Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
da012807
csendes tag
válasz
Williamgrant #24390 üzenetére
Nagy elmény. Gravity boxban megcseréltem a két funkciót, egyenlőre így élhető a dolog. Van egy wifi hibás donor teló, majd a kettőböl csinálok egy használhatót.
-
da012807
csendes tag
válasz
FlasH-BacK #24386 üzenetére
Hali! Az értesítési sáv rendben működik. csináltam érintő tesztet, de az a navigációs sáv szélénél megáll.
-
da012807
csendes tag
Sziasztok! A navigaciós sáv bal oldali vissza ikonja időnként nem erzékeli a tapicskolást. (többet nem, mint igen) Van értelme kínlódni vele, vagy egyertelműen kijelző csere?
-
da012807
csendes tag
Üdv Urak!
Segítség/ tanács kellene.
Fiam z3c telefonján nem lehet a wifit bekapcsolni Gyári T-s MM van fent, nem rootolt.
Kamera app hibás működése után újra lett indítva a készülék és azóta áll fenn ez a jelenség.Fekete(üres) volt a kijelző, melegedett a teló.
Factory reset volt, nem gyógyult meg tőle. Jobb híján a PC Companion is rá lett eresztve egy szoftver kijavítása erejéig, de továbbra is döglött a wifi része. (minden más műxik)
Mit lehet/ érdemes vele kezdeni? Komplett alaplapcsere? Flashtoollal feltenni egy másik romot?
A készülék már nem garis. Hova érdemes elvinni javítani? Cordon? Vagy Pesten valami ismert jóféle szervíz esetleg? Mibe fájhat a javítása ennek?Köszi!
-
da012807
csendes tag
Sziasztok!
Nillkin 9H-val kapcsolatban kérdezném, hogy nektek is olyan a felülete pár hónap használat után, minha az
ilyen felvitt filmrétegek lekoptak volna?
Van egy felület, ahol redszeresen görgetem a képernyőtartalamat és ott erősen foltos.
Ha letisztítom, akkor semmi elváltozást nem látok rajta, de kis használat után megint ott a folt.
Máshol is tapicskolom, ott nincs ez a foltosodás.Üdv.
-
da012807
csendes tag
válasz
FhRossi #6059 üzenetére
Hali!
Símán kontakthiba miatt ilyen eltérő a töltés ideje. Charger doctorral mértem többféle kábelt is, a teló saját töltőjével.
A töltőfejben az érintkezőket pici rugók nyomják a teló csatlakozási pontjaira és ott van a prücök.
Ugyan az a kábel többször csatlakoztatva- levéve mindig más-más értéket mutat.
Az átmeneti ellenállás miatt a csatlakozó melegszik is kissé.
Nekem általában 670 mA körül alakul, illetve addig bohóckodok vele, míg beáll erre az értékre.
USB-n keresztül gyorsabb a töltés, azzal kb 1 A körüli a töltőáram.Üdv.:
-
da012807
csendes tag
Hali! Nekem ilyen van, sőt a fiamnak is. Alap esetben kéken világít, töltés közben pirosra vált.
Kicsit bengás az egész. Az enyém valamiért nem érintkezik normálisan, sokat kell vacakolni, mire beáll a rendes töltőáram. (van egy usb-s kütyüm, amivel figyelni szoktam) KB 30mA-nál vált piros színűre.
Éjszaka nekem zavaró a fénye.
A fiamé nagyobb árammal tölti a telót, de az övé pl. soha nem váltotta led színét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest