- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
#35202114 #21972 üzenetére
Gyorsan elolvastam a tesztet. Pofás darab. Ami tetszik, hogy dual simes és kezeli egyszerre a két kártyát (hálózatot).
Amit én néztem anno (ütésálló, vízálló, dual simes) annál váltani kellett és hívást se fogadott amelyik nem volt aktív. Szóval ez tetszik a redmi ben. Sok sikert hozzá! -
válasz
#35202114 #21958 üzenetére
Én is abba az irányba mozdultam el, de tátott szájjal bámultam hogy milyen képeket készít. Ezek után ha valaki azt meri mondani hogy a Sony gépei rossz éjszakai fotókat gyártanak, annak kívánok egy Redmi 3S-t!
Nagyobb kategóriás gépek pedig az LTE frekvencia hiányosságok miatt estek ki.
Vissza is telepedtem szépen a Sonyra... -
-
-
Wajk
addikt
válasz
#35202114 #20154 üzenetére
egy kis plusz infó:
ha minden igaz, azért nem egészen ők a hunyók, nem véletlenül volt N preview, de új helyzet állt be:
Sony cant release N for z3. Google/Qualcomm removed msm8974 support from aosp N kernel. Sony would have to revert these commits which is the legal issues that the concept Dec was talking my about on g+ -
-
-
-
válasz
#35202114 #18266 üzenetére
A helyzet az, hogy tudtommal a CM custom kernellel dolgozik, az pedig zárt BL esetén nem tudod feltölteni rá.
Mondjuk a helyedben ez engem nem tartana vissza, ugyanis:
1. KK-ra visszatérsz, rootolod az Összefoglalóban leírtak szerint.
2. TA backupot készítesz.
3. Kinyitod a bootloadert, telepítesz amit akarsz.
4. Ha garba kell visszavinni a telefont, akkor a mentett TA partíciót visszatöltöd rá, majd rátolsz egy Stock firmware-t.A kockázatod:
A "Hangerő Le" gomb döglik meg, vagy az usb port. (ugyanis akkor nem tudod flashmode-ba tenni a telefont, így a visszatöltésed sem fog működni). Minden más garos hiba esetén a fentitek működni fognak.
De persze most is mint minden esetben nem tanácsolom senkinek hogy a BL-t nyissa. -
válasz
#35202114 #16840 üzenetére
Dobj már egy linket róla...
(#16843) csacsi67
Köszi a Cordon fikázást.(#16844) Original01
Eddig semmit.(#16846) csacsi67
Attól hogy a Telekom nem akar a garanciális problémákkal foglalkozni, még a Sony-nak a készülékre vállalnia KELL a garanciát. (Egyébként szerintem a Telekomnak is 6 hónapig, utána kellene nézni)(#16850) Sputnyik123
Szerviz. Ha az indikátor piros, 99% hogy fizetned kell a javításért és a garancia ugrott. -
-
Foncky
csendes tag
válasz
#35202114 #16004 üzenetére
A Z3C-m legutóbbi Cordon-os szervizelése során az előttem álló úriember kért cseretelefont, így én is bepróbálkoztam, hátha adnak nekem is és láss csodát kaptam egy Z1 Compact-ot.
Szerintem ha jelzi nekik az ember, hogy kér és a szervizelés jellegéből ez indokolt, akkor adni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest