- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
vicces #24372 üzenetére
Akksit én most vettem a mobilehome.hu-nál, nekem még 1 napot kibírt a gyárival, ezt meg még nem tudtam strapálni, mert a kamera hiba miatt még nem tudtam összerakni a telót.
Elvielg a gyári akku bír kb 400 töltési ciklust, de sokat számít hogy mennyit van 80%fölötti töltöttségen (minél kevesebbet, annál tovább tart!).Az érintőt pedig a service menü-ből teszteld, ha nem folyamatosak a vonalak, akkor van para.
-
quailstorm
félisten
válasz
vicces #24372 üzenetére
De 6-7 óra alatt le is merül?
Amúgy mire használod?Nekem Skype 7.46 és FB Lite van chatappnak, más háttérbenzabáló nincs. Így olyan 1,5 nap a kellemes, az alsó százalékokat bezuhanva teszi. 2 nap+ meg lehetetlen. Ha elfelejtettem akkor ultra stamina módban jöttem haza az utolsó 5%-al
(#24373) Armahun: error 404
-
válasz
vicces #24369 üzenetére
Az akksi cserét a "mittomén milyen battery app" miatt akarod meglépni, vagy mert már fél napot sem bír ki, érzed hogy csökkent a kapacitás stb? Ha érzékelési problémád van, érdemes LCD-t is cserélni egy füst alatt ha már rommá bontod a telefont.
Akksi lutri, ha valós problémád nincs vele, lehet nem csereberélném.
LCD ebay kereső: "z3 compact lcd display"
Ragasztóra ebay kereső: "B6000" vagy "E6000" zseb és szimpátia függő. Előbbi az utóbbi "utángyártott változata", utóbbiból érdemes EU szállítást keresni (UK gyártmány), mert az kisebb eséllyel hamisított. -
-
ViSAS
senior tag
-
spiky03
veterán
válasz
vicces #17997 üzenetére
Thx a segítséget.
Leszedtem tegnap este majd újra feltettem és újra van Spotifyom.
Fura, hogy elsőre nem ment 1-2 progim az új Androiddal.Az offline zenéket újra le kellett töltenem de annyi baj legyen. Így most legalabb csak 244 mega a Spotify és nem 1,8 giga mint volt.
#17998) Williamgrant
Köszönöm neked is. -
-
-
-
válasz
vicces #17311 üzenetére
Fogalmam sincs hogy lesz neked poros, mivel azért van az antisztatikus lap, hogy ha azzal szorgalmasan végig tapicskolod a kijelzőt, akkor a ragasztó réteg egyrészt összeszedi a ráhullott port, másrészt taszítja az újakat.
Az utolsó négy Nillkin felpakolást simán az irodában csináltam, semmi pára és gőz. -
-
-
Wajk
addikt
Melyiket próbáltad? Szerintem jól össze van rakva, azonos beállítással, még full Wipe nélkül is sebességben gyorsabb, simább mint a KK, akksiban pedig hozza a szintet. Bár még csak most kezdem jobban használni. Eddig inkább csak úgy teszteltem, hogy ok nélkül nem eszi az akksit
Szóval kiindulásnak jó és lesz ez még jobb is...
Az animációk tetszenek, amiket használok progikat egyikkel sem volt gond! Mindegyik szépen elindult. Nem FC-ztek. A fényképezőt illetően a képfeldolgozó algoritmuson tuti hogy dolgoztak, egyenletesen jobb jobb lett a minőség... nekem eddig tetszik....
Amúgy meg miértne lenne 5.1. Nem így kell hozzáállni és mivel az egész Z széria megkapja az 5.0-t, nem egy elrugaszkodott elvárás nekünk várni az 5.1-et.
A jelenlegi még most megjelenő zászlóshajók is 5.0.2-vel jönnek/jöttek ki, szóval nincs okunk szégyenkezni...
-
Örülök hogy neked a magnatec kábel bevált, annak is hogy a KK is tökéletesen ment és a Lollipoppal is meg vagy elégedve, pedig keményen használod, kapja az ívet stb. Gondolom még egy csomó olyan dolog van, ami neked szuper de ettől még zéró haszna nem volt az általam leirt problémához ezen hozzászólásod sem. Az pedig elég gyenge érv azért hogy "vegyél másikat", burkolt húzz innen, stb. Mondhatnám én is, hogy ha nem tetszik a "nyavalygás" (külön bocs az LY használatáért), ne olvasd. Sőt, mint elégedett ügyfél egyáltalán az ide beírt egyetlen probléma sem érint téged.
A személyeskedő, nem témához tartozó hozzászólásod (nem off topicként) külön köszönöm!
Ja tényleg: Everything is awesome...(#6255) darvinya
Nem azért kérdeztem mert nem tudok keresni, csak nem létező terméket írtál. A linket azért kértem, hátha nem a Z3 változatot adod meg, de azt. -
-
Armahun
addikt
Menu, beállítások, xperia, kapcsolat, usb kapcsolat, párosítás számítógéppel.
Itt követed az utasításokat.szerk:
Nem kell külön program a másoláshoz, ha már párosítottad a gépet a telefonnal, akkor az xperia kapcsolatokon belul csatlakozol.
Ekkor megjelenik a készüléked a windows meghajtók között és oda és azt másolsz amit akarsz. -
geccoblaze
aktív tag
Vezeték nélküli kapcsolat:
Fájlmásoláshoz Airdroidot használok. Egy Facebook posztért megkapod a prémiumabb funkciókat is két hétre (nagyobb fájlméret átvitele, mappaátvitel stb.), aztán újra posztolhatsz.
Zenét telefonról PC aktív hangfalára Bubble UPnP-vel küldök. Az ingyenes verzió csak 16 számot játszik le egyhuzamban, de egyelőre még nem éreztem szükségét, hogy 1000 Ftot adjak a prémiumért.
-
LouiS22
veterán
-
sisqoboy2
tag
Nagyon koszonm.
Talan ez jo is lesz bar ez valami mas izoprobubibubi:
Utana olvastam:
"Isopropyl Alcohol liquid 99% pure isopropyl alcohol (also known as IPA, isopropanol or iso-propanol) for all-purpose cleaning and degreasing. Adhesive applications Isopropyl alcohol is the solvent of choice for the final preparation, cleaning and degreasing of all substrates prior to adhesive bonding. -
fPApi
őstag
Mint minden nagyobb frissítésnél: először mindenki szitkozódik, hogy mikor jön már, majd ha megjön, akkor napokig az a téma, hogy mennyivel rosszabb, mint a régi és hogyan lehet visszarakni a régit. Pedig csak ugyanaz van, mint a windowsnál: általában az SP1-el jön el az az idő, amikor az új összességében már jobb, mint a régi (több a jó, mint a rossz).
-
Wajk
addikt
az Ultra Stamina mód hátránya ha jól tudom az, hogyha mégis kell valami komolyabb program akkor újra kell indítani a telót. Persze nem nagy áldozat, de szerintem sima Stamina módban is elég jól bírja a teló, ha csak telefonálásra és SMS-ezésre használod... A Stamina meg gyorsan ki be kapcsolható...
Én nem csak arra, de rajtam kívül álló okok csökkentettebb módban...
u.i.: A Stamina mód beállításinál van egy "Hosszabbított használat" opció, akinek fontos az akksi kipróbálhatja én nem éreztem teljesítményben hátrányt...
-
fPApi
őstag
Az eredmény érdekes lesz, bár haszna szerintem semmi, hiszen ez a mód nem arra való, hogy csak így használja valaki a telefont (erre 10 eft alatt lehet venni szuper telefonokat), Arra vonatkozóan, hogy a szükség esetén (ami ugye max. pár órát, fél napot jelenthet) mit bír nem sok infót ad (illetve azt tudni, hogy annyi pluszt gond nélkül ad). Inkább annak lenne értelme, hogy pl. milyen minimális töltöttségnél adja meg ezt a szükséges pluszt biztosan, hogy tudja az ember, mikor kell bekapcsolni.
-
LouiS22
veterán
Nyilván így van, mert a Sonynál hozzá nem értők dolgoznak és egy csúcshardvert is képesek optimalizálatlan szoftverrel elkúrni. Különösen a lassulás lesz izgalmas, az ART fényében pláne. Meg a "fagyás" is, de hát biztos én vagyok béna, pedig 2009 óta elfogyasztottam vagy 5 Androidos telefont. Igaz, egyik sem volt low end.
-
darvinya
titán
Bizony hegesztve van, de nem az alaplapra, hanem egy merevítésre.
Persze ez nem egy darab, mert különben zárlat lenne.
Alaplapon van a feszítet érintkezők, amik merevítet erintő pontra feszülnek.Amúgy nálam 1x fordult elő P-n Album app hiba, azóta soha.
Szerintem ott valamelyik app kavar be.
Előszerettel FB, ami teli fossa képekkel, amit persze nem kellene mutatnia. -
Wajk
addikt
nekem van, csak előbb jött meg a dokk (eredeti) aztán a ("Sony"-s) kábel.
A dokkot szépen beillesztettem az asztali ökoszisztémába, a vezetéket pedig elvezettem az asztal mögött...
Amúgy csak a napokban jöttem rá, hogy ha nem akarom tölteni akkor is állítva simán be lehet rakni a készüléket. (szerettem korábban is az asztalra kihajítani a mobiljaimat, így kicsit jobban néz ki)majd megerőltetem magam és megnézem a kábelt is...
-
€uro
őstag
(#3030) vicces:
Ez tök szuper!(#3029) HardRic:
Nagyon komoly! Bár ha belegondolok, annyira logikus, hogy a cellainformációkat ilyen formán okosan ki lehet használni.Azt látom, hogy ma már a különböző technikai eszközök nagyon nagy mozgásteret adnak, nyitottak a lehetőségek. Gondoljunk csak bele, hogy csak a mobil telefonokban, mennyi minden van: GPS, mozgásérzékelő szenzorok, kamerák, számos vezeték nélküli adatkommunikáció stb. Viszont mintha szoftveres szinten le lennénk maradva. Vagy nekem legalábbis úgy tűnik, mintha a lehetőségeket nem aknáznánk ki eléggé. Bár erre példa az esetem is, hogy picit gondolkodásban is le vagyok maradva, mert még nem tudom elengedni eléggé a fantáziámat, hogy mire lehetnek képesek az egyes eszközök.
-
€uro
őstag
Ez úgy fog működni, hogy a wifi-t ki-be kapcsolgatja majd, hogy nézze rendszeresen, hogy mikor vagyunk itthon? Vagy hogyan működik ez gyakorlatilag, mi az értelme?
Szerk:
Igen, közben a beállításoknál már írja, hogy ez a funkció akkor kapcsolja be a wifi-t, amikor mentett hálózatot talál. Bár ehhez akkor ki-be kell neki kapcsolgatnia, hogy néha tájékozódjon, ha jól gondolom.Bocs az OFF-ért vagy a hülye kérdésért. Ha kell, utánanézek magam is.
-
€uro
őstag
Helyalapú wifi funkció? Utánanézek...
Rendben, köszi. A mobil adatforgalmam amúgy egyáltalán nem érdekel. Gyakorlatilag semmilyen letöltés-éhes alkalmazást nem használok. Csak mindig online kell maradjak a különböző chat-es és közösségi rendszerekben. De mióta még a pár hete eladott Xpeira S mobilommal gond nélkül videó-beszélgettem Skype-on a már csökkentett adatsebességen, azóta nincs miért aggódnom. Jah, meg a csökkentett netet osztottam le laptopra és böngésztem közel úgy, mint az otthoni VDSL netemen...
Igazából inkább csak a mobil fogyasztása miatt érdekelt a kérdés. Bár e tekintetben (is) nagyon meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal. Gyakorlatilag háromnaponta kell töltenem. Pedig végig megy a wifi, és fotózok (most karácsony miatt is) meg sokat telefonálok.
-
ggyula
tag
Igen, valószinűleg ez lesz a "megoldás"... Nálunk is egyelőre páromnak van csak, de én is rajta vagyok az ügyön
darvinya nem találom amit irszbeállitások-hang- itt ha a hangbeállításokra megyek akkor a következők vannak: clear audio+, dinamikus norm., fejhallgató stb. gondolom nem itt kell keresni...
Ha a csengőhangra megyek, akkor pedig bejön a file commander....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest