-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
MrChris #24616 üzenetére
Pontosan ez maradt ki, és legközelebb ezt fogom megoldani, mert most a keretet szorítottam inkább, és megint pénzpazarlás lett a vége, de én már csak így tanulok úgy látszik.
Azóta amúgy vettem még 4 leszorítót, 8 leszorító plusz karton alátét szerintem már elég egyenletes lesz.Persze meg van még a 6 radír is de az annyira nem profi megoldás. Bár az nem tudott túl sok lenni.
-
dana79
csendes tag
válasz
MrChris #24603 üzenetére
Jött a postáról egy SMS, hogy jött egy xy azonosítójú csomagom, és a posta vám-os oldalán olvassam el a részleteket, küldjem el az ott leírt szükséges doksikat. 2 nap múlva levélben is megkaptam ugyanezt, csak itt már pár részletet leírtak. Honnan jött, súly, stb. Az országba érkezéstől számítva 12 napra rá kaptam meg, és akkor kellett kifizetnem a postásnak. Az enyémen is osztrák papír volt, de alatta ott volt a kínai is.
-
quailstorm
félisten
válasz
MrChris #24566 üzenetére
Menő. Én eddig csak a gány megoldást ismertem, hogy átkötöm azt kész, bár ahhoz nem kell, hogy meg legyen az alkatrész.
Majd ránézek akkor, ha szétszedem, még nem ért ide a kijelző. De az biztos, hogy le még nem estek az alaplapról, akkor egyáltalán nem menne a kamera.
-
-
válasz
MrChris #24333 üzenetére
Nem tudom mi az usb baja, de érdemes lenne megnézni alulról hogy nincs-e szösz ragadva a csatlakozó belső műanyag végére. Erre tök jó pl. egy félig hosszában eltört fogpiszkáló. (úgy hogy minél szálkásabb legyen)
A használt piaci ugyanúgy lutri. Nekem nincs bajom a javítással, neked kell tudnod hogy mennyiét ér meg a telefonod saját magadnak.
-
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MrChris #24311 üzenetére
Nálam 1,5 hónap múlva lesz 3 éves a z3c és saját használati szokásaimmal most is ugyanannyi ideig bírja az akku, mint kb. 3 évvel ezelőtt. Mondjuk nálam 80%-ban telefon, a maradék 20%-ot teszi ki egyéb, okosteló alkalmazás használata. Egyelőre nincs is szándékomban cserélni, pedig nézegettem a hasonló méretű telókat, de egyik se váltotta ki belőlem azt, hogy: na igen, ez kell nekem! Szóval "nyüstölöm" tovább
RINGKE FUSION tokban van mióta megvettem és kapott egy nilkin üvegfóliát + kabát-, ingzseb, övtáska, hátizsák néha öltönynadrág első zsebében volt nálam. pár száz km-t (2000+) megtett velem bringán sportstracker progit futtatva, jópárszor több órát igo, osm+ navigált, vízbe nem vittem soha
Összességében kellemes, megfelelően gyors telónak tapasztaltam, ma is elégedett vagyok vele. Amire jelenleg használom, arra számomra tökéletes -
quailstorm
félisten
válasz
MrChris #24263 üzenetére
Gyári kábel...
Esetleg ilyen ugreen-blitzwolf vonal.Nekem ilyen van mérésre amúgy.
Szoftveres mérésben nem bíznék annyira. Appot nem is tudok mert én merítésre mentem, mikor kellett, az az Amplify.
-
quailstorm
félisten
válasz
MrChris #24245 üzenetére
FullHD videót rögzítettünk, még az AuphonicEdit sem tudta azt a szintet megütni...
szifonra van rendes lossless diktafon az biztos -
-
-
quailstorm
félisten
válasz
MrChris #24096 üzenetére
Valszleg letört a szűrőkondenzátor. Legalábbis ez szokott lenni.
-
quailstorm
félisten
válasz
MrChris #23908 üzenetére
2db olyan telefonról van szó, amit nem én szedtem szét először és állapotban voltak.
Ezen kívül a szétszedős videó, amit ajánlott nekem Williamgrant, azon látványos, hogy a teló nem először volt szétszedve. Amivel mi találkoztunk haverral az nem olyan volt, fogta rendesen az alkatrészeket. -
-
axioma
veterán
válasz
MrChris #23758 üzenetére
Nekem az eredeti tolto, kabel, plusz a dokkolo baromi gyorsan tolt. Tok nelkul hasznalom mondjuk, mert nekem napkozben ovtokban van, otthon meg kb. mindig abban. A dokkolo mondjuk eredeti sony, ugy kaptam, arra mar nem emlekszem, hogy az utangyartott milyen sebessegu volt (de nem volt olyan konnyu ugy berakni, hogy toltson, azert nem szerettem).
Egyebkent az nem jelent semmit, hogy a ket kabellel ami hosszabb rosszul tolt. Es a _rossz_ kabelekkel kozvetlen? Mert ha ugy meg gyors, akkor mondhatod hogy a dokk erzekeny. De en inkabb arra gyanakodnek, hogy a hosszu kabel maga nem csak hosszabb, hanem kevesebbet visz at (egy idoben az ebay-en kulon hozzairtak egy kabelhez, hogy toltesre _is_... adatatvitelre olyan vekonyka drot volt benne, amit csak tudtak, valahol itt a forumban egyszer be is linkelte valaki aki atrontgenezett parat, mekkora a kulonbseg). -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MrChris #23402 üzenetére
Csak ügyesen! Hővel óvatosan türelemmel, ne feszegess semmit, és fémmel ne nyúlj egyik üveg alá sem.
Összeragasztás előtt nagyon alaposan, érdemes többször tisztítani, vagy foltbenzinnel, vagy tiszta alkohollal. Az hogy a ragasztásod pár héten belül elválik majd vagy sem, a tiszta felülettől fog múlni! -
válasz
MrChris #23291 üzenetére
Kesőbb sem fogod sikeresen cserélni, erre próbállak rávezetni pár hsz óta.
Igen, azokat. Lehet hogy nem szükséges, mert nem lötyögnek összeszerelés után, de így biztosabb.
Én is azzal ragasztottam anno, de elválik pár hét után. A b7000 ha tiszta felületekre kerül (igazán tisztára) akkor tartósabb. -
-
-
-
-
-
paxm
aktív tag
válasz
MrChris #22793 üzenetére
Nem volt egészen 1 éves a z1C, sokszor nem volt hálózat, és az akkumulátor is indokolatlanul lemerült. 2x volt náluk, utána cserélték. Mindkét alkalommal kb. 3 hét volt a semmi! A lányomnak BlackBerry telefonján nem működött, vagy csak nehezen pár billentyű, adtak a javítás idejére egy ugyanolyan készüléket, majd egy újra cserélték. Természetesen újraindult a 2 év garancia! Nem kellett vitatkozni, nagyon korrekt módon zajlott minden. Ja, és fel tudtam őket hívni a megadott számon!
-
-
-
-
-
válasz
MrChris #22628 üzenetére
Nem létezik, ugyanis a Sony nem engedélyezett raw elérést hozzá - camera2 api-t sem. Ergo egyik app sem tudja. Z5C esetén már van camera 2, viszont a raw ott is tiltott. Szóval no raw.
De ha már itt tartunk, csak egy kérdés: ha kinyernéd a raw képet, mivel nyitnád meg ha nincs hozzá raw dng koverter?
Szóval igazából nem azt várod hogy raw képességed legyen, hanem hogy még írjanak hozzá Adobe plugint is. Na valószínűleg ezért sem támogatott ez a formátum. -
axioma
veterán
válasz
MrChris #22325 üzenetére
Erdekes, en a most a javitas idejere nalam levo Z3-nak latom nagyon kekesnek a kijelzojet a sajat Z3C-m masfel evig nezegetese utan. Szoval ez akar egyedi szoras is lehet. Majd melleteszek (van ismerosnek) masik tok ugyanolyan Z3-at, hogy egyforma vagy sem. Pedig amit mar az en szemem is eszrevesz, az jelentos kulonbseg, nem szoktam ilyenekre felfigyelni.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
MrChris #22323 üzenetére
Audio kimenet minősége? Mi a a baj vele?
Amúgy vannak modok mind a kijelző alaposabb kalobrálására (fehéregyensúly, kontraszt, szaturáció stb, utóbbit feltolod kb amoled szint) ez a Kcal mod, és van sokfajta audio mod is, ami elvileg javítja a minőséget és ad kakaót a jack kimenetre is.
-
-
-
sesshou
senior tag
válasz
MrChris #22208 üzenetére
Nah a sok építő jellegű segítség
Williamgrant Igazad volt még a délután találtam egy pár kommentet hogy sokaknak emiatt volt homályos(ezt a szót nem találtama délelőtt) a kamera.
Leszedtem és így jó volt.Tudtok esetleg olyan helyet hol tempered glass kapok amin kivan vágva az előlapi kamera is?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest