- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
knuckle
aktív tag
jó ezt hallani, bár elméletileg az én esetemben is megtörtént a teljes kijelző és keret csere ajtókkal együtt...
elméletileg csak a hátlap maradt a régi a lap és az akku.
egészen addig míg meg nem lestem közelebbről, ez után hívtam a sony-t, és már kocogtam is vissza.
odabenn meg pislogott a néni, hogy hát ezt hogy képzelem, meg az amúgy biztos ki volt cserélve, stb stb..
amikor viszont közöltem vele, hogy a mágneses csatinál van egy pici benyomódás a műanyagban, a bal sarkában, azt nézze már meg...de ő nem látta, aztán később mégis, amikor mutattam neki egész pontosan
na mondom erről nekem van fotóm, és az alja is tiszta retek, ahol a kijelző eddig picit fentebb volt, alatta telement porral...
kérdésemre, miszerint, hogy lehet akkor ez kicserélve, ha ad 1: a keret ugyanott és ugyanúgy retkes belül..
ad 2: a pici benyomódás a mágnescsatinál, amit nem találunk meg, ha keret csere is van...
ad 3 : az alsó hangszórórács ugyanúgy el van válva, és még szép kontrasztos árnyalata is van, mert a szervizes kolléga nem tudta rendesen lefújni róla a port...
hátőőőő ő nem tudja, és amúgy sem ő tehet róla...
ejnye ejnye
már várom az sms-t mikor mehetek érte, aztán majd beszámolok róla, mi volt, lett -
-
Kekmen
senior tag
Nálam se. Telekomos készülék, Telenoros kártyával használom. Amióta szervizben volt, nem nagyon akar frissíteni, programmal se. Viszont mivel tökéletesen működik és a topicot követve láttam, hogy nem mindenkinél hibátlan a 6, ezért nem tartom sürgősnek. Ha meg azzá válik, akkor flashtool.
-
Persze érthető, csak a telefon nem volt leejtve, és a fedelek is rendesen rajta voltak, többször ellenőrizve lett. Itt egészen biztos, hogy nem user error-ról van szó. Nyilván sok beázásos probléma volt és az az utasítás, hogy akit lehet zavarjanak el a fenébe. Én most is úgy gondolom, hogy ezeket a telókat nem szabad vízbe vinni, hiába reklámozzák így. Amúgy a telefon jól működött a beázás előtt és nem volt rá panasz, de ez nem vigasz olyankor amikor veszel 130 ezerért egy telót majd dobhatod a kukába 1 hónap múlva. Ha nem lenne biztosítás akkor necces lenne, de én még abban is bízok, hogy a panaszlevélre és a fogyasztóvédelemre hivatkozva meggondolják magukat.
Egyébként először a T-hez vittük vissza, ott mondta az ügyintéző csaj, hogy gyorsabban lesz válasz ha egyenesen a Sony szervizbe visszük. Előtte már mondta egyből a T-nél is az ügyintéző, hogy a beázás a necces lesz, mert ezt se mi se ők nem tudják bizonyítani, hogy ki a hibás. Mondtam is egyből, hogy az remek, ilyen erővel bármelyik telóra rámondhatom, hogy vízálló, aztán ha beázik széttárom a karom, hogy biztos a tulaj volt a hibás. Anyjuk pics@ját nekem ez a véleményem az egészről.
-
-
fPApi
őstag
Egyrészt csak nekem gyerek, hiszen elmúlt 21 éves, másrészt továbbra is iphone-t venne, csak most nem fér a keretbe, ezért van a gondolkodás.
Más: van a menüben olyan lehetőség, hogy a navigációs sáv ne látszódjon állandóan, csak amikor kell? Vagy meg lehet oldani app-al, root nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest