-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
taki01 #20588 üzenetére
Legfeljebb leválik a kijelzője...
Viccet félretéve, fél év múlva szerintem én is beruházok egy XZ-re, addigra talán barátságosabb áron lehet majd beszerezni.
Az én véleményem róla egyelőre az, hogy minden megvan benne, amit egy Sony-tól elvárok, ráadásul gyönyörű.
Majd a tesztekre kíváncsi leszek. -
-
taxy88
aktív tag
válasz
taki01 #20582 üzenetére
Én is nagyon szemezek vele, várom nagyon a teszteket. A telekomnál egyelőre tűrhető áron nyit 200ezer ft-tal prepaid) , egy ajándék 50k-s fejhallgatóval. Nekem nagyon tetszik, főleg az ezüst szívű változata.
Hamar lesz ez 160ezer ft körül.Október első felében szoktak lenni sony-s kuponnapok, meglátjuk. -
-
bajzal
őstag
válasz
taki01 #19444 üzenetére
Én sem értem, mert egyértelmű garanciális hiba, nem is olyan mitn pl: a régebbi Z telefonoknál volt, hogy random elreped a hátlap és akkor ki kellett deríteni a szerviznek, hogy a fogyasztó okozta e, hanem egyértelmű hiba az enyém. Foltos, kész cserélni kéne már, lassan 5 hete van náluk.
-
ViSAS
senior tag
-
knuckle
aktív tag
válasz
taki01 #17483 üzenetére
az, hogy rá volt írva a munkalapra, és az, hogy kicserélték-e valójában, az 2 külön dolog, és ezt tapasztalatból tudom.
én már 6 szor jártam náluk, és még leszek is, de papíron már a z1c-met is 3 szor teljesen újra cserélték, holott valójában nem...
ugyanis megjelöltem az alkatrészeket, kívülről, valamint fotókkal is illusztráltam, és bizony a kicserélt hátlap a keret és a kijelző is ugyanaz volt, ugyanúgy volt elválva, ugyanott volt megjelölve...
amikor ezt a Sony supportnak megjegyeztem,a válaszból ítélve meglátásom szerint nem teljesen ismeretlen az eset előttük...és azt mondták utána járnak.
nos én viszont a korábban hibaként megjelölt hátlap és keret elállásból adódóan, kipróbáltam, hogy vízálló-e a készülék, mert azt mondták átment a teszten...
hát az én tesztemen nem ment át, melyet természetesen szintén videóval dokumentáltam.
ezt követően bevittem, és mondtam hogy ez bizony mégsem volt vízálló, hiába mondtam hogy ragasszák meg a hátlapot....
mindkét indikátor piros lett, de így is kicserélték egy z3c-re.
ebből természetesen egy gyári hibásat kaptam, mert miért ne... és kezdődött elölről a tortúra...
július végéig garis a telóm, kivárom az utolsó hónapot, hátha addig elfogynak ezekhez is alkatrészek, és majd akkor ismét beviszem hozzájuk... -
törölt tag
válasz
taki01 #17477 üzenetére
Igen én is azért akarom beadni meg a jack csatlakozó miatt. Hát nagyon remélem hogy csinálnak vele valamit mert elég kellemetlen néha hogy ha hívok valakit vagy engem hívnak én hallom mit mondanak de viszont engem nem vagy nagyon rosszul. Érdekes módon nem mindig van ez. szóval random. Ezért is félek hogy az enyémmel sem fognak semmit sem csinálni a jack csatlakozón kívül.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
taki01 #15998 üzenetére
Valószínűleg nem egyszemélyes a szerviz, így lehet 1-2 suttyó kókler is arrafelé. Gondolom ezen "iparágban" is jönnek-mennek az emberek, ha "200 Ft-tal többet adnak máshol" lépnek is tovább
Más.
Ez a cseretelefonos dolog elég érdekes probléma ahogy kiveszem az eddigi telefonos fórumtopikok látogatása során. Nekem az jön le, hogy teljesen természetesnek veszik az emberek a cseretelefon biztosítását részükre, ha javításra kerül a készülékük. Sőt, fel is vannak háborodva, ha nem kapnak.
Honnan jön az hogy szinte kötelessége a szerviznek/szolgáltatónak cserekészüléket biztosítani? Van ilyen jogszabályi előírás?TV, laptop, egyéb elektromos berendezés, stb. javítása esetén is ugyanígy természetesnek veszik a cserekészülék biztosítását?
-
vazzz
őstag
válasz
taki01 #13068 üzenetére
Ez Android 6.0. Minden cuccomat visszarakta, kivéve az xperia keyboard-ot és a kamera alkalmazásokból a timeshift burst, amit nem tudott értelmezni. 1 napja van fenn, semmi különös, stabil, smooth. Wifi kicsit lassabban csatlakozik, mint a saját magam fabrikált agyonmoddolt rom, kamera se lett jobb semmivel, talán gyorsabban fókuszál és ment, mint az eddigiek. Van lehetőség a behelyezett sd kártya belső memóriához való csatolására, így már appok is telepíthetőek rá, mert a belső memória méretét növeli. Nem sok időm volt vele foglalkozni, hirtelen ennyi jutott eszembe róla.
-
sxxorp
őstag
válasz
taki01 #12904 üzenetére
Sztem egy kissé félreértettetek, a leejtés is lehet gond, de az inkább függ tőlem. Én a látszólag ok nélküli törésektől tartok. Itt egy felmérés, ahol 65-77% (attól függően, h elő-, vagy hátlap) ilyenekről számolt be:
[link]
Ezek közül pl. könnyen lehet, hogy jó része nem 'ok nélküli', hanem hőmérséklet ingadozásból fakad, ahogy páran utalnak is rá. Használni vettem a telefont, de ez már egy ilyen üvegtelefonnak határeset, és a beázással összevetve itt szinte biztos, h megvonják a a garanciát. -
levente222
tag
válasz
taki01 #12504 üzenetére
Lehet, mert most a .200 van rajta.
Abban tudna valaki segíteni hogyan csináljak egyedi tèmát? Tudom hogy van a Sony Windowsos téma készítő alkalmazása, de nem értek a photoshophoz, ez meg némileg azon alapul. Van valami egyszerű (akár androidos alkalmazás) erre a célra? -
-
-
Uuser
tag
Köszi, ezen már túl vagyok, természetesen ftf-t próbáltam flash-elni.
Egyébként sikerült, nem tudom mi volt a gond, de mindent újra telepítettem ( Flashtool, driverek ) és elindult a flash.
Sok értelme mondjuk nem volt. Mint írtam, az újabb verziós MIUI-kat akartam tesztelni. Nos a legújabb verziós is egy bug halmaz a V5-ből, a V6 egész jó lenne, de van egy nagy hibája : valami iszonyatosan pörög a proci bármilyen művelet közben, baromi forró a teló hátlapja, közben meg úgy kúsznak le a százalékok az akksiról hogy ilyet még nem láttam. Érdekes módon alvó állapotban meg egy éjszaka alatt mindössze egy százalék ment le a töltöttségből.
Szóval egyelőre sajna nincs teljes értékű MIUI a telefonra. A gyári szoft tökéletes, nem azzal van bajom, csak kicsit már uncsi. -
Armahun
addikt
A készülék használata nedves és poros környezetben.
A víz teljes kiszáradásáig befolyásolhatja a hangszóró és a mikrofon működését, ha nedvesek lesznek. Vegye figyelembe, hogy a környezettől függően akár három órát is igénybe vehet a kiszáradás. A hangszórót vagy a mikrofont nem használó egyéb funkciók azonban a száradás során is használhatók a készülékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest