. Hogy megvígasztaljalak leírom neked külön; elemegyek, megtekintem, hogy ezen telefonnak is hasonlóan színtelen, szürkés (=fakó) a kijelzője, mint az SP-nek, illetve hasonlóan rossz betekintési szögekkel rendelkezik-e. -
Firstaye
tag
válasz
#09819904 #17675 üzenetére
Persze, pontosan tudom, hogy nem a legjobb összehasonlítási alapok, azonban kiindulásnak jók.
Nem gondoltam, hogy magadra veszed, mivel egyértelmű, hogy ki általánosított a samsunggal, gondolom az okoskát vetted magadra
A legoptimálisabb helyzetet vázoltam fel.
Ahelyett, hogy valamelyikőtök leírni, hogy saját tapasztalatait, inkább itt kötözködtök. Persze az is csak egy fórumhozzászólás lenne, de én mégis megbíznék benne valamilyen szinten, lehet én vagyok emiatt a hibás, vagy csak más körülmények között szocializálódtam. -
Firstaye
tag
válasz
#09819904 #17673 üzenetére
Az összefoglalóben linkelt teszt képeit átnézve, néha nekem is a ködös szó jutott eszembe, mikor láttam az összehasonlítást más kijelzőkkel.
Köszönöm az iszonyat hasznos tanácsot, de sajnos még nem volt időm T-be szaladgálni, ott összehasonlítani, erős a gyanum is rá, hogy nincsenek egymás mellé kirakva, sőt egy üzletbe nincs is kirakva mind a kettő bekapcsolt állapotban.
Amiatt említettem az SP-t, mert még a szemeim előtt van annak a képe, és így jó kiindulás alap lett volna.
Amúgy sem egy samsung a vetélytárs okoskaDe nem akartam senkit megbántani, nem tudtam, hogy egyeseknek az öndefiníció szerves része a telefonja.
-
glukonon
csendes tag
válasz
#09819904 #17305 üzenetére
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy nem kell komolyan venni. Ezért is kérdeztem inkább.
Kedvencem az a videó, ahol a kijelzőt egy s3-al vetik össze és büszkén mutatja, hogy mennyivel jobban bírja a karcokat a z-vel szemben. Csak azt felejti el megemlíteni, hogy azok a karcok egy leszedhető fólián vannak, de annyi baj legyen.17303/4: Köszönöm a válaszokat!
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #17296 üzenetére
A gyártók által módosított Android jelen esetben a Sony mindig az a legjobb amivel megjelenik (ez a leggyorsabb így tudják eladni) max. az első frissítés amiben javítanak pár dolgot, a többi frissítés ami már jön lesz@rják az optimalizálást a lényeg hogy kiadják a frissítést a hírnevük miatt, az utolsó frissítések meg már csak arról szolnak hogy telepakolják különböző szolgáltatásokkal ezzel együtt ugye be is lassul a telefon, a vásárlót arra ösztönözve hogy vegye meg az új modellt jelen esetben a Z1 vagy Z2 -t, nincs ezen semmi meglepő ez mindenhol így működik, kivéve a Nexus és Play Edition szériát
-
-
-
válasz
#09819904 #16782 üzenetére
Jó persze, ha független, nyitható készüléke van, akkor mindenképp nyissa, és akkor CM. De mi van, ha függő telefonja van?! Na akkor marad az ex...
(na mindegy, úgy sem tudunk addig többet reagálni rá, amíg el nem mondja, hogy függő/független telója van, és milyen romot akar)
-
-
-
njnl
aktív tag
válasz
#09819904 #16670 üzenetére
Lehet faragatlan voltam. De nekem azért ne szépítsük a dolgot, hogy telefon miatt... Maga a hozzászólásod igenis olyan cinikus és rejtett, lázító hangnemet viselt, mely ezt hozza ki az amúgy normális eszmecserét folytató tagokból is. Egyszerűen antiszociális az a fajta megnyilvánulás amellyel éltél. Annak ellenére, hogy semmiféle trágár, pocskondiázó jelzőt nem tartalmazott, maga a szövegkörnyezetben való elhelyezése illetve már már alattomos irónia ami megjelent a gondolatodban egyszerűen sértő volt számomra.
Nem akartam hosszú szöveggel traktálni a témát olvasókat így az előző hozzászólásomban két szóval fejeztem ki, hogy mit gondolok az ilyen viselkedésről.
-
szabo.norbi
tag
válasz
#09819904 #16647 üzenetére
Értelek. De ha nincs a készüléknek problémája de az indikátor rózsaszín akkor mi van? Azt mondják, hogy így jártam nem él a garanciám?
Mert szerintem ez sem egy indok, hogy ilyenért megvonják a garancia érvényességét.
Aki hasonlóan járt jelezze már nekem, nagyon szépen köszönöm. (pü is jöhet, de itt is jó mást is érdekelne)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest