- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Nem számít kötözködj csak én is ezt szoktam csinálni a mazsolákkal a fórumokban csak itt nincs tapasztalatom
Amúgy amit ott halottam az kevésnek tűnt ahhoz hogy ha csörög a telefon meg lehessen hallani
És nem bátorságból nem nagyon hajlítottam csak egy picit amennyi amúgy is hajlik ha épp farmerba leguggolnék vagy akármi, van hozzá olyan bumper mint a szifonokhoz ami fix vagy mit tom én milyen?
-
bandi0000
nagyúr
Na srácok megnéztem ma a Z-t jobban, a hangja egész jól szól, csak kicsit félek hogy nem lesz elég hangos,bár nem tudom hogy be volt e kapcsolva rajt az x-loude ha van rajta egyáltalán
És a másik zavaró hogy meghajlítottam a telefont kicsit és elég szépen elszíneződött, félek hogy eltörne és ilyen drága telónál nem lenne jó -
bandi0000
nagyúr
Kérdés hogy a Z az mennyire akad szaggat folyamatosság stb? Itt a PH-s tesztben azt írták hog yakadás van benne főleg ha van kipakolva widget, de ugye a tietek már belakott azért kérdezem, a legutóbbi Arc S-m már a falhoz vágtam majdnem akadozások miatt
-
bandi0000
nagyúr
A sony-nak a főhangszórója hol van? Vagyis inkább az a kérdés hogy ugye nem csak 1 van rajta ami a fő és a beszéd hangszóró?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés hogy a fényképezésnél nem zavaró/nem rontja a képminőséget hogy nincsen dedikált fókuszáló gomb?
A gyári headset milyen minőségű amit adnak ehhez? -
bandi0000
nagyúr
válasz
Burt1793 #4206 üzenetére
Én ezt úgy értettem hogy, bejött az S3 formaterve és azóta ugyan ugy néznek ki a samuk jó nagyobb kijelzővel stb stb de első ránézésre ugyan az gondolok itt S3,S3mini,S4 a note-ok stb stb, tény hogy jobb a samu S4-e de azért +30-40k nekem pl nem éri meg fpleg ha itt a ph-n be tudom szerezni a sony-t 120-30k ért
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #4200 üzenetére
És amúgy lehet a telóval oylat csinálni mint az S4-el hogy több képet csinál de csak azokat változtatja meg ami mozgott...tehát: [link]
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Roland861010 #4198 üzenetére
köszönöm, amúgy itt aPH-s tesztben olvastam asszem hogy mikro laggos a videó lejátszó?
És a beszédhangszóró meg a fő hangszóró jó? hangos? -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Nektek mi a legidegesítőbb a telefon kapcsán ami úgy zavaró?
És van olyan aki megbánta hogy ilyet vett?
Visszaolvasgattam és láttam hogy talán érzékeny a nagy kijelző a behatásokra könnyen be lehetne törni? -
bandi0000
nagyúr
Amúgy láttam hogy van takaró "lemez" a töltő résznél meg a jack csatlakozónál, nem zavaró mindig kinyitogatni? Elég erős hogy ne törjön le vagy ne lötyögősödjön ki?
-
-
bandi0000
nagyúr
Hát akkor köszönöm a válaszokat, gondolkozok ezen mert nekem is nagyon tetszik
Eddig a legnagyobb telefonom az Arc S volt a 4.2-es kijelzővel, de biztos meg lehet szokni...
Amúgy egy farmer zsebbe elfér? Meg nem túl nehéz, nem árt ha nyáron nem kapja le rólam a rövid gatyátDe ezt a betekintési szöget sem nagyon értem...szidják szidják de ki fogja nézegetni 180 fokból a telefont... amúgy sem hátrány ha az utcán nem látják h mit csinálok vele
-
bandi0000
nagyúr
na hali
Tulajok!Kérdés hogy milyen a telefon eddig mi tetszik illetve mi nem tetszik benne nektek? A kamera és a kijelző tényleg olyan borzalmas ahogy írták? Ja és hangminőségre? Akadás, lassulás érezhető? Anno az Arc S-nél átélt idegeket nem szeretném még1 szer... Szóval írjátok le amit eddig tapasztaltatok köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest