- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FhRossi
tag
Engem a Google Play szolgáltatások szívat, elég rendesen. 37%-os fogyasztása volt legutóbb, míg a képernyőnek 8%!!! Több ROM cserén is túl vagyok már, jelenleg a Magyar Telekomos .726 - os van fent. Szinkronizáció teljesen kikapcsolva, Helymeghatározás is kilőve, csomó Google app letiltva, mégis ott vigyorog a fogyasztási lista élén. Toronymagasan. Minden Rom csere után volt gyári visszaállítás. Egyszerűen nem bírok rájönni mi lehet ennyire beragadva.
-
VincentV
csendes tag
Fényerő 30% körül, képjavítás ki, alkalmazkodó fényerő és intelligens háttérvilágítás be.
Amúgy hozzá tartozik az is, hogy a képeken 50%-ig Stamina ON, 50-10%-ig OFF, aztán 10% alatt újra bekapcsoltam. Staminában hosszabbított használat, hosszabbított készenlét bekapcsolva. Light manager és az órák app készenléti aktív alkalmazások közé betéve.
Azt hiszem ennyi. -
törölt tag
Na tegnap végre meg tudtam venni a z3c-t
iszonyat jó telefon! Egyből felflasheltem az 5.0.2-t. Eddig hibát nem tapasztaltam bár 4.4 után még szokni kell kicsit
ja amit hiányolok az a jegyzetek alkalmazás. Tud valaki hasonló nem túlcicomázott appot? Nem kell a felhőbe mentés, szinkronizálás csak hogy tudjak jegyzetelni. Ja ez nem válasz akart lenni bocs!
-
törölt tag
Az egyik régebbi szoftver verzióban meg lehetett nézni ha volt root hozzá. Ha jól tudom most már úgy nem lehet. Ha nagyon kontrasztos azaz sötét képen elvesznek a részletek akkor auo. Írd be google képkeresőjébe hogy z1 compact auo vs jdi és kiad pár összehasonlító képet.
-
fPApi
őstag
Ez a jobbik eset. De lehet az is, hogy sehol nem tartanak, azért nincs infó. Reméljük nem ez van, de a geccoblaze által linkelt (és egyéb hírek) szerint is inkább az valószínűsíthető, hogy már kevesebb erőt fordítanak erre. Érdekes, hogy a felhasználók szerint az utóbbi telefonok szuperek lettek, csak éppen belerokkant a gyártó (a műtét sikerült, a beteg meghalt).
-
Wajk
addikt
A kiválasztott app adatlapján ahol van olyan, hogy "Letiltás" azokat le lehet tiltani ahol nincsen azt ilyen egyszerűen nem. Amiket belinkeltem azokat lehetett simán mindenféle ADB-zés nélkül. Nem akartam flancolni csak kihozni amit lehet.
Lépéseim: ahol van olyan opció, hogy "Frissítések eltávolítása" ott először arra kattintottam majd utána a "Leállítás"-ra majd a "Letiltás"-ra. Így azok nem szívják az erőforrás amit amúgysem használok.
u.i.: Áldott Karácsonyt Mindenkinek!
(#2884) geccoblaze:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest