- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli53kw #18279 üzenetére
Minden alkalommal a következőképp kommunikálok a szervizzel:
1. Hívok egy futárt, a telefont becsomagolom, mellé a számla és egy aláírt papír a hiba pontos, egzakt leírásával és azzal a szöveggel hogy jelezzék ha készen van és küldök érte futárt vissza.
2. Telefonálnak/SMS-t küldenek hogy kész a telefon, küldjék-e a saját futárukkal? Mondom hogy véletlenül SE, NEM.
3. Küldök egy újabb futárt érte.Az egész procedúra kb. egy hét szokott lenni, plusz mínusz 3 nap. Kb 8 db telefont küldtem eddig hozzájuk, minden alkalommal javítva jött vissza, nem kérdezett a kutya se semmit. Így elkerülöm az "ügyintézőket", plusz nem is idegesítem magam azzal hogy meghallgatom hozzá nem értő emberek baromságait.
-
knuckle
aktív tag
válasz
Zoli53kw #18182 üzenetére
nekem meg egy olyan z3c-t adtak elsőre, aminek gyárihibás volt a kamerája
szóval gondolhatod,hogy nálam is elment a vezérlés...
most már csak abban bízom, hogy mire lejár a garija, már a z3c-t is cserélik másik jobb telóralegalább ennyi plusz lehetne a történet végén
-
válasz
Zoli53kw #18159 üzenetére
Na ilyet még nem láttam (eddig), szervizbe vele.
(#18163) geccoblaze
Ez van.Jó hír hogy szinte új telefont fogsz kapni, előlap, hátlap, oldalsó sáv, ajtók, minden.
(#18162) Melanor
Root jogot kért/kapott?(#18166) Wajk
Jó ötlet. Üveget, fóliát a Cordon úgyis leszaggatja róla, akár le is veheti megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest