- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grave_444 #24363 üzenetére
Egyik mai telefonnak sincs szüksége kompresszorra, csak kárt lehet vele max okozni.
Szóval az van, hogy a simán és kvázi egyszerűen javítható telefonod - amivel amúgy elégedett voltál - elkezdted tönkretenni módszeresen, úgy hogy többen szóltak hogy nem kéne, csak éppen leszartad mert műszerész területen van munkád. Laborokat takarítasz?
Ja, és ha a hülye ötletről valaki le akar beszélni, az biztos lenéz...
-
KISDUCK
addikt
válasz
Grave_444 #24359 üzenetére
Külső szemlélőként nézve (nekem még nem kellett házilag ragasztanom a telefonom) szerintem is nagyon rossz ötlet volt így megoldani. Ez így számomra annyira kókánynak hat mintha laptop cpu újrapasztázásnál a szellőzőbe nyomnám a pasztát, hogy majd jó lesz az úgy.
A hangszóró tisztítást első körben érdemes mágnessel kezdeni, mert nagyon gyűjti a fémet, második lépcsőben pedig nagyon óvatosan megfújni sűrített levegővel, de ha tiszta nitrogénhez hozzáférsz az mégjobb. Legalábbis így kellett volna szerintem a membrán eltávolítása helyett. Vízálló szerintem már előtte se volt a leváló kijelző és a mutyikolt ragasztás miatt.
Biztos vagyok benne, hogy nem néz le senki, de ha tanácsot kérsz és az ellentettjét csinálod annak amit a tapasztaltak írtak arra nem lehet pozitívan reagálni akárhogy nézem. -
MrChris
nagyúr
válasz
Grave_444 #24353 üzenetére
Huh, ilyet ne! Bitang kemény mikor megköt, ha később javítani kell keményebb mint az alkatrész, szereti magával ragadni, darabot kipattintani, teljesen merev. Viszonylag hőálló is, melegítéssel nem bontható.
Ezek a sziloplaszt szerű E6000 taknyok pont a készülékek a ragasztására lettek kitalálva, hogy elég erős, de bontható is, ugyanakkor nem oldják meg a ragasztandó felületet. -
-
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Grave_444 #23363 üzenetére
A play frissít magától. Nem fogom letiltani a frissítéseket emiatt... A Kingoo azt mondta, hogy kirootolta a telót. Ezután egyik root uninstaller progi sem volt képes törölni teljesen a sok gyári szemetet, mert a fájlrendszer egyik részét még így sem tudták csatolni a kellő jogokkal. A törlési kísérlet után nem sokkal a paly visszarakta ezen appok frissítését.
Néztem még másik root megoldásokat, de nekem nem sikerült eredményt elérnem azzal a telóval...
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Grave_444 #23349 üzenetére
Ha az lenne a cél, hogy a gyári 6.0.1 progikat teljesen le tudjam törölni ugye kell root.
Viszont ezen kívül semmi változást nem szeretnék. Mi a javaslat? Az összefoglaló szerint fashtoollal most tettem vissza a 6.0.1 androidot, de abban is vannak gyárilag felesleges cuccok. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest