Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jojokka #24253 üzenetére
Voltam bent náluk, persze simet már nem is vittem így kereshettem pénzbedobós parkolóórát, aztán várhattam 20 percet amíg sorbanálltam, majd közölték velem, hogy az előlap visszaragasztáshoz a hátlapot is le kell venni, ami pókhálós, ezért nem tudják összerakni, venni kellene hátlapot, ez holnapra megjön délelőtt beviszem, merthogy nem reggel nyitnak ám, hogy munka előtt be tudjam vinni, hanem 9-kor hogy el kelljen kéredzkednem, és nem is lesz már holnap kész, csak holnap után reggel, hogy megint elkéredzskedhessek harmadjára is.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest