- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
emiki6 #24436 üzenetére
A legutolsó verzió flashtoolból nekem nem ment a z3c-vel valami hibával, úgyhogy ha nem muszáj ne frissíts. Vagy ha frissítesz de nem tudsz ROM-ot flashelni akkor rakj fel korábbi flashtoolt.
1 éve vettem Z3c-t, KK, root+cwm, főzött rom
megcsináltam egy töröttet pár hónapja, flashtool frissítése, próbálkozás, error
visszaraktam ami volt, success (verziót most nem tudok, az a gép nincs benyomva) De olyan 2016-2017 körül bármi jó(#24437) emiki6: a tálcán az új hardver varázsló jelzi
-
-
-
-
válasz
emiki6 #24396 üzenetére
Tudtommal Slim 4.8-ból egy van csak.
Egy biztos módszer:
Összefoglaló / Témázott Pucolt Lollipop Rom linkre Katt. -> downloads / teló típus kiválasztás -> prev releases -> stock 5.1.1 mappa, majd a 4.8-ast letöltöd.
Feltenni ha rootolt egyszerűen TWRP alól lehet (ha van rajta recovery, ha nincs az összefoglalóban a LockedDual recovery telepítés rész.Ha gyári romot tennél fel az simán megy rootolt telóra, csak egyből bukod a root jogot.
Módszer az Összefoglaló / root részben leírtak a 9-es pontig, annyi hogy neked pont az áthúzott pontok fognak kelleni.Sok sikert.
-
-
gurabli
őstag
válasz
emiki6 #17783 üzenetére
Én is garanciális készüléket veszek, használtat, de 6 hónap gyári garanciával (Vodafone). Ez idő alatt csak kiderül, ha valami baja lenne.
Emígy ha a kijelző leválása miatt adom le a Vodafone-nak (akik gondolom a Cordonba küldik), akkor ragasztanak vagy cserélnek kijelzőt mindenestől?
Garancia lejárta után gondolom elég drága dolog lenne a Cordonba küldeni. Emígy kb. milyen összeg ennek a javítása (ez esetben gondolom szakszerű ragasztása)? Az nem gond, hogy nem lesz vízálló, nem tervezem vízbe rakni egyáltalán, max ha esőben használom (pl. horgászat közben).
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #17694 üzenetére
Nem fogom szétszedni a telót
Azért gondoltam a fém lapra, mivel az SD kártya (amire menti a videót/képet) a kamera modul + proci, ram, tároló stb mind egy helyen van, ezért ha dolgozik a teló, akkor a teteje melegedik. Ezt te is meg tudod tapasztalni
Teló alja hideg, fent pedig szét fő. Általában fent szokta elengedni a ragasztás. Ezért gondoltam, hogy egy hővezető fémlap el tudná vezetni a teló aljára a hőt
Hideg vízbe 80 fokos teló? Szét törne az egész a hirtelen hőhatástól
Így is félek, hogy a meleg telót (ami akkor is meleg nyáron, ha csak a táskában/zsebben van) belerakom a vízálló tokban, és beviszem a tengerbe , és megrepedhet a hátlap a hirtelen hőkülönbségtől. Ettől nagyon félek, ezért gondolkozom a vízalatti videózáson
-
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #17686 üzenetére
Csak tokot találtam
De elvileg van fa hátlap, azt még nem próbáltam, itt linkelték anno, lehet valaki el tudja linkelni
Valaki próbált olyat, hogy a tok és a teló közé vékony fémet tesz hőelvezetéshez? Mert ezen gondolkozom! Persze lenne fólia a telón.
Azért érdekel, mert Barcelonában eléggé meleg lesz, és már szereztem hófehér tokot (ne vonzza anyira a napfényt, ha videózok bár így is az előlap...) és akkor lehet megéri egy vékony kis fémet betenni, hogy elvezesse a hőt.
Illetve tudtok kamera modot 6-os droidhoz?
-
rikxjeee
tag
válasz
emiki6 #17607 üzenetére
Ha nem akarsz kifejezetten lassított videót készíteni, teljesen felesleges 120 fps-el rögzíteni, a bitrátától és a minőségtől (ha még a jpeg tömörítésre gondolsz, felesleges is állítgatni) eltekintve, de ezek driver szinten vannak beállítva. Wajk romja is gyári, csak debloated.
@laszlolczka: ezek maximum egy mosolyt érdemelnek, semmi többet.
-
lcee79
addikt
válasz
emiki6 #17539 üzenetére
Ha megvan a rootolás (egyszer már volt de olyan régen csináltam, hogy nem emléxem pontosan hogy is volt
) akkor csak leszedem Wajk romját és ráteszem, és kész is?
2.8.5-ös teamwin van így alapból
ez elég friss verzió, vagy kell újabb?Wajk új fórumot indított az új romnak?
Akkor hiába nézem a régi helyén -
Hanon
tag
válasz
emiki6 #17453 üzenetére
Mittudomén, csak az első google találatra támaszkodtam, a témában.
Nem értek hozzá.
Nem érdekelne ha nem vált volna most hirtelen döcögősebbé a mobilnet, ugyanazon a helyszínen ahol eddig használtam. Azt hittem ez egy alacsonyabb hálózati szint és azért, bocsi. :'c Kerestem az összefüggéseket, csak rossz helyen. -
-
válasz
emiki6 #17346 üzenetére
Tisztázzunk pár dolgot:
Nem a mágnes miatt lehet egy féle képpen feltenni az utángyártott töltőt, hanem azért mert az egyik csatlakozó kör, a másik ellipszis formára van kialakítva és elvileg a réz pöckök nem érintkeznek.
A gyakorlat viszont az, hogy mivel itt nem a gyártó által adott termékekről van szó - ugyanis a Sony lengő töltő kábelt sajnos nem gyárt - bármi előfordulhat. Nem tudom milyen kábeled van, de általában a "brazilos" vagy ahhoz hasonló fejek USB kábele lefelé fut ha helyesen van feltéve.
Ettől függetlenül volt már rá példa, hogy valaki fordítva cuppantotta rá, sőt arra is, hogy a rendelt kábelen a kis kínai rosszul kötötte be az USB csatlakozóba.
Óvatosan...A telefon csatlakozója 99,999% hogy jó, ugyanis az csak egy egyszerű diódával védett lekötése az USB 5V ágának.
-
Armahun
addikt
válasz
emiki6 #17253 üzenetére
Az a rész picit ki lett gyomlálva.
Vissza tudod tenni USB service csomagot kell telepíteni recoból. -
pattantyu
tag
válasz
emiki6 #17159 üzenetére
El, de azért vannak kétségeim. Ok, rootolom, de ha még úgy is rá akartak venni a márkaszervizbe, hogy baromi pénzért cseréljék ki a telefonomat, hogy nem is tettem semmit, akkor roottal mit fognak tenni? Nem az lesz az első, hogy visszavágják?
Nagyon durván nulla indokuk volt. Kaptam egy fényképet, amin egy kis része volt a telefonnak. Ezen bekarikáztak egy pici részt pirossal. Kinagyították egy másik képen ezt a részt. Egy porszemnyi részen vmi lehetett a műgyantával. De ugye nem szedtem szét. Tehát leejtéssel el kell volna érnem, hogy sérüljön egy ponton a gyanta. És a telefonnak nem volt baja, teljesen jó volt. Ha ezt csinálják alapból, akkor mi lesz roottal?
-
-
demars
addikt
válasz
emiki6 #17029 üzenetére
+1
Nagyon sokan nem is ismerik ezt a fórumot és elégedetten használják ezt a készüléket! Többek között öcsém is... Neki előbb volt meg, Ő "szakember" (fúr, vés, hegeszt, ás) és bírja! Bevitte simán a medencébe, videózott, stb... Semmi baja!!!
Ez egy k.va jó készülék! (aki kifog egy hibásat az persze más véleményen van) -
-
bzs73
őstag
válasz
emiki6 #16933 üzenetére
én gyári romot használok, igaz rootolva-kitakarítva system app remover pro-val,+ xposed, de semmi hasonló problémám nincs a contactokkal. képekkel sincs gondom, igaz a gyári album is törölve van, mert QuickPic az alapértelmezett képkezelőm.
(#16934) lcee79 érdemes gyárival beadni, nehogy ebbe kössenek bele. csinálsz twrp-be egy teljes mentést, ha meg vissza kaptad egy pill alatt visszaállítasz mindent.
-
-
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
emiki6 #16829 üzenetére
Én is ott nyomok félre.
Csak én nem értem, hogy ez miért billentyű függő?? Ott a betű gombja mindig, nem változik. Másik billentyűnek is általában hasonló helyen van. Hogy lehet mondjuk egy Swype pontosabb? Mitől függ? Nem tudom jól elmagyarázni, hogy mire gondolok... Ott van a gomb, rá kell bökni. Másik billentyűnek is ugyan ezt kell csinálni. Máshogy néz ki máris pontosabb? Vagy tényleg mitől függ?
Azért nem értem, mert én így is úgy is féljetek, tök mind1, hogy melyik billentyű. Meg kell szokni, mint akármelyik másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest