Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
SkyS1gn #4309 üzenetére
Igen a design sajnos s3/4 esetében majdnem olyan botrányos mint az anyaghasználat. Persze ez szigorúan saját vélemény nem trollkodás akar lenni.
Kamera: Volt pár hónapig Xperia Ionom, annak határozottan tetszettek a képei. Kíváncsi lennék a difire ilyen szempontból a Z és az Ion között. Ha azt szintet hozná az nekem már bőven elég lenne. Nehéz szülés lesz ez
Playen van 1-2 fizetős kamera progi. Nem tudom jelenthetne-e javulást a gyárihoz... vagy csak egy új firmware... mondjuk egy következő frissítéssel...
4.2-ről am lehet vmit tudni a Z esetében? Gondolom lesz csak h kb mikor?
-
válasz
SkyS1gn #4305 üzenetére
na, már kész tőlem a haver, hogy felhívtam a részletek miatt...
fülessel telefonált hazafelé a liftben, a lakásban egyből bement a fürdőszobába, hogy köszönjön a gyerkőcnek, aki akkor végzett a fürdéssel, a telefont letette a fördőkád mellé - de a fülest csatiját nem húzta ki belőle -, megpuszilta a kiscsajt, majd ment a nappaliba, puszi a feleségnek, de a telefont a fürdőszobában felejtette, a kiscsaj pedig belerántotta valahogy - vélhetően a törölközőről - a telefont a fürdőkádba, de nem vette észre, és nem engedték le azonnal a vizet.Stevenstyle; szia, az s4 lesz a te telefonod. akkumulátoros üzemidőben és kamerában is jobb, mint az s3 vagy a z. támogatásban jobb a samsung, félhivatalosan gyorsan kijönnek a gyári firmware verziók - ha tudja az ember, hogy hol keresse -, illetve a samsung prémiumos szervize is sokkal jobb, kimegy házhoz a szervizes...stb.
s3 esetén, nekem csak az s3 lte kellene a 2 gigabyte ram miatt, a z sem rossz, amilyen hibákat írnak, azokkal én a bő 10 hét alatt nem találkoztam, különben már lecseréltem volna a telefont.
a stamina módnak csak lezárt képernyő mellett van kifejezett jelentősége.
akkumulátoros üzemidő szempontjából; telefonálásban csúcs a z, 16 órát bír 3g telefonálással, az s3 csak 10 órát, az s4 pedig majdnem 14 órát, kijelzős használattal az s4 a legjobb a három típus közül, tesztek itt; s4, s3, z
röccenés minden telefonnál előfordul, főként android alatt, ebben ugye az ios és wp jobb, bár nem megyek bele a látszati dolgokba, meg a prioritásokba...stb. -
válasz
SkyS1gn #4235 üzenetére
jelezi a problémát, illetve le is lövi a készüléket, ha nagyon húzós a probléma.
van ilyen sok más telefonon/rendszeren is, talán az iphone a legérzékenyebb ilyen szempontból, haver mindig szitkozódott, hogy a napon hagyta kicsit a 4s telefonját, és lelőtte azt a védelem, így; link (az iphone témában is vannak ilyen tapasztalatok)
nekem az iphone 4s sem írt ki ilyet soha, bár nem is tartom a tűző napon, illetve nagyon melegben a telefonjaimat. -
a.sebi
őstag
válasz
SkyS1gn #4107 üzenetére
Szedd le ha elszineződik......köröm ollóval lejön....mert csak ragasztva van....ha gariztatni kell akkor meg kolcson kered valakiet, es visszaragod gari utan......de ezt hamisitani is lehet...kb olyan mint egy filcdarab.....igyeskezo megoldja egy kis cellux ra a tetejere...szepen kivag es visszarak...
-
Roland861010
veterán
válasz
SkyS1gn #4095 üzenetére
Szia!
[link]Ez alapján készült el a root
Az enyém T-rés a sony honlapján már fent van a frissités 434-es ha jól emlékszem de a Z nem akarja felengedni gondolom a T miatt!
Az hogy a BL-t nem lehet nyitni annyira nem zavar engem mivel a recovery menüt is tudtam varázsolni rá ami azért jó dolog!A 100 ezres lehúzáshoz annyit hogy bevittem húgom X minijét mert az usb lába megtört nem tudom hogy sikerült neki a srác azzal nyitott 3000 Ft ,hogy megnézi mondom adod vissza a telót meg 30 ezer az alaplap csere mondom majd mást lehúzol elvittem egy használt/ szervizes emberkéhez 4 ezer Ft-ért kicserélte az usb házat + lábat +még fel is hívott hogy kész!
Szóval nyugodtan verd szájba a kedves szervizest! -
válasz
SkyS1gn #4059 üzenetére
igen, abból arra következtetek, hogy nem hardveres, hanem szoftveres a dolog, így javítható akár egy frissítéssel, új firmware képében.
darvinya; nem rosszindulatból írtam, nem félreérteni!
azért nem merek ilyenekre látatlanban semmi konkrétumot írni, mert láttam már olyat - igaz, az nem sony volt -, ahol kívül két kis repedés a kijelző külső felületén, belül pedig szilánkosra tört, és egy része belemászott az alaplapba, felsértve néhány helyen a nyákot, ezért nem minden funkció működött a telefonon, de erre a külső látszat alapján nem mertem volna tippelni. -
darvinya
titán
válasz
SkyS1gn #3979 üzenetére
Pedig tényleg ilyen sz@r ez a béta, dolphin, stb.
OperaMobil-nál még ilyen nem volt.
Itt a P JB-n használt Opera béta(inkább alfa).
Sőt kimerem jelenteni, hogy a turbója inkább nem is turbó csak szimplán Opera mini.Még képet sem tudok beszúrni.
Gyorsan visszaléptem OperaMobil-ra, hogy tudjak Screenshot-beszúrni.
Ezért mondom, hogy OperaMobil-nál nehéz jobbat találni.
Talán még a NakedBrowser jó, de azt meg tudja a Sony gyári is. -
darvinya
titán
-
bubus66
nagyúr
válasz
SkyS1gn #3912 üzenetére
(#3912) Cris99
Próbáld meg a Maxton böngészőt én ezt használom nekem bejön.
-
Szombó
senior tag
válasz
SkyS1gn #3876 üzenetére
Olyan mint a Casco.Van önrészed,és havonta egy bizonyos összeg,attól függ hogy milyen csomagot választasz.A T-nél 2100Ft-tól indul.Az alap,véletlenszerű károsodás (törés,leejtés,beázás elemi kár) harmadik fél általi szándékos rongálás.A másik két csomag ennek a kibővítése.
-
válasz
SkyS1gn #3783 üzenetére
Srácok... Most ez komoly? 1 embernek tört be a kijelzője, ki tudja mitől az is lehet, hogy a zsebében megütődött, vagy akármi. Ebből az egy esetből egyből levontok messzemenő következtetéseket, hogy na az egész, úgy rossz, ahogy van, és mindegyik törni fog... XDA-n még nem láttam, hogy előjött volna ez a porbléma, ott pedig egy kicsit több felhasználó van mint itt.
A melegedés meg teljesen normális, ilyen használat mellett, amit a kolléga írt fent, minden telefon ennyire fog melegedni..(#3782) zenwalk
Beállítások/ Energiagazdálkodás, itt lejjebb tekersz, és ott lesz, hogy "Állapotsoron megjelenő adatok".
-
-
bubus66
nagyúr
-
-
minasm3
tag
válasz
SkyS1gn #3693 üzenetére
Természetesen! Aztán várjuk ám a tapasztalataidat majd a ZL-el kapcsolatban!
pepe091: ''A promóció 2011. december 15-én kezdődött és 2012. december 31-ig tart, és minden olyan felhasználó számáre elérhető, aki bármely Xperia X10, vagy annál újabb Xperia okostelefonnal rendelkezik.''
-
válasz
SkyS1gn #3621 üzenetére
az jó, mert listaáron drágább, mint domino csomagban!
üzletben mind a két változatban 190 e ft, de webshop útján domino csomagban 171 e ft, listaáron pedig 180 e ft!
konkrét tapasztalatom nincs adott gsm üzlettel - a neten találtam jót és (nagyon) rosszat is róluk -, de ilyenektől csak és kizárólag gyártói garanciával vásárolnék. -
-
válasz
SkyS1gn #3554 üzenetére
Annyira hasonlítod folyamatosan a ZL árait a Z-hez, de azt vedd már figyelembe, hogy sehol nem fogsz kapni rendes garanciás ZL-t itthon. Megveszel egy ki tudja honnan, Türkmenisztánból behozott telefont, amivel ha ne adj Isten bármi lenne, majd a GSM bolt ott fog átvágni ahol tud..
(#3547) Danny750
Igen, szerintem is jó választás a T is ilyen áron. Mikor megjelent én még 120-ért vettem előfizetéssel. Sokkal jobb választás mint egy sima S3 pl.
(#3555) kali
Gyártói gari itthon nem is lesz a ZL-re, mivel hivatalosan nem kerül forgalomba. Így csak a szürkeimportos GSM boltok vannak...
-
válasz
SkyS1gn #3518 üzenetére
nem hifi, de azért elviselhető, ha az ip57 miatt nem is szól úgy, mint néhány más típus, amik ezen tulajdonság szempontjából kiemelkedőbbek.
Sup; nincs mit, és nehogy azt szűrd le az írásomból, hogy sokkal jobb az xperia z, mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai, egyén kérdése, hogy melyik a kompromisszumosabb, én nem bántam meg, hogy nem az iphone vonalat vittem tovább, bár abban is biztos vagyok, hogy amennyiben kifogtam volna egy kifogástalan állapotú i5 példányt, úgy örömmel használnám azt is, csak most volt számomra jobb alternatíva.
-
válasz
SkyS1gn #3514 üzenetére
nem rossz annyira a z hangszórója, hallgasd meg.
a gyári füles halk, de rádugtam több típust, és azokkal ütősebb a gyári lejátszóval is, szóval csak a hozzá adott gyári füles halk.Danny750; vett hozzá a fene dugókat, felülre meg alulra is - mert ugye alul is van indikátor!
a telefont csak akkor veszem elő hívás beérkezésekor, ha nincs bedugva füles - ellenkező esetben azon fogadom a hívást -, akkor meg a z esetében rajta a dugó, szóval hóban, esőben és párás környezetben is elővehetem, ellentétben sok más telefonnal, ahol nincs adott védelem. -
-
HuaweiU8500
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest