- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#66793984 #24310 üzenetére
Jó szórakozást az iphone 4s-hez!
Vicc az összehasonlításod:
- az iphone 1x1000 Hz, a z3c 4x2500 Hz procival szerelt.
- az iphone grafikus rendszere 512 mb ramot teker, a z3c 2048-at.
- az iphone akksija alig több mint fele kapacitású, töltéskor sem melegszik annyira, viszont 1/3-ad ideig bírja csak.
- LTE hálózati vezérlő az iphone-ban nincs! Tehát gyenge hálózat esetén sem fog az adóteljesítmény felmenni, viszont normális neted sincs.
- A kamera funckió sem terheli az iphone.-t, mert 4,9 Mpix adatot kell feldoglozni a z3c 20-ával szemben.
- Plusz ha beteszed el tokba, a z3c hőelvezetése drasztikusan csökken.Azért jó hogy ezrt írtad, mert van egy 4S 64GB telóm is, szeretem mert tökéletes arra amire használom: hordozható hangfal dokkoló zene lejátszás.
Viszont ha megnéztél volna egy 5s vagy 6s melegedést, egész más lenne a leányzó fekvése.
No de akkor meg logikus lett volna az összehasonlítás.Érdemes visszanézni az eddigi kommentjeid.
-
MrChris
nagyúr
válasz
#66793984 #24310 üzenetére
Hát nem a tartósságáról hírös ez a telefon. 2 év hiba nélkül már matuzsálem, 3 meg csodaszámba megy. Régi Lg-m, O2X 7 éves, most a kislányom üti vágja, játszik és fotóz, filmezik a barátnőivel. Nem mondom, hogy nincs rajta külsérelmi nyom, de egy akksicserét leszámítva ugyan úgy müxik, mint újonnan.
-
xlaxix
tag
válasz
#66793984 #24273 üzenetére
Nem lehet, hogy más is fut a háttérben, ami miatt melegedik?
Nekem a Messenger-rel sosem voltak ilyen "égető" problémáim. Játékokon kívül sosem éreztem forrónak a telefont (vagy csak vastag a bőr a tenyeremen). Az én telefonomban is van SD kártya.
Gyári Android 6.0 és CarbonROM Android 8.1-el is használtam a telefont, de komoly melegedést csak játékok alatt tapasztaltam.(#24275) Williamgrant
Áttérek kérdezősködni a Melyik okostelefont vegyem? és az XZ1C topikra is.
-
-
-
MrChris
nagyúr
-
-
quailstorm
félisten
-
-
Ghard
őstag
válasz
#66793984 #24197 üzenetére
Ugyan az a mágneses csatlakozója, miért lenne baj?
(#24194) quailstorm
Ha a sony boltja a What's New app, akkor az működik. A kamerában ugráló 3d-s figurák is működnek. Hogy most zajosabb-e a sötétben készült kép azt nem tudom. Viszont a képjavító cucc, ami erősít a színeken az nem megy, bár ezért nem kár.(#24195) KISDUCK
2014es a teszt, gondolom az még Kitkat. Jó lenne tudni, hogy Marshmallow óta mi változott. -
válasz
#66793984 #24186 üzenetére
1. Ha most vetted még nem égetheti a kezed nyáron, ugyanis nincs még nyár.
2. Idéznék tőled: [link] és [link]
3. A kijelző folyamatos használata és az aktív szoftver bökdösés igenis melegíti a telefont, mindegyiket melegítené. Minél nagyobb a készülék, általánosan annál kevésbé melegszik. Ez józan paraszti ésszel, kevés belegondolással is könnyen megérthető. Ez egy kompakt mobil, relatív erős processzorral, ha tokot teszel rá, drasztikusan csökkented a hőleadó felületek hatékonyságát. Kivétel: fém tok.
Az LCD fólia szintén hőszigetelőnek tekinthető egy bizonyos mértékig, szóval így van rendben.Melegedés ellen: nillkin vagy egyéb jó minőségű üveg-fólia, fém védőtok.
-
-
PubliCat
tag
válasz
#66793984 #24041 üzenetére
Nekem 2 éves kereken a z3c-m. Nincs vele olyan gond, amit ne tudtam volna orvosolni, vagy megoldani. MInden szép és jó vele. Granciában megcisnáltattam vele egy hibát, azóta kvázi új lett a teló. ÉS jó, nincsvele gond.
KOllégának z1c-je van. 3 éve nyúzza. És Ő nyúzza. töltó fedél elkopott, nem zavarja, megy a telefon így is, semmi baj sincs vele. Akkuja is bírja, elég pofás telefon, ha venne rá egy új fedlapot még jobb lenne. De őt nem érdekli, így is bőven el van vele. Még most is elég bika az a telefon is, meg a z3c is.
-
-
válasz
#66793984 #24037 üzenetére
Akkor az biztosan úgy van, mert az ismerőseid a tökéletes szerviz ügyi minta egy adott készülékre. Nekem van Z1C-m és Z3c-m is. Mindkettő elválik.
Csak a Z3C sokkal jobb telefon. Na ennyit erről.
Ezen készülék minősítését pedig légy szíves engedd el, mert saját tapasztalatod nincs róla.
Szurkolok hogy a Z1C-d hibátlan legyen és sokáig használd egészséggel, viszont az azzal való tapasztalataid tényleg a saját topikjában oszd meg légy szíves. Köszi! -
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
#66793984 #24008 üzenetére
Volt a családban, az se jobb
Mivel mindkettőt fogdostam, én biztos nem választanám a Z1c-t, a kijelző és keretarányok miatt.
Kieső kijelzőt meg lehet ragasztani, de a Z1c-nek van egy másik betegsége. A hőtágulás. Elpattan az érintő aztán viszlát. 2/2-t sikerült nagybácsimnak (mezőgazdaságban dolgozik, hűtőház és 40°C is van, de akkor is). -
MrChris
nagyúr
válasz
#66793984 #24004 üzenetére
Az árakat nem követem én tavaly februárban vettem 35e-ért frissen javítva, még pár hónap garival. Rootoltam, teljesítmény számomra bőségesen elég, mert nem játszom.
Pont a fotós képessége nem jön be, túlélesít, kissé furcsa színek keletkeznek, nem homogén, de teló képernyőn elmegy, meg A4 oldal jól olvasható fotózására. Sajnos 'külső' kamera progival se lehet kikerülni, kötött marad. A hangrögzítés is elvileg tök jó lenne, néha használnám, sztereó, de egy igénytelen hang kompressort alkalmaz ami tönkrevágja, szintén kikerülhetetlennek tűnik. A kijelző kissé rideg, nem túl tetszetős bőrszínek keletkeznek. Valszeg túl igényes vagyok
Az akksi valóban jól bírja, sokat használom, netelek, rádiót hallgatok vele, néha TV így 1 napig bírja, előzőt háromszor is töltőre kellett tennem. Jópofa a töltő dokkoló, ha megszokod szinte csak beledobod. Meg ugye a mérete, teljesítménye és ára szinte verhetetlenné teszi, ezért még egy darabig együtt fogok vele élni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest